Подаване на документи
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- hristina_vh
- От дъжд на вятър
Здравейте всички! Искам да задам един въпрос, който може би вече е бил дискутиран, но не мога да го открия- сега ли трябва да се плаща за изпитите по журналистика или едва след като разбереш дали ще се явяваш на тях (от решаващо значение е оценката по български). Благодаря ви! 
Живей на ръба, но недей да падаш 
су
Ети, имам въпрос към теб. дано не се повтарям, но така и не ми стана ясно. ако искаш да си останеш с предварителния изпит и не желаеш да се явиш на редовния, трябва да го платиш отново? Благодаря предварително!
Супер, сигурно е хубаво стопанското управление
Аз уча социология,иначе бях писала публична администрация на първо място, но определено не съжалявам Специалността ми е мн готина
Успех и дано избереш УНСС- ще сме колежки 
Не ме питай защо те обикнах още първия ден, питай ме ако те изгубя какво ще остане от мен!
Re: су
Ами значи... ако искаш да си останеш с оценката от предварителния, няма да ходиш на редовен и няма да ходиш на никакъв друг изпит, плащаш 15 лв. Ако искаш да си останеш с оценката от предварителния, няма да ходиш на редовен, но (като мен) се явяваш на още един (примерно литература), пак плащаш 15 лв. (само за изпита, на който ще ходиш). Не ме питай защо е така, идея си нямам....Alis написа:Ети, имам въпрос към теб. дано не се повтарям, но така и не ми стана ясно. ако искаш да си останеш с предварителния изпит и не желаеш да се явиш на редовния, трябва да го платиш отново? Благодаря предварително!
су
интересно
благодаря за отговора 
су
Да, работят от 9 до 14 
су
пише, че в съботните и неделните дни работят от 9 до 14 в кандидатстудентска информация 
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
по принцип няколко дни преди изпита, ето защо има указание ден преди него да отидете и да проверите къде сте разпределени... предполагам и тази година ще се помести информация за разпределението в интернет...ici написа:Един въпрос и от менКога излиза разпределението по зали и дали ще ги побликуват в сайта на СУ
- love_delight
- От дъжд на вятър
- Специалност: Социални дейности
- Курс: четвърти
- Обратна връзка: