Да.Judas написа:местата са 20 момчета и 45 момичета .. май
Журналистика 20/45
ВО 20/45
Книгоиздаване 10/30
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Да.Judas написа:местата са 20 момчета и 45 момичета .. май
Да, мерси, поправих гоJudas написа:местата са за 20 момчета и 45 момичета. Което е по-добре. Аз предпочитам да имам повече колежки
Потвърждавам. От първо на второ можеш да мърдаш само нагоре по желанията.wildcat написа:Не съвсем. Може би на някое друго класиране... Аз премислям какво да правя, ако на първо не се класирам, което най-вероятно ще се случиНа мен ми казаха, че, когато решиш да се запишеш за второ класиране, можеш да кажеш да ти запазят позицията в първоначалната специалност. Тоест, ако и на втори етап не влезеш с по-предно желание, можеш да си се запишеш там, където си приет. Някой да потвърди???
martina_teodorova написа:С моя бал 23,67 съм за никъде
Благодаря, че схвана шегата, която вложих в предишния си пост за "обвинението"wildcat написа:Това, че сме "хуманитарно настроени"(поне една голяма част) е вярно, но колко по-лесно е да обвиняваме вас
Ти ми готви на мен и ще те призная, пък колегата Judas нека си мисли, че е по-гявол.Seniorita написа:аз приемам тезата на Judas, че мъжете са по-добрите готвачи.
Е, тя нали иска да й готвят, ти я сготви.iprodanov написа:Ти ми готви на мен и ще те призная, пък колегата Judas нека си мисли, че е по-гявол.Seniorita написа:аз приемам тезата на Judas, че мъжете са по-добрите готвачи.
Не, че нещо, ама мъжете са по-добри от жените в 90 % от специалностите. И все пак съм склонен да се съглася, че всичко е до индивидуалност. Ама с тея вашите феминистки убеждения... А като става въпрос за Журналистика... Защо най-добрите журналисти са мъже? Както и да е, спорът е безсмислен.Seniorita написа:Вие пък много навътре примате всичко. valio нещо и той се разпали хаха. По-добре спрете да защитавате частта от мъжки пол, която ви носи тази слава. Интелигентни момчета сте, не се вдавайте толкова. ; )
Само за справка - аз приемам тезата на Judas, че мъжете са по-добрите готвачи. Не обичам да генерализирам така нещата, но има някои истини, които са неоспорими. Admit it