[КСК 2011] Английски език
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
p.Stoev
- В началото бе словото
- Специалност: Европеистика
- Курс: първи
Re: [КСК 2011] Английски език
Представете си и днес да останем с пръст в устата .. хаххаха ..
prepared for the worst .. but still praying for the best ..
-
oberdjiqta
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
В ректората не, в химическия факултет изкарват резултатите. Но не знам дали първо там излизат, или в интернет.BeReady написа:Притеснена - не, направо изпаднах в ужас
Дали качват някакви списъци с резултати в Ректората? След малко и без това ще имам работа натам, та дали ще има смисъл да се отбивам?
-
Ondine
- От дъжд на вятър
- Адрес в галерията на СУ: http://store.picbg.net/pubpic/42/B5/352 ... 4b42b5.jpg
Как да разбереш, че документ е попълван от блондинка?
като видиш, че в полето "НЕ ПОПЪЛВАЙ" пише "Добре"
като видиш, че в полето "НЕ ПОПЪЛВАЙ" пише "Добре"

Миналата година в Химическия факултет ги нямаше кън 1ч, а в сайта ги качиха около 4. Така че, ако някой иска да се разкарва, доста голям е шансът да е за нищо.oberdjiqta написа:В ректората не, в химическия факултет изкарват резултатите. Но не знам дали първо там излизат, или в интернет.BeReady написа:Притеснена - не, направо изпаднах в ужас
Дали качват някакви списъци с резултати в Ректората? След малко и без това ще имам работа натам, та дали ще има смисъл да се отбивам?
- Shizu
- В началото бе словото
Да мислим положително - ако сега чакаме толкова за едни резултати, като станем студенти, дай боже, сиг ще си умрем от чакане за какво ли не друго. Това е тренировка.
Quenching thirsts forbidden,
I drank wine as red as blood
and biting at truths half-eaten,
my pain I learnt to soothe.
-
eggplant
- В началото бе словото
- Специалност: ddfdfdfd
- Адрес в галерията на СУ: dfdfdf
Много вярно. От личен опит да кажа, че чакането за устен изпит, е още по-гадно и изнервящо.Shizu написа:Да мислим положително - ако сега чакаме толкова за едни резултати, като станем студенти, дай боже, сиг ще си умрем от чакане за какво ли не друго. Това е тренировка.
Тhe solitude of space my uncaring mother...
... my father salt of the sea...
... my father salt of the sea...
Напротив.Shizu написа:Да мислим положително - ако сега чакаме толкова за едни резултати, като станем студенти, дай боже, сиг ще си умрем от чакане за какво ли не друго. Това е тренировка.
- Shizu
- В началото бе словото
Значи сега правят подбор на най - силните. Който има добра оценка и не получи нервен срив от чакане влиза XD
Quenching thirsts forbidden,
- yolinaA
- Пишете, о, братя
- Специалност: Културология
- Курс: втори
Nice one

- liv
- Стенограф
- Специалност: право
- Курс: втори
Щом досега всички издържахме, смятам, че всички заслужаваме да сме вътре.

We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
Hear, Hear!liv написа:Щом досега всички издържахме, смятам, че всички заслужаваме да сме вътре.![]()
ARE WE THERE YET?????
Здравейте, искам да попитам дали хората, явили се на изпита по английски език на 3 юли вече имат резултати налице, защото в персоналната ми информация все още пише, че не съм полагал никакви изпити, което е абсурдно ( доколкото знам резултатите излизат 10 дни след изпита, а вече е 18ти
). Ще помоля тези от вас, които са се явили, да ме информират, за да знам дали това е в реда на нещата или трябва да им звъня и да се разправям с тях. Благодаря за отделеното време. 
- polestrio
- В началото бе словото
- Специалност: Право
Ит кен бидоне

-
TheTriumph
- В началото бе словото
Всичко е в реда на нещата. Просто ги мързи да си обновят информацията. На всички ни пише, че не сме полагали изпити. Днеска очакваме резултатите, но дали ще дойдат - един Господ знаеCondemned написа:Здравейте, искам да попитам дали хората, явили се на изпита по английски език на 3 юли вече имат резултати налице, защото в персоналната ми информация все още пише, че не съм полагал никакви изпити, което е абсурдно ( доколкото знам резултатите излизат 10 дни след изпита, а вече е 18ти). Ще помоля тези от вас, които са се явили, да ме информират, за да знам дали това е в реда на нещата или трябва да им звъня и да се разправям с тях. Благодаря за отделеното време.
"Всички влизаме напълно различни, излизаме доста еднакви."