Тема за КС въпроси от различно естество vol.2

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
ralitsa.t
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: Тема за КС въпроси от различно естество vol.2

Мнение от ralitsa.t »

stasinka написа:Добре, че ще е из софийските улици за някои... за мен ще е из половин България :?
Дано излязат по-рано сутринта.... :roll:
Силно се съмнявам. Поне като чета другите години - сайтът функционира нормално едва около 4-5 следобяд. Кофти работа..
Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Специалност: Връзки с обществеността (PR)
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Георги Герасимов »

Нормално е това със сайта - тогава администраторите се хващат и го ъпдейтват. Никой уважаващ себе си компютърджия няма да седне в 7 да попълва инфо ;) Иначе сериозно - към обяд (около 11-13 часа) се надяваме вече да има инфо :)
O Captain! My Captain!O tempora, o mores от време на време)
Аватар
ralitsa.t
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от ralitsa.t »

Какво толкова ще им стане, ако един ден в годината оправят нещата по-рано, а не тука да ни довеждат до инфаркти.. :D
brasence
Постоянно присъствие
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

Георги Герасимов написа:Нормално е това със сайта - тогава администраторите се хващат и го ъпдейтват. Никой уважаващ себе си компютърджия няма да седне в 7 да попълва инфо ;) Иначе сериозно - към обяд (около 11-13 часа) се надяваме вече да има инфо :)
Ако има работа няма да се спи, но трябва да се свърши!
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Аватар
martina_teodorova
Пишете, о, братя

Мнение от martina_teodorova »

Ако на 1во класиране са ме приели 3-то ми желания,но считам,че на 2ро класиране ще ме приемат 2рото ми желание,защото може да ми стигне балът и все пак на 2ро класиране не ме приемат 2рото ми желание какво става?
Аватар
yolinaA
Пишете, о, братя
Специалност: Културология

Мнение от yolinaA »

Оставаш си с третото си желание, т.е не губиш мястото си от първо класиране.
brasence
Постоянно присъствие
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

yolinaA написа:Оставаш си с третото си желание, т.е не губиш мястото си от първо класиране.
По същия начин ли е от 2ро на 3то класиране?
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Аватар
yolinaA
Пишете, о, братя
Специалност: Културология

Мнение от yolinaA »

brasence написа:
yolinaA написа:Оставаш си с третото си желание, т.е не губиш мястото си от първо класиране.
По същия начин ли е от 2ро на 3то класиране?
И аз това се чудя, общо взето са различни мненията. Ако се стигне до там, спокойно може да попитаме, когато си подаваме молбите за следващото класиране.
Но уж се пази... :)
Аватар
martina_teodorova
Пишете, о, братя

Мерси много за отговора!
Аватар
martina_teodorova
Пишете, о, братя

Малко нахалствам,но искам да задам един въпрос ,който не е свързан с темата. Има ли сертификат по английски език,който можеш да изкараш,но да е постоянен,а не с трайност 2/3 години?
Аватар
liv
Стенограф
Специалност: право

Мнение от liv »

По принцип има много, но не мога да ти посоча конкретни сега. Само знам, че Асоциацията на Кеймбридж училищата в България организират изпити два пъти в годината (може и повече, но поне в нашето даскало беше така :lol: ), чрез които получаваш сертификати life-on, демек безсрочни :wink: . Трябва да се поровиш, а ако кажеш за какво точно ти трябва, може да ти помогна повече. :)
Последно промяна от liv на 18 Юли 2011, 23:08, променено общо 1 път.
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
Аватар
Звездица
Пишете, о, братя

Мнение от Звездица »

Liv е права, FCE, CAE и CPE - сертификатите на Кеймбридж са безсрочни. FCE е първи сертификат, който обикновено се взима лесно и не върши особена работа, дори не е задължително да го имаш. CAE е сертификата, който важи навсякъде (имам предвид за учене и работа), изпита за него е по-труден и ти трябва добра подготовка, ако искаш да го вземеш с отличен (A), CPE е 'професионалния' сертификат, който ти дава право да преподаваш английски, там наистина трябва да си много на ти с езика, но пък той не е задължителен за кандидатстване и работа, само за учители.

По принцип всички известни езикови курсове у нас подготвят за тези серификати. Със сигурност си чувала за Британика, аз имам много познати, които са били там и не са особено доволни, въпреки голямото име на фирмата. Аз лично съм била в Училища за Европа и АВО и горещо ти препоръчвам АВО, ако до сега не си посещавала никакви езикови курсове. Имат си много предимства, групите са малки, учителите наистина се интересуват от теб и развитието ти, обучението им има известна доза интерактивност - с клипове, филмчета и музика. Освен това при подготовката за сертификати половината ти обучение е с български учител, другата половината с native speaker - обикновено англичанин и това е най-интересната част, на която всички се кефят (:
Ето страницата им. Ти все пак се порови за повече инфо, конкретно по това, което те интересува.
"Човек без правда е като трън в полето. Който и вятър да духне, все ще го отвее."
В. Петлешков
Аватар
martina_teodorova
Пишете, о, братя

Звездица написа:Liv е права, FCE, CAE и CPE - сертификатите на Кеймбридж са безсрочни. FCE е първи сертификат, който обикновено се взима лесно и не върши особена работа, дори не е задължително да го имаш. CAE е сертификата, който важи навсякъде (имам предвид за учене и работа), изпита за него е по-труден и ти трябва добра подготовка, ако искаш да го вземеш с отличен (A), CPE е 'професионалния' сертификат, който ти дава право да преподаваш английски, там наистина трябва да си много на ти с езика, но пък той не е задължителен за кандидатстване и работа, само за учители.

По принцип всички известни езикови курсове у нас подготвят за тези серификати. Със сигурност си чувала за Британика, аз имам много познати, които са били там и не са особено доволни, въпреки голямото име на фирмата. Аз лично съм била в Училища за Европа и АВО и горещо ти препоръчвам АВО, ако до сега не си посещавала никакви езикови курсове. Имат си много предимства, групите са малки, учителите наистина се интересуват от теб и развитието ти, обучението им има известна доза интерактивност - с клипове, филмчета и музика. Освен това при подготовката за сертификати половината ти обучение е с български учител, другата половината с native speaker - обикновено англичанин и това е най-интересната част, на която всички се кефят (:
Ето страницата им. Ти все пак се порови за повече инфо, конкретно по това, което те интересува.
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ ЗА ИЗЧЕРПАТЕЛНИЯ ОТГОВОР! МНОГО МИ ПОМОГНА! БЛАГОДАРЯ ОТНОВО!
Аватар
Звездица
Пишете, о, братя

Мнение от Звездица »

Няма проблем. Успех с подготовката! (:
"Човек без правда е като трън в полето. Който и вятър да духне, все ще го отвее."
В. Петлешков
Аватар
iprodanov
Пишете, о, братя
Специалност: КН у ФМИ

Мнение от iprodanov »

yolinaA написа:
iprodanov написа:Само на мен ли ми излиза "Некоректно въведени данни" като въведа вх. номер от класирането?
Като излязат оценките от изпита, който си положил и ти въведат оценката в Персонална информация ще се оправи :wink:
Същото си е, а днес излязоха от редовния. :bounce:
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”