[КСК 2011] Математика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2011] Математика
Това, че не харесвам КН не е точно така - не я предпочитам пред останалите, защото е доста трудна за изкараване ( може би само информатиката е по-брутално, но днес не е "модерно" да се учи в тази специалност ). Напълно съм наясно с какви знания ще излезеш от ФМИ. Колкото и да учиш, на 1-вата си работа за няколко месеца ще научиш много повече от 20 години в КН. Разликата е, че в другите специалности, например ИС, можеш да имаш повече свободно време за работа/учене, защото е по-лесна, а и ще се запознаеш с други неща, освен програмирането.
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
- Обратна връзка:
На мен ми стана смешно за друго. Аз имам 4.40 и съм на 100-но място. Това прави ли ме глупав или неинтелигентен? А тези, които имат по-ниска оценка? Всичко е до късмет...
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
-
kandidatstudenta
- В началото бе словото
- Специалност: not yet ready
- Курс: кандидат-студент
Абе някой пак е изкарал високата оценка и сега вдига самочувствие. 
-
kandidatstudenta
- В началото бе словото
Аз с 4,10 и 158 човека над мен трябва да ме пратят в дом за специални деца така ли?
- Miss SeduceR
- От дъжд на вятър
Аз се чудя как може да имаш 4.10 на тази елементарна аритметика...нищо,че съм от това поколения,не е истина колко сме прости,но въпреки това аз ще последвам светлия пример на този велик българин и ще продължавам (ще започна,тъй като сега съм на 0-та) да чета и да се развивам!!!
-
kandidatstudenta
- В началото бе словото
Модераторите да изтрият
Последно промяна от kandidatstudenta на 14 Юли 2011, 20:43, променено общо 2 пъти.
-
kandidatstudenta
- В началото бе словото
Имам 4,10 щото се занимавам с математика от есента и ходех на курсове защото съм от езикова.... А и не размишлявам колко триъгълника има в различни правилни n-ъгълници...
Последно промяна от kandidatstudenta на 14 Юли 2011, 20:19, променено общо 2 пъти.
-
kandidatstudenta
- В началото бе словото
Модераторите да изтрият
Последно промяна от kandidatstudenta на 14 Юли 2011, 20:44, променено общо 1 път.
miss_seducer е на твоя страна ;д...мисля, че е вложила ирония в последния си пост (голем разбирач съм обаче
)
- Miss SeduceR
- От дъжд на вятър
Да,явно толкова много съм се вживяла в иронията,че съм го направила много реалистично
А,чистият сарказъм беше отправен отново към програмист номер 1 на Вселената gottalovefmi ...
-
kandidatstudenta
- В началото бе словото
Тогава и се извинвям и пренасочвам горните коментари към тези които наистина си го мислят
сорка
Просто хич не ми е на кеф и дебна на кого да ънлийшна фюрито... 
- Eleanor
- Летящите Пръсти
1. Indeed, сама си го каза, в много гимназии пишат ей така оценките и на повечто им се насажда едно фалшиво самочувствие,а после каот отидат по изпитите има: ахх оууу колко бяха трудни..Miss SeduceR написа:Беше свикнал от гимназията да си изкарва ей така оценките и като отиде там първото нещо,което му казали:"Ти не може да си влезнал тук ей така"
2. Честно казано не знам хора, които се надяват на 3ка, защо са се запътили към такива специалности. Те задачите и да са трудни, допускам 5, та дори 4,5 , ама като изкарват тройки- ми не са за ФМИ.. това , че балът е паднал до смешни числа, не значи, че като влезнете ще ви преподават по- лесни неща, защото по изпитите сте се оклепали
>> такава е и ситуацията с брат ти, нищо лично, ама явно не е за там
3. Стига си мрънкала, че си от езикова и си по- ощетена едва ли не, да ви влезнала в математическа. Има хора от езикови, които изкарват 6.00 или поне доста близко до това
- Miss SeduceR
- От дъжд на вятър
Абе,аз си мислех,че като сте умни и интелигентни хора не сте такива хейтъри,но уви... ти ме изкара не само слабоумна,наивна,мрънкаща,но и какво ли още не...успокой малко топката.И без прибързани изводи,моля,аз не кандидатствам във ФМИ,а в Стопанския факултет,така че мисля,че съм си преценила и езика,и математиката.Брат ми ако не беше за там нямаше да си влезне от раз и да си се справя добре (забравих ти откога определяш кой става за ФМИ и кой не?!?) А това,че е имал 5 поправки,какво,ти безгрешна ли си била цял живот.За разлика от масата си ги взе и не влачи 98643 изпита в следващия курс.Това,че съдиш за хората по роднините им или по каквото и да е било странично е много готино,наистина
Само споменах,че съм от езикова като изрично подчертах,че това НЕ ме оправдава.И вместо да търсиш пролемите в другите вземи да напишеш един положителен коментар 
- Eleanor
- Летящите Пръсти
Хем знаеш, че не си се справила добре, хем започна да иронизираш момчето преди теб само защото те е яд, че е направил нещо повече
Това твоето е хейтърско и незряло, научи се да приемаш грешките си, а не да си изкарваш яда на другите
) Ето ти нещо положително- ще влезнеш, спокойна бъди, мин, година баловете бяха мнооого ниски, а сега ако резултатите от математиката наистина са толкова лоши, може и такива с -3 да се вредят :\
Последно промяна от Eleanor на 14 Юли 2011, 22:08, променено общо 1 път.
-
gottalovefmi
- От дъжд на вятър
@Miss_seducer, изказването ми нямаше нищо общо с брат ти, не знам защо реши, че отправям някакви упреци конкретно към него
Впрочем във ФМИ има доста хора, които не отбират от математика, но са доста добри програмисти(и доста по-добри от мен), така че в техния случай оценката по математика не е от значение, но като цяло доста често се срещат разни нагли парчета, които се мислят за голямата работа с 15 поправки и без да знаят нищо. Общо-взето на тях не съм им фен