Ох, хвана ме параноята с тая Кримска война. Я някой разбиращ да каже може ли да ми смъкнат твърде много от оценката заради нея? (върху войната, избухване, приключваме, български акции имам около 3 листа. самият Раковски е към 13, 1 лист- увод. съотношението все е в полза на Раковски
[КСК 2011] История
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- jenesais
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: [КСК 2011] История
Едва ли ги делят проверителите по варианти. Често се случва медиавист примерно да проверява нова история и обратно - и без това не са много като бройка проверяващите май, пък и нали всяка тема се минава от двама.
Ох, хвана ме параноята с тая Кримска война. Я някой разбиращ да каже може ли да ми смъкнат твърде много от оценката заради нея? (върху войната, избухване, приключваме, български акции имам около 3 листа. самият Раковски е към 13, 1 лист- увод. съотношението все е в полза на Раковски
).
she'd started smoking poetry
- Legolassss
- В началото бе словото
- Курс: втори
Нощта преди изпита се отказах от Раковски, но ей тъй за едната прищявка преговорих Крум.
Почти се разревах от радост, като чух "териториално..." 10 минути само треперех и се хилех като идиот. Инак, изписах си всичките листчета без две с моя си сравнително дребен почерк. Мноооого добра компенсация за тъпата тема за Йовков
Почти се разревах от радост, като чух "териториално..." 10 минути само треперех и се хилех като идиот. Инак, изписах си всичките листчета без две с моя си сравнително дребен почерк. Мноооого добра компенсация за тъпата тема за Йовков
Where now the horse and the rider? where is the horn that was blowing?...
They have passed like rain on the mountain, like a wind in the meadow;
The days have gone down in the West behind the hills into shadow.
They have passed like rain on the mountain, like a wind in the meadow;
The days have gone down in the West behind the hills into shadow.
- Never
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Аз нямах предвид конкретно всеки по специалността си да проверява, а да проверява само едните или само другите. Всмисъл, аз така си обяснявам защо пишат варианта на плика и ги събират отделно...jenesais написа:Едва ли ги делят проверителите по варианти. Често се случва медиавист примерно да проверява нова история и обратно - и без това не са много като бройка проверяващите май, пък и нали всяка тема се минава от двама.
Иначе не мога да ти помогна, аз описах само повода за избухване, очакванията на българите и как е завършила, но предполагам, че моето пък не е достатъчно. Но ако не си ощетила Раковски не виждам причина да ти смъкват оценката.
It's never too late
for a twist of fate.
for a twist of fate.
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
Всъщност е точно така.Never написа:Аз нямах предвид конкретно всеки по специалността си да проверява, а да проверява само едните или само другите. Всмисъл, аз така си обяснявам защо пишат варианта на плика и ги събират отделно...
Това беше изпита, на който най-бързо ни донесоха темата - точно 3 мин след 8 часа!
Не чакахме както обикновено по 45 мин след началото на изпита, като по БЕЛ, АЕ и предварителния по история. 

- goblinwfi
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: goblinwfi
да не си бил в Химическия на 6-тия етаж 602 - там точно в 8:03 почна изпитаseeker написа:Това беше изпита, на който най-бързо ни донесоха темата - точно 3 мин след 8 часа!Не чакахме както обикновено по 45 мин след началото на изпита, като по БЕЛ, АЕ и предварителния по история.
Няма какво да си анализирате писмените работи - теглете му една ма*на и се отдайте на почивка. Всичко свърши, квот било било. Сега си чакаме само класирането.

Право - II курс, 2-ри поток
Не в математическия бях 401ва стая, 4ти етаж. Явно по едно и също време са ги раздали темите в двата факултета.goblinwfi написа:да не си бил в Химическия на 6-тия етаж 602 - там точно в 8:03 почна изпитаseeker написа:Това беше изпита, на който най-бързо ни донесоха темата - точно 3 мин след 8 часа!Не чакахме както обикновено по 45 мин след началото на изпита, като по БЕЛ, АЕ и предварителния по история.

- goblinwfi
- От дъжд на вятър
- Адрес в галерията на СУ: goblinwfi
аз довечера ще си махна главата , урте заминавам и няма да погледна история особено Крум поне годинаnanozetka написа:Няма какво да си анализирате писмените работи - теглете му една ма*на и се отдайте на почивка. Всичко свърши, квот било било. Сега си чакаме само класирането.![]()
Благодаря ти много. Много си мила. Да не се познаваме от някъде?WickedWitch написа:Как исках на нас да ни се падне Раковски на изпита : )) И така ми се иска поне веднъж СУ да не дадат най-експлоатираните теми/автори независимо дали по история, или по БЕЛ. Не може ли поне веднъж някаква промяна? Не е задължително да е към лошо, просто..нещо различно.
И успех, seduction, мила : )
По темата- писах за Крум. Въобще не го бях отваряла, знам ли, просто логиката ме буташе към други теми за учене през периода май- юли... но какво да се прави. Раковски въобще не го бях отворила. Иначе на предварителния също писах върху крум и имах 4.25. Поне този път си написах по-хубав увод описвайки добре кризата и излизането от нея. Спестих си и някои други грешки, така че не мога да се оплача.
Аз бях в 311 стая. Бяхме 15 човека. На първия 1 час се изнизаха половината.... смятайте. От страни повечето хора си мислят, че сме късметлии с крум, но всъщност въобще не е така. Защото един голям процент от кандидат-студентите съм убедена, че дори не са си прочели темата след 17ти април.
Иначе аз днес написах 15 страници. Ще видим какво ще стане.
- archenemy
- В началото бе словото
днес като обявиха темите си викам "МОЛЯЯЯ"
.. надявах се на нещо различно. иначе писах там 20тина страници.. просто миналия ден нз защо реших да я преговоря през пръсти. имам 1 пропуск за пресиян и една грешна година при омуртаг. иначе другото ми се получи по-добре от предварителния (там имах 5,25 и ходих да си видя работата, та си знаех слабите места).. надявам се да не ми вземат много. и все пак КАК ТАКА СЕ ПАДНА ОТНОВО
квото било било. лятото е пред мен 
- MiseryChastain
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Аз да се похваля, че в моята стая хванаха една с жици и и анулираха работата. Супер сеир.
...
и станахме всички ветропоказатели,
еднакви по форма и еднакви по цвят.
Право, I-ви курс, 6-та група.
и станахме всички ветропоказатели,
еднакви по форма и еднакви по цвят.
Право, I-ви курс, 6-та група.
- archenemy
- В началото бе словото
хахах, тва ми е много интересно да го видя 
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Обратна връзка:
Eй такива неща да се чуватMiseryChastain написа:Аз да се похваля, че в моята стая хванаха една с жици и и анулираха работата. Супер сеир.
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
- MimSiTyYyYy
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
И аз писах Крум-16 страници.
Снощи като по чудо ми хрумна да го преговоря.
Темата ми е по-пълна отколкото на предварителния - кризата и изворите, а и годините са ми верни. Само 1 грешка си намерих- писала съм 831 година за Филипопол, а то е 832, но се надявам да не ми вземат много стотни. Писах и историографията(така и така я знаех).
А на предварителния имах 4,75. Бях писала всичко на всичко 4 извора, никаква историография, имах само 2 верни години и бях пропуснала изселническата политика на Крум.
Сега се надявам да имам повече от 5. 
ПП: На предварителния и в моята зала хванаха с жици.
Момичето тъкмо предаваше и телефонът й звънна. 
ПП: На предварителния и в моята зала хванаха с жици.
" Sometimes the smallest things take up the most room in your heart. " - Winnie the Pooh