Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Hunterszone написа:20 см. - дали ще ми стигне?
Айде някой админ да заключва вече - дали ще ви стигне, ще разберете като излезнат баловете. Дотогава можете и наум да си обмисляте...
Аз видях, че съм влязъл преди... Ъм... 2-3 месеца? Сега просто констатирам факт, който ме изненадва. Защото оценката ми реално ме изненада и от там излязох с мисълта, че масово са писани високи оценки. Благодаря за интонационния барометър
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
18...19...20...важно е нивото на Разума, а не показността на някаква друга неприемлива категория.и да ги мерим и да не ги мерим...човечността следва да си остане непокварена. Всеки има правото да пита и да получи отговор и то достоен такъв.
Георги Герасимов написа:Аз видях, че съм влязъл преди... Ъм... 2-3 месеца? Сега просто констатирам факт, който ме изненадва. Защото оценката ми реално ме изненада и от там излязох с мисълта, че масово са писани високи оценки. Благодаря за интонационния барометър
Даже май са по-ниски от миналата година оценките...
Факт, малкото оценки над 5.30 за момичета говорят, че баловете ще паднат (Sunshine от форума има 4.75 а се нарежда в първите 90 като оценка от изпита ). А 90 като число - защото местата за момичета редовно в журналистика и ВО са по 45 ^^
За конкретната сесия нямам много подробна информация, но това, че около 5.50 имат само 6 човека + 2ма с по-висока оценка не показва нещо по-различно от обикновеното - представяме се по-слабо от колежките
Всичко това всеки един потребител с малко повече желание и аналитично мислене може да си го отговори Разликата при мен е, че си правя усилието да съм отегчаващо подробен ^^
значи статистиката е следната : при момичетата над 5 от тази сесия имат 49,демек 60 дами общо.а при момчетата над 5 имат 26 общо(поне аз така ги сметнах при момичетата близо 200 имат над 4.38,за господата информация не намерих...ух почнах да се отчайвам след като видях цифрите...
а да питам ако искам да чакам за второ класиране в няколко университета как стоят нащата с капарирането на дипломата?има ли шанс да се запиша за второ класиране и да избегна частта с "капарото"?
~~~
You think you're funny?
-I think I'm adorable!
Лошото тази година е, че не можем да си правим никакви изводи от миналата статистика - защото миналата година нямаше истинско трето класиране, а то беше по друг принцип, а пък преди това в балообразуването е влизал и устният изпит....
marchelle написа:значи статистиката е следната : при момичетата над 5 от тази сесия имат 49,демек 60 дами общо.а при момчетата над 5 имат 26 общо(поне аз така ги сметнах при момичетата близо 200 имат над 4.38,за господата информация не намерих...ух почнах да се отчайвам след като видях цифрите...
а да питам ако искам да чакам за второ класиране в няколко университета как стоят нащата с капарирането на дипломата?има ли шанс да се запиша за второ класиране и да избегна частта с "капарото"?
над 4,38 при момичета имат 134. 18 имат равна оценка, за да сме точни.
aman написа:Лошото тази година е, че не можем да си правим никакви изводи от миналата статистика - защото миналата година нямаше истинско трето класиране, а то беше по друг принцип, а пък преди това в балообразуването е влизал и устният изпит....
Е, чак пък никакво.
А на който му се ровичка, може да намери баловете, с които са влизали в допълнителния прием 1 и 2 миналата кампания.