Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Хей.. нещо спряхме коментарите.. я дайте да продължим, че поне да има някъде да има новини .. ако разчитаме само на резултатите ще се побъркам от проверяване само .. а и какво ли ги чакам .. Дали някой знае ..ще обновят ли старите входящи номера .. миналия изпит, като имам 4.10 и сега ако е по - ниска оценката .. ? ще обновят ли генерално колко човека са пред мен ..преди да излезнат класиранията ?
И аз се побърквам с тоя изпит. Вчера бях на диско стабилно почерпен, а сега ставам в 7 ведра глава да проверявам дали са излезнали резултатите. . Ако утре ги пуснат, ще ти пише само за редовната сесия, а общо за двете излиза чак на 29ти ИЛИ ако излезе статистика по-рано, но нещо от 2009-та насам спряха да ги качват в сайта.
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Здр отново..наближава края :Д и аз все повече ставам песимистично настоен..та питам вече за резервните планове .. ако не влезна в КН, СИ, Инфо или ИС .. а влезна да речем следващата мисля, че ми е Математика и КН ..после за да се прехвърля кога става след 1вия семестър или след 1ви курс ? .. + признават ли се изпитите .. И айде да излизат класирания, чее :Х:@ Мерси :Д .. иначе ако ме приемат с бала 18.3 в Си или Инфо.. ще ви черпя, чее 1 седмица ви досаждам :Д
Имаш право след 1 курс да се преместиш.
Ако от предметите се препокриват, както и това, което се учи по тях се признават от преподавателя, но зависи и от него, може някои и да не ги признаят, но е малко вероятно.
За резултатите звъннах в учебен отдел, минах през половината бюрокрация и накрая ми казаха, че не знаят. :/ Дано е днес.
П.П Казаха от 10 до 14 дни след редовната сесия. Ще има да си чакамее...
То и преди беше 10 (работни) дни след изпита - за резултатите ..ноо нямаше и 1 седмица и излезнаха.. така че предполагам аз днес или утре ще излезнат.. ноо повече искам вече класирания ..чее оценката :Х :ДД .. аа за почерпката щом няма да забравишшш добре..чее нали знаеш , който трябва да черпи заабравя .. още сега само ми каже че с Бал-а 18.3 са ме приели Информатика ... ии почерпката е до края на деня )
Спрямо резултатите от предварителния изпит 99.9% си приет Информатика,а на второ класиране може и СИ/КН да те приемат(зависи тази година коя от двете е по-желаната специалност).Сега остава да видим резултатите и от редовния,но не вярвам да има някаква сериозна промяна.
Shelby написа:То и преди беше 10 (работни) дни след изпита - за резултатите ..ноо нямаше и 1 седмица и излезнаха.. така че предполагам аз днес или утре ще излезнат.. ноо повече искам вече класирания ..чее оценката :Х :ДД .. аа за почерпката щом няма да забравишшш добре..чее нали знаеш , който трябва да черпи заабравя .. още сега само ми каже че с Бал-а 18.3 са ме приели Информатика ... ии почерпката е до края на деня )
Няма съмнение че си вътре най-малко в Информатиката и то на 1во класиране
Не признавам Системата: големи и малки...
Има 2 вида хора: Достойни и жалки!
Ммм само чакането остана. Определено мисля че на редовната ще има малко по-високи оценки . Не визирам себе си. Времето ще покаже колко ще имаме , дано повиша моето 4.30 и ме приемат СИ ,ако ли нее ... Да попитам пак оценка от дипломата се взима нали
^ ако си държала матура по математика - взимат ти оценката от нея
ако не си държала - взимат оценката от часовете по математика
и двете са оценки от дипломата