[КСК 2011] Математика

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
BG_MaSTa
От дъжд на вятър

Re: [КСК 2011] Математика

Мнение от BG_MaSTa »

:D

Мерси, мерси (:...само лека корекция..от първия изпит над 3.90 имат 213 момчета, а 15 още са със същата оценка..аз си знам, че има някакви шансове с оглед на по-нестандартните задачи и по-малкото явили се и факта, че уж с всяка следваща година баловете падат, но нищо не се знае и просто ще чакам резултати. И така : P
kandidatstudenta
В началото бе словото
Специалност: not yet ready
Курс: кандидат-студент

Мнение от kandidatstudenta »

Записваш се в ТУ, след това ако са те приели в СУ се оптисваш от ТУ и записваш в СУ... Някой запознат ли е дали връщат парите от ТУ в случай че се откажеш?
Аватар
K.Dobrev
В началото бе словото
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от K.Dobrev »

brasence написа:Някой очаква ли да си повиши оценката и горе-долу на колко?
И аз имам 4.40 на предварителния,а на този очаквам около 4.20-4.30.
BG_MaSTa
От дъжд на вятър

Мнение от BG_MaSTa »

ТУ

(3) Приетите и окончателно записани студенти, в случай че се откажат
по собствено желание, могат да получат внесената от тях такса за първия
семестър, но не по-късно от 22 август 2011 г., след подаване на писмена
молба до ректора на ТУ – София и връщане на всички издадени от ТУ –
София оригинални документи.

Това от сайта http://priem.tu-sofia.bg/
kandidatstudenta
В началото бе словото

Ако реша така да направя и не ми върнат дипломата до 4ти ще стане много грозно,
brasence
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

kandidatstudenta написа:Ако реша така да направя и не ми върнат дипломата до 4ти ще стане много грозно,
А ако до 4ти не ти я върнат няма смисъл, губиш си правата за СУ. Пък и не става за 1 ден цялата процедура...
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Shelby
В началото бе словото
Специалност: Информатика

Въпрос

Мнение от Shelby »

Здравейте, аз съм кандидат-студент в СУ и искам някой ако може да сподели своето мнение, дали с БАЛ 17.6 ще ме приемат в една от спецялностите : "Информатика", "Софтуерно инженерство" , "Компютърни науки" ?! Благодаря на всички предварително за мнението ..просто искам да видя дали според вас имам шанс дори на 2ро или 3то класиране ?
kandidatstudenta
В началото бе словото

brasence написа:
kandidatstudenta написа:Ако реша така да направя и не ми върнат дипломата до 4ти ще стане много грозно,
А ако до 4ти не ти я върнат няма смисъл, губиш си правата за СУ. Пък и не става за 1 ден цялата процедура...
Ем, да де и аз това викам :D
brasence
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Re: Въпрос

Мнение от brasence »

Shelby написа:Здравейте, аз съм кандидат-студент в СУ и искам някой ако може да сподели своето мнение, дали с БАЛ 17.6 ще ме приемат в една от спецялностите : "Информатика", "Софтуерно инженерство" , "Компютърни науки" ?! Благодаря на всички предварително за мнението ..просто искам да видя дали според вас имам шанс дори на 2ро или 3то класиране ?
За КН не ми се вярва, но за СИ мисля, че ти е предостатъчно на 2ро класиране. Успех и като влезеш, да почерпиш :P
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Аватар
cReoLiN
В началото бе словото

Мнение от cReoLiN »

Не знам защо масата народ се насочва към КН - другите специалности не ви ли харесват ? Знаете ли точно какви ще станете с КН, с какво би трябвало да се занимавате и как ще се реализирате ? Да не говорим, че сигурно е най-трудната специалност от компютърните.
brasence
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

cReoLiN написа:Не знам защо масата народ се насочва към КН - другите специалности не ви ли харесват ? Знаете ли точно какви ще станете с КН, с какво би трябвало да се занимавате и как ще се реализирате ? Да не говорим, че сигурно е най-трудната специалност от компютърните.
Мда, правежи които си мислят че могат да пишат програми :D Ако завършиш СИ ще си мислиш, че можеш да рекламираш произведиея боклук от колегите.... :D Все едно и също е....
КН правеж

