Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
bebeshoncheeе написа:Благодаря за отговорите, но сега като се обадих в СУ и казах на не много милата жена, тя твърдо ми заяви, че ще се броят от дипломата т.е оценката от годините ..
Ти какво точно я пита?
Питах я: когато съм държала ДЗИ по БЕЛ (което си е задължително) дали участва тази оценка в балообразуването или оценката през годините..
И тя е отговорила оценката от дипломата?!
Странно, но явно се е объркала...
През кандидатстудентската си кампания (състояща се общо от 4 изпита) се сблъсках с доста примери на неосведоменост от страна на квестори, администрация...
Извода - четете си внимателно правилника и няма да имате нужда от това някой объркан да ви обърка още повече ^^
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
Георги Герасимов написа:През кандидатстудентската си кампания (състояща се общо от 4 изпита) се сблъсках с доста примери на неосведоменост от страна на квестори, администрация...
Извода - четете си внимателно правилника и няма да имате нужда от това някой объркан да ви обърка още повече ^^
Даа, прав си!
По-добре да кажат, че не са сигурни или не знаят...
Една дума е достатъчна за написаното: ЕВАЛА! Кога най-накрая отговорните за учебните планове в училище ще разберат, че правописът, пунктуацията и лексикалната норма НЕ трябва да се учи ДО 8 клас ?! Защото все повече хора и кандидат-студенти (дори) пишат: Очудвам, Обит, Осмихвам се и т.н., и т.н. Нека поне малко се "пооправи" този правопис...
К`ъв осми клас Аз учих до седми. Дори "учих" е силно казано. Каквото съм научил в училище, това е. Пък и то не е сложно човек да попрочете малко книги. Иначе в гимназията само литература ни преподаваха.
Judas написа:К`ъв осми клас Аз учих до седми. Дори "учих" е силно казано. Каквото съм научил в училище, това е. Пък и то не е сложно човек да попрочете малко книги. Иначе в гимназията само литература ни преподаваха.
Ние в гимназията в 8 клас имахме часове и по български. По програма е така.
Judas написа:К`ъв осми клас Аз учих до седми. Дори "учих" е силно казано. Каквото съм научил в училище, това е. Пък и то не е сложно човек да попрочете малко книги. Иначе в гимназията само литература ни преподаваха.
Ние в гимназията в 8 клас имахме часове и по български. По програма е така.
То и ние имахме. Учихме за диалектите няколко часа. За друго нямам спомен.