[КСК 2011] История
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
grenadier
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: [КСК 2011] История
Аз пък се притеснявам да не направят проблем,заради това,че на места леко настрани излезе текста,все пак няма полета начертани и тови би трябвало да не е нещо за притеснение.Иначе относно темата,хареса ми,само че за административната реформа не писах подробно,е споменах някои подробности,но не изцяло,за останалото мисля че се справих на ниво,дано да имам шанс за 5,толкова искам и толкова ми трябва.Успех на всички 
Хаха, относно правописа, аз и досега се чудя как са ми проверили и прочели темата по история. Аз бях написал 26 странички, при това и полета никакви нямах, при това ми остана и половин час да си проверявам
. Та оценката ми пак беше отличен. Говорим за изключително грозен почерк
. Така че, не бойте се - щом мойта тема са проверили и оценили подобаващо, няма условия за притеснение. Естествено и че това зависи от много фактори, като например степен на умора на проверяващите, абсолютна нечетливост и т.н, но си мисля че няма да ви създадат големи проблеми.
Право - II курс, 2-ри поток
- WickedWitch
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Право
- Курс: трети
И с краката си да сте писали, пак ще ви прочетат темата. Когато кандидатствах, на уроците ходеше и едно момче, което пишеше така, все едно драска по листата. НИЩО не можеше да се разчете. И винаги пишеше така, не се стараеше въобще, беше наистина страшно - само чертички се виждаха, но не и думи. На изпита пишеше по същия начин, а има колкото мен - 5.50. ; ) Така че почеркът в повечето случаи не е повод за санкция.
seduction, колко..вече третокурснички познаваш в Право, СУ {}
Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
Лени?WickedWitch написа:И с краката си да сте писали, пак ще ви прочетат темата. Когато кандидатствах, на уроците ходеше и едно момче, което пишеше така, все едно драска по листата. НИЩО не можеше да се разчете. И винаги пишеше така, не се стараеше въобще, беше наистина страшно - само чертички се виждаха, но не и думи. На изпита пишеше по същия начин, а има колкото мен - 5.50. ; ) Така че почеркът в повечето случаи не е повод за санкция.
- WickedWitch
- Форумозавър Рекс
- Курс: трети
- Equilibrium
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: МО
- Курс: втори
Абе тея съвсем си е'аха майката с тея изпити, два пъти една и съща тема и то от Средновековие в една година.
Не съм сигурен дали имам думи.
Поне да си кажат, че предварително избират темата.Equilibrium написа:Абе тея съвсем си е'аха майката с тея изпити, два пъти една и съща тема и то от Средновековие в една година.
Който каквото и да ми говори, колкото и да е вярно твърдението, че няма невъзможни неща, лично на мен ми се струва, че тегленето на темите не се извършва на случаен принцип.
- Katalina_Stefanova
- В началото бе словото
Мислите ли, че може да ми направят някакъв проблем, че тъкмо като си започнах заключението на темата и вече бях стигнала почти до дъното на страницата и не успях да го събера там, а ми оставаха горе-долу около 6-7 думи и ми се наложи да отгърна на следващата страница, да ги напиша там и фактически темата ми приключва, а на новата страница имам около половин ред написан. Има ли някаква вероятност да решат да се хванат за това нещо и да кажат, че е нещо от сорта на знак към проверяващите примерно
? Или май по-вероятно ме гони параноята вече.

- yolinaA
- Пишете, о, братя
- Специалност: Културология
- Курс: втори
Определено те гони параноята 
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
Трябва да е мноооого очевиден един знак, за да ти анулират работата - примерно да си си написла името, или да си нарисувал нещо по-голямо то 5 сантиметра в полето, такива работи
- abrr
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: -
Работата ми по литература беше толкова изпълнена с драсканици, че бе заприличала на рисунка. А резултата беше повече от задоволяващ. Тъй че няма да се пуашишKatalina_Stefanova написа:...
-
grenadier
- В началото бе словото
Тея заплахи от квесторите за анулиране на работите ни взеха здравето!
- Katalina_Stefanova
- В началото бе словото
Така е.grenadier написа:Тея заплахи от квесторите за анулиране на работите ни взеха здравето!
- polestrio
- В началото бе словото
Аз писах за Раковски 18 страници... Да ви питам нали ако се акцентира главно върху него и се напише плюс теченията и тн това не е отклонение ... Тъй като се падна подтема а не цялата тема но като се замисля би трябвало всичко да се пише което има общо ... Все пак е в периода 1821-1867 (ОДС 54та ТБЦК 66та ДД 54та и четите 67ма и 68ма ) ... Все пак да попитам 
Не би трябвало да ти вземат точки, ако само си ги щрихирал като създаване, действие и тем подобни, но не да го развиваш в пълния обем. Все пак темата беше за Раковски, а не за Освободителното движение като цяло.