[КСК 2011] Математика

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
creepy_master
В началото бе словото
Специалност: Софтуерно инженерство
Курс: първи

Re: [КСК 2011] Математика

Мнение от creepy_master »

Имайки предвид, че миналата година балът беше 30 и е паднал с около 10 и нещо, а сега е 24 максималният, предполагам, че ще е достатъчно :)
Бъди звяр, за да не станеш плячка...
brasence
Постоянно присъствие
Специалност: Компютърни науки
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

Изброените по-горе балове са намалени с 6... Т.е. минималния за СИ е бил 24, за КН 25.5 ... а тази година съответно идват 18 и 19.5
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Аватар
creepy_master
В началото бе словото

Мнение от creepy_master »

ееее, така кажете ... ама като знам изпитите от миналата година, пак не са кой знае какво : ) чувал съм, че оценките са били по-високи от нашите "произведения на изкуството" :р
Бъди звяр, за да не станеш плячка...
Shelby
В началото бе словото
Специалност: Информатика
Курс: кандидат-студент

Мнение от Shelby »

Аз на Матурата по математика имам 6.00 .. и на изпита 4.10 .. но незнам коя оценка от Дипома Математика вземат ..защото през годините по математика имам 5.25 а на матурата имам 6.00 но все пак .. не съм достатъчно сигурен.. а този срок на ТУ проваля резервния ми вариант..и се колебая за депозиране на диплома и респект. записване в ТУ и после при приемане в СУ да се отказвам..но врътката е голям..затова се надявах да ми дадете малко сигурност, знам, че оценките не са 6ци а имам 4.10, което не е никък много. но се надявам да е достатъчно.. и виждам, че и вие неможе да ми кажете със сигурност.. но поне.. ме обнадеждавате, че ще стане ... дори на 2ро класиране ?!?
qed
В началото бе словото

Мнение от qed »

Здравейте!
В картончето с желания наредих всички специалности във ФМИ (така да има), ако ме приемат на първо класиране нещо което не ми харесва мога ли да се откажа от мястото си и да подам документи за второ класиране?
brasence
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

Отговарям на въпросите.
@Shelby Балът ти идва 18.30 и за СИ на второ класиране би трябвало да ти стигне. Само с матура идва 18.00, но взеват по-високия. Сигурен ли си, че няма да изкараш повече на редовния изпит?

@qed Щом си писал всички специалности, все в някоя ще те вземат на първо класиране. Колко ти е балът? Ако искаш да участваш на второ, си депозираш дипломата. Ако не се качиш по-нагоре ти се запазва мястото от първото класиране.
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Shelby
В началото бе словото

Мнение от Shelby »

@brasence. Благодаря за отговора.. ами да мисля, че няма да е по-високо от 4.10 но все пак с БАЛ 18.3 мисля да рискувам и да не подавам документи в ТУ а ти иначе говориш за СИ ..а на 1во класиране с този бал ще ме приемат ли Информатика ..понеже там знам, че БАЛ-ът е по - нисък ???
Аватар
iprodanov
Пишете, о, братя
Специалност: КН у ФМИ
Курс: втори

Мнение от iprodanov »

Възможно е, ама никой не ти го гарантира. К'вото и да става чакай второ/трето ако държиш да си в СУ. :D
Срока за подаване на документи не е минал(до 7ми)?

Само на мен ли ми се струва, че тая година по-голямата бутаница е в СИ? :shock:
brasence
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

Компютърни науки 26.85
Софтуерно инженерство 26.40
Информатика 24.00

Това са от миналата година. Мисля, че си вътре в ИНФ на първо класиране, стига да си го написал до 3-то място...

АЗ ГО НАПИСАХ В САМОТО НАЧАЛО. От моето училище масово са се насочили към СИ...
КН правеж

Emuto
В началото бе словото

Мнение от Emuto »

+1 за СИ 8)
kandidatstudenta
В началото бе словото
Специалност: not yet ready

Мнение от kandidatstudenta »

Emuto написа:+1 за СИ 8)
+1
Emuto
В началото бе словото

Мнение от Emuto »

Като гледам май тази година баловете за СИ и КН ще се разменят :(
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

qed, можеш да участваш само за по-горните желания.
Shelby, никой не може да ти каже със сигурност, но в най-лошия случай те виждам информатика на 2-ро класиране.

Emuto, и да се разменят, ще е нормално, все пак в КН са повече хора.
Изображение
Shelby
В началото бе словото

Мнение от Shelby »

Да то е ясно, че никой не може да каже на 100%, но все пак е някаква утеха, като някой ти каже "Имаш шанс на 1во класиране" това значи много..иначе да аз писах Информатика на 3то желания ..даже мислех да го пиша на 1во .. най - много исках Информатика .. но в последствие ми промениха малко мението :) :Д ..иначе 3то желание ми е Информатика и ако ме приемат на 1во класиране Инф..ще се колебая дали въобще да опитвам на 2ро класиране за СИ или КН .. но все пак ДАНО защото .. като гледам даже повечето казвате че дори за инфо.. трябва да съм на 2ро класиране :?!?
Аватар
Yoana.T
От дъжд на вятър

Мнение от Yoana.T »

Emuto написа:Айде да излизат тея резултати, че вече почна да става много напрегнато...
Хора, мисля, че ще излязат днес, защото резултатите по гео са излезли, а техния изпит е бил на 10ти + били са 400 човечка.
Но не знам и аз за какво чакам, като знам, че ще имам по-малко :roll:

ПП: Мнее, грешно мисля...
Don't wanna be a Bulgarian idiot! : D
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”