Кой беше последният филм, който гледа? [vol.2]

Архив на теми от "Студентски живот".
Заключено
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Re: Кой беше последният филм, който гледа? [vol.2]

Мнение от Търговецът на кристал »

"Палавата класна".
Става за убиване на време, но наистина не е нищо особено. Нито е драма, нито е комедия, нито е романтична боза - клъв оттук, клъв оттам, но е окей като цяло. Пък и сцената, в която Камерън Диаз миеше коли... уф! Изглеждаше божествено - една идея да й беше по-голям бюстът и щях да кажа, че тая жена има перфектното тяло.

* Да се готвят "Лари Краун", "Мечо Пух" и "Капитан Америка". Чак ми се прииска да махна кавичките - изглеждат много яко един до друг. :) :)
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Трансфорърс 3 - в аймакс и си умрях от кеф. Филмът е дългичък, 2 и половина часа - 3, компютърната анимация кърти отвсякъде, особено на сцените със забавен каданс, където виждаш как се преместват и прещракват чарковете на бота in slow motion.

И преди някой да е довтасал и да опява за сюжета, (Георги,) това са гигантски роботи, хора! Нищо друго не им е нужно, за да са готини :mrgreen:
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
The_Viper
Легендарен флуудър
Курс: трети

Мнение от The_Viper »

Изображение

Oh yeah! :cheers: :drunken: :give_heart: :heart: :girl_in_love:
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

И аз него. И много ми хареса. Имаше многo история и не толкова стандартен сюжет:
ляляля, всичко е розово
опааа, нещо се прецака
дойдоха лошите
добрите се обединяват
пуцаница
хепи енд.

Е, пак си го имаше, но в по-малки количества сякаш. Много история имаше, мдам ^^
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Faith_no_more
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Faith_no_more »

Гледах последната част на Хари Потър 8) И въпреки че съм почитател на книгите и абсолютно никак не харесвам филмите по тази поредица, с чисто сърце мога да кажа, че финалът си заслужава гледането.. Близо два часа бях грабната от случващото се на екрана - щом дори и пуканките не успях да си изям :mrgreen: Тъй че открито заявявам, че филмът оправда моите очаквания и ме остави зашеметена след края си :drunken:
Аватар
memento mori
Драскач
Специалност: Журналистика
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от memento mori »

гениален :bounce: поне още един-два пъти ще го гледам на кино :!:

http://www.facebook.com/pages/Chris-Cor ... 9825058611

I tried to make everything meaningless but the rain got in and made it a mess.
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Rodd1ck
Да живей словото

Мнение от Rodd1ck »

memento mori написа:гениален :bounce: поне още един-два пъти ще го гледам на кино :!:

драмите в семейството май сработват по-добре за мъжката аудитория, иначе бих предпочел повече трипове и по-малко история, но все ще се гледа отново в някакъв формат :D
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Rodd1ck написа:Не мога да дам напълно положително мнение, защото след доста силното начало, правилният далечен, дори претенциозен тон, се разтегли прекалено в тая среднокласова драма и към финала увисна недовършен. Хем с амбиции за мащабност, хем и като лична изповед. Но как да отрека подобно нещо, което кореспондира с личния светоглед и все пак като идеи така или иначе не ограничава. Не е новият 2001, но на моменти успява.
memento mori написа:гениален :bounce: поне още един-два пъти ще го гледам на кино :!:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Църковни химни, цитати от Библията, природни сцени и почти никаква актьорска игра беше "силното" начало. И под начало да се разбира първите 40 минути :roll: Може би аз не съм достатъчно набожна или извисена, за да схвана тази разтърсваща гениалност на тази перла на съвременното кино :lol: :lol: :lol:

И да ми плащат, няма да ида да го гледам пак. Предпочитам филми, в които нещо се случва. Заради този филм почнах да гледам по-обстойно трейлърите преди да ида на кино :roll: Втори път с такава глупост не искам да се прецакам. Пълна загуба на време и пари. :idea:
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аватар
Scion of balance
Легендарен флуудър
Курс: трети

Мнение от Scion of balance »

Изображение
хорър за хората ,които мразят хоръри
Последно промяна от Scion of balance на 17 Юли 2011, 19:57, променено общо 1 път.
Изображение
Rodd1ck
Да живей словото

Мнение от Rodd1ck »

black_lady написа:Църковни химни, цитати от Библията, природни сцени и почти никаква актьорска игра беше "силното" начало. И под начало да се разбира първите 40 минути :roll: Може би аз не съм достатъчно набожна или извисена, за да схвана тази разтърсваща гениалност на тази перла на съвременното кино :lol: :lol: :lol:

И да ми плащат, няма да ида да го гледам пак. Предпочитам филми, в които нещо се случва. Заради този филм почнах да гледам по-обстойно трейлърите преди да ида на кино :roll: Втори път с такава глупост не искам да се прецакам. Пълна загуба на време и пари. :idea:

Хубаво е, че не всички филми са от тия, в които нещо се случва.
rogertaylor
Летописец Виртуоз
Специалност: Международни отношения
Курс: първи

Мнение от rogertaylor »

Faith_no_more написа:Гледах последната част на Хари Потър 8) И въпреки че съм почитател на книгите и абсолютно никак не харесвам филмите по тази поредица, с чисто сърце мога да кажа, че финалът си заслужава гледането.. Близо два часа бях грабната от случващото се на екрана - щом дори и пуканките не успях да си изям :mrgreen: Тъй че открито заявявам, че филмът оправда моите очаквания и ме остави зашеметена след края си :drunken:
Тотално споделям мнението! Аз пък съм голям фен и на поредицата и на филмите, последният филм беше грабващ от началото до края, от 1вата до последната секунда нямаше слаб момент! Малко ми е гадно, защото беше последният, но...все пак беше уникален!
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
Аватар
Кристиян
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология
Обратна връзка:

Мнение от Кристиян »

Дам...и аз гледах новия "Хари Потър"! И на мен страшно много ми хареса и даже според мен бяха направили голяма част от книгата, което беше чудесно! :) Днеска мисля да гледам ето този филм, който дано се окаже хубав...:

Изображение
Аватар
Звездица
Пишете, о, братя

Мнение от Звездица »

Изображение

Много силен, много добра актьорска игра, хареса ми! (:

Иначе и аз наскоро гледах последния X-men и бях много въодушевена, бих казала даже, че ми се иска още някоя серия да направят за по-ранните им години. (:
"Човек без правда е като трън в полето. Който и вятър да духне, все ще го отвее."
В. Петлешков
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър

Мнение от Scorpion »

Писък 4 гледах последно, става
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Заключено

Обратно към “Студентски живот - АРХИВ”