[КСК 2011] Английски език

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
september_sun
В началото бе словото

Re: [КСК 2011] Английски език

Мнение от september_sun »

Уф, и на мен всички ми казват, че най-рано утре...ама не може така! Искам ги. Сега. :)

За конкуренцията - дайте да не си мислим лошо, пък каквото- такова...Все пак всеки си е изкарал оценката.
Аз съм от математическа гимназия, но със следните желания: Скандинавистика, Японистика, Унгарска, Славянска, Индийска...
На хората с АФ не съм конкуренция, споко. lindorche - ни ма бий! :bounce:

ПС: Etiainen, ти май ми беше партньорка на спийкинга на CAE преди 4 години (леле, колко време мина...) :) Преди това дето обсъждахме Nightwish.

ППС: RAMONES, напомняш ми силно на някого...Започвам да те подозирам. 12то ли си завършила?
~ It's a poor sort of memory that only works backwards. ~
Аватар
lindorcheto
От дъжд на вятър
Специалност: Славянски филологии
Курс: първи

Мнение от lindorcheto »

september_sun написа:Уф, и на мен всички ми казват, че най-рано утре...ама не може така! Искам ги. Сега. :)

За конкуренцията - дайте да не си мислим лошо, пък каквото- такова...Все пак всеки си е изкарал оценката.
Аз съм от математическа гимназия, но със следните желания: Скандинавистика, Японистика, Унгарска, Славянска, Индийска...
Определено си ми конкурентка за Скандинавистиката.И за славянската също,защото и нея на по-предни места съм я писала в желанията си.И другите от теб специалности съм писала,ама доста назад,за които си мисля,че няма да стигна до тях.Макар,че сега малко ме е яд,че не писах Унгарската на по-предно място.Тъ,с тебе сме си конкурентки,дано не си заскубем косите. :mrgreen: :flower:

ПП:Джими?!Случайно да си ходила на уроци при Ели Стефанова в ОТ?
Славянски филологии - І курс
^ http://www.facebook.com/#!/groups/235119629870389/ ^
Аватар
RAMONES
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от RAMONES »

lindorcheto написа:
september_sun написа:Уф, и на мен всички ми казват, че най-рано утре...ама не може така! Искам ги. Сега. :)

Определено си ми конкурентка за Скандинавистиката.И за славянската също,защото и нея на по-предни места съм я писала в желанията си.И другите от теб специалности съм писала,ама доста назад,за които си мисля,че няма да стигна до тях.Макар,че сега малко ме е яд,че не писах Унгарската на по-предно място.Тъ,с тебе сме си конкурентки,дано не си заскубем косите. :mrgreen: :flower:

ПП:Джими?!Случайно да си ходила на уроци при Ели Стефанова в ОТ?
Аре стига бе :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ти кой си? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
The_Viper
Легендарен флуудър
Курс: трети

Мнение от The_Viper »

lindorcheto написа:Макар,че сега малко ме е яд,че не писах Унгарската на по-предно място.
Бррр... не прави тази грешка, моля те! :lol:
Последно промяна от The_Viper на 14 Юли 2011, 13:14, променено общо 1 път.
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
Аватар
september_sun
В началото бе словото

lindorcheto написа:Тъ,с тебе сме си конкурентки,дано не си заскубем косите. :mrgreen: :flower:
Ами от теб зависи, аз не си падам по такива истории особено. Успех и ще видим скоро (надявам се) дали ще сме колеги :flower:
Аватар
lindorcheto
От дъжд на вятър

Мнение от lindorcheto »

The_Viper написа:
september_sun написа:Макар,че сега малко ме е яд,че не писах Унгарската на по-предно място.
Бррр... не прави тази грешка, моля те! :lol:
Защоо? :) То вече е късно,де,няма как да оправя желанията,а Унгарската на бая задно място съм я вписала.

ПП:Джимии,къде може..->По пътищата и градовете на България,сесии,изпити,държавни,кво ли не :D

ППП:september_sun-добре де,няма да ти скубя косата. :lol: Дано и двете си влезнем,където най-много искаме или поне достатъчно искаме и да сме колежки,живот и здраве.
Аватар
The_Viper
Легендарен флуудър

Мнение от The_Viper »

Ами... защото аз направих същата грешка преди две години и още съжалявам. Много е зле всичко - и преподаването и материалната база - никакви ги няма, няма достатъчно желание и от двете страни - не искам да те плаша, всички филологии са си трудни и няма лесно при тях , но имам чувството че това е най-отвратителната филология, която може да си избере човек! :?

