Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
qncheto написа:Как може да са толкова безсърдечни...сега исках да отида да се забавлявам спокойно, уикендът ми да е весел, а не да се нервирам до понеделник вечерта
К'во ти пречи? К'вото и да имаш, не можеш да го промениш - няма смисъл да се стегате
Отивай и се забавлявай
С риск да ме нахокате, че се връщам на темата за присъстващите по изпити родители, ще ви постна една информацийка. Поне малко да разведря обстановката, че с това чакане уфтикясахме всички. Ето инфото: "По чаша бира и соленки получиха родителите, които днес придружаваха своите деца. По традиция университетът организира ден на родителя в деня на най-масовия изпит. Майките и татковците, които избраха да останат в района на ректората, получиха и рекламни материали на ВТУ."
Нека сега някой да каже, че е лошо да отидеш с детето си на изпит. Браво на болярите. СУ да вземат мерки за догодина. Може по едно барбекю да спретнат във вътрешния двор. Кебапчета, наденички, това-онова.
Последно промяна от countryman на 15 Юли 2011, 20:27, променено общо 1 път.
countryman написа:С риск да ме нахокате, че се връщам на темата за присъстващите по изпити родители, ще ви постна една информацийка. Поне малко да разведря обстановката, че с това чакане уфтикясахме всички. Ето инфото: "По чаша бира и соленки получиха родителите, които днес придружаваха своите деца. По традиция университетът организира ден на родителя в деня на най-масовия изпит. Майките и татковците, които избраха да останат в района на ректората, получиха и рекламни материали на ВТУ."
Нека сега някой да каже, че е лошо да отидеш с детето си на изпит. Браво на болярите. СУ да вземат мерки за догодина. Може по едно барбекю да спретнат във вътрешния двор. Кебапчета, наденички, това-онова.
Ахах да .. а може и подаръци .. тиранти за мъжете и гребен за жените (или бутилка веро)..
Пълно малоумие е това с воденето на домашни любимци по изпитите.. Студент ще става, ама мама ще му попълни документите
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
Пак се почва историята с родителите... Разберете, че не винаги причината е, че са разглезени/зависими/не могат да се оправят сами в живота. Особено, ще ме извинявате, ако става въпрос да си пратиш детето в чужд град.
Но пък тези, които наистина не могат едни изпити да си платят и два документа да попълнят без родители, правят някокво по-такова впечатление. Но на изпит да те изпратят ваште и да ти пожелаят късмет, поне според мен, е напълно нормално.
Не мога да разбера, дали наистина се опитвате да се изкарате като много пораснали и независими, само защото сте отишли сами на изпит. Е, ще ме прощавате, ама не ме убедихте - не е толкова трудно все пак.
айде, peace.
По стечение на обстоятелствата съм полагал изпити в чужда страна. На тези изпити имаше само и единствено чужденци. Ей, Богу, един родител не видях пред сградата. Вие си правете изводите.