[КСК 2011] Журналистика и ВО vol.3

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
valio
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО vol.3

Мнение от valio »

Yordan Enev написа: Според мин бал миналата година на второ класиране, ще влезнеш ВО (23,51 мисля че беше).
Но ми се струва, че мъжете изкараха доста високи оценки на редовния и баловете даже може да се покачат, само предположение.
Няма да е, и аз така си мислех, но сега - не. Ако скочи, ще е с максимум 0,30-0,40 за момчетата (но не ми се вярва)
gabardina
В началото бе словото

Мнение от gabardina »

и още един от същия тип "малоумни" въпроси.. :) как изчисляват минималния бал за първо класиране ? ако имам някаква представа може да опитам да си направя някаква статистика на базата на миналогодишните балове :D
Аватар
Yoana.T
От дъжд на вятър

Мнение от Yoana.T »

Няма минимален бал за специалностите, под който да не можеш да кандидатстваш. Това, което виждаш като минимален бал, е балът на последния влязъл в дадена специалност на конкретно класиране :)
Don't wanna be a Bulgarian idiot! : D
Аватар
MisT
В началото бе словото

Мнение от MisT »

aman не мога да разбера какъв е проблема, след като вече казах, че няма да влизам във ФЖМК. Това, че съм се явил на изпита и съм показал нещо на самия себе си не виждам в какъв разрез е с останалите кандидати.
gabardina
В началото бе словото

Мнение от gabardina »

е добре де кое определя кой е последния класирал се в дадения етап :D
Аватар
Yoana.T
От дъжд на вятър

Мнение от Yoana.T »

оценките и подредбата на желанията :) Такаа ако имам оценка 3 и с по-висока оценка има 19 момичета, с равна - 0, всичките тия 20 момичета сме писали като 1во желание Журналистика(приемаме, че местата за нея са толкова), значи минималния бал ще е моят, защото аз съм 20тия човек, който влиза на 1во класиране :) Не знам дали ще ме разбереш...
Don't wanna be a Bulgarian idiot! : D
Neuromancer
В началото бе словото
Специалност: No

Мнение от Neuromancer »

aman написа:Браво, Герасиме, затъжихме се за теб, запритеснихме се :cry:
А кой беше този с интересната работа със сенките, дето се събират след 20 години и се залепят по фигурите на паметника? Супер ми е интересно колко са писали на този откровен шедьовър - това не беше ирония!
Не знам дали е ирония или не, но оценката ми е 4.00
Няма да мрънкам и да се оплаквам, сам съм си виновен и знам къде сгреших. Както и да е. Честито на печеливишите. Сега чакаме класирането...

Прочее, интересното е, че това есе си го харесвах доста повече от предишното, за което мислех, че ще имам най-много 3-ка...интересно. Ама вече поне знам какво искат проверяващите. :D

Силно се надявам с бал 26.75 (то ще е пълна гавра с труп ако оценки 6, 5.75 и 5 не ми стигнат) да успея да вляза от първо класиране.
Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Специалност: Връзки с обществеността (PR)
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Георги Герасимов »

iprodanov написа:Месар, електричар - тука-тука. :)
Евала за изпита, Гопе! и ноември не колега, ми президент! :king:
Направо премиер :mrgreen: Иначе балът тази година няма да се качи драстично (да не кажа че изобщо няма да се качи) защото високите оценки не са чак толкова много. Което значи че последният влязъл (който де факто определя минималния бал) пак ще е с оценка около 4 - при доста добра матура и оценка по история :)
O Captain! My Captain!O tempora, o mores от време на време)
aman
Да живей словото

Мнение от aman »

MisT, както се казва - никога не казвай никога. Майките са страшно нещо и ако не те приемат нищо друго, ще видиш как под строй ще я запишеш журналистиката...
А за това със сенките определено съм шашнат - къде ти е грешката, каква е толкова грешката, че да ореже така яко този наистина шедьовър, не разбирам?!
Някой беше питал от какво зависело колко ще приемат на първо класиране - ми то си е зададено в бройките за всяка специалност - има го в Места за прием за учебната 2011/2012. Ако някъде са отпуснали да речем 20, попълват си ги измежду кандидатите по реда на желанията и бала им. Ако обаче двама да речем от тези 20 не отидат да се запишат, двете им места се обявяват за второ класиране. И сега на мен ей тук не ми е ясно какво се случва - ако тези двама всъщност не се запишат не защото не искат изобщо тази специалност, а само защото са потвърдили, че искат да изчакат и второто класиране, за да видят дали няма да мръднат напред, тези две места пазят ли се или все пак с обявяват. И ако се обявят и се появят някои други с по-нисък от потвърдилите бал, какво се случва с потвърдилите? Ох, много объркано стана, ама дано някой ме разбере и отговори
:bounce:
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий
Курс: друг

Мнение от The_iMMortal_f »

BTW написа:
foreveryours написа:ааа... офф.. матурата е 5.58, ама свикнах да си я закръглям хахахахах :D ми не знам за Книгоиздаване, но мисля, че не искам ;( тъпоооооо, отивам да си режа вените ! :cheers:
На мен пък Книгоиздаването повече ми харесва от ВО.
Вкус... :)
Е спокойно, винаги може да се запишеш българска филология. :)

Не повтаряйте стари грешки, :lol: по-добре кандидатствай догодина пак :) :) :) :) :)
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Аватар
BTW
Драскач

Мнение от BTW »

The_iMMortal_f написа:
BTW написа:
foreveryours написа:ааа... офф.. матурата е 5.58, ама свикнах да си я закръглям хахахахах :D ми не знам за Книгоиздаване, но мисля, че не искам ;( тъпоооооо, отивам да си режа вените ! :cheers:
На мен пък Книгоиздаването повече ми харесва от ВО.
Вкус... :)
Е спокойно, винаги може да се запишеш българска филология. :)

Не повтаряйте стари грешки, :lol: по-добре кандидатствай догодина пак :) :) :) :) :)
Книгоиздаването или Филологията е грешката? :)
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий

Филологията разбира се.. Книгоиздаването ми е болна тема , както и онези 7 стотни , които не стигнаха...
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Аватар
BTW
Драскач

Мнение от BTW »

The_iMMortal_f написа:Филологията разбира се.. Книгоиздаването ми е болна тема , както и онези 7 стотни , които не стигнаха...
Да, сега видях, че си го и пише в сигнатурата ти. :)

Значи и на теб ти харесва Книгоиздаването. :)
Аватар
BeReady
В началото бе словото

Мнение от BeReady »

The_iMMortal_f написа:Филологията разбира се..
Това, че филолозите стават по-добри журналисти донякъде е вярно... НО :!: Изобщо не си мислете, че българската филология по някакъв начин може да замести журналистиката. Толкова е тежка, скучна и безперспективна тая специалност...пълно разочарование!
The_iMMortal е мноооого права!
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий

:) :) :) Далеч не е скучно- много хора трудно я завършват даже- честно да си кажа- аз толкова не съм учила през целия си живот(около сесия говоря) :shock: Интересно е, има неща , които можеш да научиш- например- никога нямаше Венелин Петков и Ани ЦОлова да ми изнасят лекция по час и половина и да науча толкова интересни неща от тях ( нищо лично- те направо анатемосаха вашата специалност) :mrgreen: Но истинския факт за филологията е, че е ако не си нахален ще си станеш просто... даскал ( Именно заради това я наричат безперспективна)...

Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”