Аватар
Miss SeduceR
От дъжд на вятър

Мнение от Miss SeduceR »

Не съм много компетентна,но определено мисля,че КН е най-трудната...брат ми е 2-ра година,а първата не знаеше къде се намира.Беше свикнал от гимназията да си изкарва ей така оценките и като отиде там първото нещо,което му казали:"Ти не може да си влезнал тук ей така" (едва ли не има нещо гнило,защото той е от езикова гимназия).Тааа,първата година имаше цеееееели 5 поправки :cyclopsani: :cyclopsani: и каза,че е невъзможно да се учи сериозно в Студентски град,тази година е в апартамента,който не е в СГ и си ги изкара изпитите,но определено е зор.Хубавото е,че им предлагат работа,но той не се навива,защото търсят специалисти по компютърни мрежи,а той иска да си програмира,та сега и сертификата по немски си взе,и СВ писа,да видим какво ще стане...
gottalovefmi
От дъжд на вятър

Мнение от gottalovefmi »

............................
Последно промяна от gottalovefmi на 14 Юли 2011, 21:32, променено общо 2 пъти.
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Информатиката не е по-лесна от КН.

Miss SeduceR, това, че е от езикова няма никакво значение, в университета нещата се изравняват. Е, на тези, които са програмирали в училище, им е по-лесно по тези предмети, ама за математиките е горе-долу все тая.
За СГ пак зависи от съквартиранти, съседи. Понякога дори е по-добре, тъй като имаш доста колеги в района и може да се събирате да си обяснявате някои неща.

Shelby, вероятно ще влезеш, но преди това обърни внимание, че се пише "специАлност".

В ТУ мисля, че процедурата става за един ден, но все пак ако тръгнете да се записвате там, може да попитате.
Проблемът е, че на първа класация в СУ може още да не знаеш дали ще те вземат на втора.
Иначе добрата новина (то не е новина де, но може би не го знаете) е, че ако сте писали само специалности, за които балът ви не стига, т.е. не ви приемат в никоя на първо класиране, във второ участвате автоматично, т.е. не е нужно да депозирате диплома.

cReoLiN, разбрахме, че КН не ти харесва, ама стига с това отношение. Масата КН и масата СИ стават едно и също - програмисти и QA. Каква точно насоченост ще избереш не определя университетът, а самият ти. И все пак има разлики в програмите - някъде се учат едни неща, другаде се набляга на други. Всеки сам да си преценя кое повече му допада.
Изображение
Аватар
Miss SeduceR
От дъжд на вятър

Мнение от Miss SeduceR »

igottalovefmi...Чакай малко,за да ми казваш,че са глупости нали се сещаш,че трябва да твърдя нещо...Аз просто разказвам нещата такива,каквито ги знам,за да предобият хората представа,а това,че ти си даваш и твоята гледна точка за мен не е ГЛУПОСТ.Малко твоето изказване ми звучи високопарно,не се обиждай,но заявяваш някои неща все едно имаш 50-фодишен житейски опит.Къде съм споменала само,че е влезнал едва?И доколкото знам въобще не е единственият,който е имал изпити за вземане,при положени,че от около 100 сте останали 60-70...В право си е да си изисква някои неща и да си знае цената,на теб ако ти предложат нещо такова би ли го приел?Силно се съмнявам.Не знам с какви очи заявяваш,че вариантите бяха стотици пъти по-лесни,при положени,че от миналата година направо си бяха за смях пред тазгодишните.Не че се заяждам,но се изумих,че нобелов лауреат като теб говори толкова принизително за хората,при които е "паднало нивото",поне го завърши това КН и това прави такива заключения.С най-добри чувства ако съм прозвучала крайна :wink:
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”