Дори смятам да се преместя от въпросната специалност /и не съм само аз- още две колежки ще се местят/- но това вече си е мой личен проблем, няма връзка с темата, но ти го казвам само за да ти покажа, че от тази специалност нищо добре не съм видяла... :wink:

В крайна сметка наистина няма връщане назад - но пък винаги може да си промениш желанието и да си смениш специалността, ако не ти харесва. А на теб ти пожелавам успех и да си влезнеш в по-предно желание , а не да опираш до Унгарската..
Последно промяна от The_Viper на 14 Юли 2011, 13:23, променено общо 1 път.
And I keep...
Аватар
lindorcheto
От дъжд на вятър

Мнение от lindorcheto »

The_Viper написа:Ами... защото аз направих същата грешка преди две години и още съжалявам. Много е зле всичко - и преподаването и материалната база - никакви ги няма, няма достатъчно желание и от двете страни - не искам да те плаша, всички филологии са си трудни и няма лесно при тях , но имам чувството че това е най-отвратителната филология, която може да си избере човек! :?

Дори смятам да се преместя от въпросната специалност /и не съм само аз- още две колежки ще се местят/- но това вече си е мой личен проблем, няма връзка с темата, но ти го казвам само за да ти покажа, че от тази специалност нищо добре не съм видяла... :wink:

В крайна сметка наистина няма връщане назад - но пък винаги може да си промениш желанието и да си смениш специалността, ако не ти харесва. А на теб ти пожелавам успех и да си влезнеш в по-предно желание , а не да опираш до Унгарската..
Благодаря за мнението и съвета!И за пожеланието.Иначе попринцип ако попадна в гадна специалност,няма да ми е проблем да се местя,променям,че даже наново да съм кандидат-студент. :mrgreen: Винаги има изход от гадните ситуации.Пожелавам ти и на теб късмет и всичко да ти се нареди добре, както ти желаеш.
И жалко за специалността все пак.Звучи интересна,но жалко,че преподаването и не е на ниво.
Аватар
The_Viper
Легендарен флуудър

Мнение от The_Viper »

lindorcheto написа:И жалко за специалността все пак.Звучи интересна,но жалко,че преподаването и не е на ниво.
Да... и на мен ми звучеше интересно, но ...хах видях каква е жестоката реалност. Не само преподаването, ами и елементарни речници нямат -пълна пародия - е коя е тази филолоигя която да няма речници...как се учи език , когато най-основното, най-важното го няма :shock: ?! Едни речници едвам намерихме миналата гоидна след дълго търсене и проучване, и то и тези речници бяха еднии... преснимани и непълни, остарели и в много случаи неприложими и неполезни :x
Просто без коментар.

Пък и езика не ми харесва, изобщо, от което идват много последици - и лошите резултати и късане на изпити и кви ли не още не проблеми...просто не мога да уча нещо, което не харесвам и което се учи насила. :) И се радвам че го осъзнах навреме.
And I keep...
Аватар
Never
Драскач
Специалност: Международни отношения
Обратна връзка:

Мнение от Never »

Мнението е изтрито. Има си раздел за коментари на филми.
svetlio.varna
It's never too late
for a twist of
fate.
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

Хора има цял дял за филми http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewforum.php?f=132
Това, че сте кандидат-студенти не означава, че трябва да пишете само в КСК раздела :!:
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Аватар
RAMONES
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от RAMONES »

september_sun написа:Ух, не може ли някой да звънне пак? :roll: И на следващия който излъже викам да му хвърлим един бой, поне да изкараме малко напрежение хаха :)
Телефон: 944 35 17 заповядай ;)
Аватар
september_sun
В началото бе словото

Е добре, звъннах и вдигна някакъв батко, който каза, че нааай-късно до Понеделник ще излязат. Попитах днес има ли шанс да стане: "Ми дааа, да,но ще е късно вечерта" :)
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

Изтрих около 160 мнения само с коментари от сорта "няма разултати", "дали ще има резултати", "още няма разултати". Оффтопикът затруднява потребителите, когато търсят информация и четат темата. Ограничете го по възможност :D
Facebook
Изображение
Аватар
september_sun
В началото бе словото

За всички, които имат желание да продължим офф-топика:

Канал "izpit" във чата на ABV.
Искаше ни се да е скайп, но докато се аднееем....

ПС: все пак минахме на скайп :roll: :rr:
Последно промяна от september_sun на 15 Юли 2011, 16:34, променено общо 1 път.
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”