[КСК 2011] Математика

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
brasence
Постоянно присъствие
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: [КСК 2011] Математика

Мнение от brasence »

Can't you see that it's impossible to choose...

Започнахте да приемате тези постове лично... Желанията са подредени, изпита мина... остана само да излезе класирането. Може вече само да се коментира кой, какво очаква...
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Аватар
Miss SeduceR
От дъжд на вятър

Мнение от Miss SeduceR »

Знаеш ли какво...не ти личи,че си писала окуражаващи коментари,но щом ти харесва,давай...Само имам една,единствена молба преди да съдиш кой какво може и не може,по-добре е да познаваш дадения човек.Не ми знае много устата,много рядко споря или влизам в конфликт,но тук смятам,че трябваше да се защитя.Майната му на това,че ме нарече каква ли не,за брат ми ми стана по-болно.НИКЪДЕ не съм написала,че ще ми е лесно ако ме приемат и иронията на беше към даденото момче,а към коментара на gottalovefmi ,че едва ли не сме с птичи мозъци,че не сме могли да направим нищо (и един вид му казвам как не си могъл...толкова беше фасулско),но явно иронията ми не се е схванала...Другият път,в който си толкова рязка поне го прави на хора,които ти отвръщат със същото,а не на такива,които не са искали с нищо да те обидят или да се направят на интересни...все още приемам такива коментари за доста обидни и ми се ще тонът да не беше такъв...
Аватар
Eleanor
Летящите Пръсти

Мнение от Eleanor »

Miss SeduceR написа: иронията на беше към даденото момче,а към коментара на gottalovefmi ,че едва ли не сме с птичи мозъци,че не сме могли да направим нищо (и един вид му казвам как не си могъл...толкова беше фасулско
:? да, него имах предвид, че иронизираш, мн добре те разбрах ;)
не го знам какъв е и що е този потреител, но е прав, като цяло задачите от последните години са лесни, поколението наиситна прогресивно затъпява.. не виждам какво се сърдите:\
Приключвам с мнението си по въпроса, че последните страници нещо станаха много емоционални, а все пак темата е за математика :mrgreen:
gottalovefmi
От дъжд на вятър

Мнение от gottalovefmi »

@Miss_seducer не съм обиждал никой. По-скоро мнението ми е, че ако влезеш във ФМИ с 3-4, те чакат доста трудни моменти после и трябва да си дадеш мнооого зор, ако искаш да напреднеш. Както казах има и изключения - има немалко пичове, които си кодят стабилно още от малки и едвам влизат, но са големи машини. Други пък просто не им се занимава с математика. Впрочем, познавам и хора, които едвам са влизали и после супер много са се надъхвали и са ставали много добри.
Изобщо пък не съм искал да обидя брат ти, още повече, че най-вероятно го познавам и ми е колега, а в интерес на истината всичките ми колеги са свестни и си ги уважавам(е, може би с 1-2 изключения, но те са от женски пол :) ) Мнението ми за задачите е, че са лесни и, ако претендираш за нещо поне 5+ не трябва да ти мърда.(освен ако не попадаш в горните изключения)
П.П за жалост, далеч не съм най-добрият програмист и никога не съм го твърдял. Просто отбелязвам някои неща, знам си и добрите, и лошите страни ;)
Последно промяна от gottalovefmi на 14 Юли 2011, 23:13, променено общо 3 пъти.
Аватар
Nojka
В началото бе словото

Мнение от Nojka »

има ли възможност утре по някое време да излязат резултатите ?
Не признавам Системата: големи и малки...
Има 2 вида хора: Достойни и жалки!
kandidatstudenta
В началото бе словото
Специалност: not yet ready
Курс: кандидат-студент

Мнение от kandidatstudenta »

Възможност винаги има :D:D
Shelby
В началото бе словото
Специалност: Информатика

Мнение от Shelby »

Благодаря ви и извинявай за грешката :) ! .. Надявам се да е така както казвате и дори на 2ро класиране да ме приемат .. 1во желание ми е Софтуерно инженерство 2ро ми е Информатика .. и се надявам да ме приемат в 1 от 2те и не съм толкова притеснен колкото .. това, че в ТУ Бал-ът ми е 23 от 24 и най-вероятно ще ме приемат .. а с тези срокове незнам какво да правя.. ако нямам шанс за СУ, ясно пиша КСТ в ТУ и готово ..ноо определено предпочитам СУ пред ТУ .. и незнам дали да депозирам Диплома и после да си я търся обратно.. като видя поне 1во класиране в СУ ?!?!
kandidatstudenta
В началото бе словото
Специалност: not yet ready

Мнение от kandidatstudenta »

Shelby написа:...ноо определено предпочитам СУ пред ТУ .. и незнам дали да депозирам Диплома и после да си я търся обратно.. като видя поне 1во класиране в СУ ?!?!
+1
Shelby
В началото бе словото

Мнение от Shelby »

Допуснал съм грешки, които са следствие на чат-а, и латиницата, които премахват всички стилистични и езикови правила при писането, поне за мен в скайп н-р... Но сега наистина ще съм ви по-благодарен да ми кажете нещо повече за класиранията .. вместо да говорим за грешките ми в писането..
brasence
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

Какво те интересува? Какъв ти е балът за СУ? Миналата година за СИ балът е паднал с около 2 единици до 18 (първо някъде около около 20) на 2ро класиране, а тази година предполагам, че ще пада още...
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Shelby
В началото бе словото

Мнение от Shelby »

Бал-ът ми е 17.6 и кандидатствам по специалностите: "СИ" , "КН" , "Информатика" , "ИС" - така са и подредени, като желания .. гледам, че миналата година при МАХ Бал 30 падат до около 20 ..значи ли, че сега този бал ще ми стигне за 1 от първите 3 спец. .. поне според теб ? + на кое класиране ?
Аватар
iprodanov
Пишете, о, братя
Специалност: КН у ФМИ
Курс: втори

Мнение от iprodanov »

От мин година са долу-горе:
СИ 18.0
КН 19.5
Информатика 15.16

Тая година падат със сигурност, с колко - не се знае. Но си вътре според мен, въпреки че има бая 6ци от матурата(-->18 бал).
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

Според мен ще стигне, но за 2 или 3 класиране. (но пак казвам, както на всички, които се чудят, зависи и от другите кандити, таз година може и да се вдигне, а може и падне балът)
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Аватар
creepy_master
В началото бе словото
Специалност: Софтуерно инженерство

Мнение от creepy_master »

iprodanov написа:От мин година са долу-горе:
СИ 18.0
КН 19.5
Информатика 15.16

Тая година падат със сигурност, с колко - не се знае. Но си вътре според мен, въпреки че има бая 6ци от матурата(-->18 бал).
Тези балове от кое класиране са?
Бъди звяр, за да не станеш плячка...
brasence
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

2ро класиране. На мен ми е интересно дали с 18.92 ще вляза в КН на 2ро класиране...
КН правеж

Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”