Няма да е, и аз така си мислех, но сега - не. Ако скочи, ще е с максимум 0,30-0,40 за момчетата (но не ми се вярва)Yordan Enev написа: Според мин бал миналата година на второ класиране, ще влезнеш ВО (23,51 мисля че беше).
Но ми се струва, че мъжете изкараха доста високи оценки на редовния и баловете даже може да се покачат, само предположение.
[КСК 2011] Журналистика и ВО vol.3
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
valio
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО vol.3
и още един от същия тип "малоумни" въпроси..
как изчисляват минималния бал за първо класиране ? ако имам някаква представа може да опитам да си направя някаква статистика на базата на миналогодишните балове 
Няма минимален бал за специалностите, под който да не можеш да кандидатстваш. Това, което виждаш като минимален бал, е балът на последния влязъл в дадена специалност на конкретно класиране 
Don't wanna be a Bulgarian idiot! : D
- MisT
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
aman не мога да разбера какъв е проблема, след като вече казах, че няма да влизам във ФЖМК. Това, че съм се явил на изпита и съм показал нещо на самия себе си не виждам в какъв разрез е с останалите кандидати.
е добре де кое определя кой е последния класирал се в дадения етап 
оценките и подредбата на желанията
Такаа ако имам оценка 3 и с по-висока оценка има 19 момичета, с равна - 0, всичките тия 20 момичета сме писали като 1во желание Журналистика(приемаме, че местата за нея са толкова), значи минималния бал ще е моят, защото аз съм 20тия човек, който влиза на 1во класиране
Не знам дали ще ме разбереш...
Don't wanna be a Bulgarian idiot! : D
-
Neuromancer
- В началото бе словото
- Специалност: No
Не знам дали е ирония или не, но оценката ми е 4.00aman написа:Браво, Герасиме, затъжихме се за теб, запритеснихме се![]()
А кой беше този с интересната работа със сенките, дето се събират след 20 години и се залепят по фигурите на паметника? Супер ми е интересно колко са писали на този откровен шедьовър - това не беше ирония!
Няма да мрънкам и да се оплаквам, сам съм си виновен и знам къде сгреших. Както и да е. Честито на печеливишите. Сега чакаме класирането...
Прочее, интересното е, че това есе си го харесвах доста повече от предишното, за което мислех, че ще имам най-много 3-ка...интересно. Ама вече поне знам какво искат проверяващите.
Силно се надявам с бал 26.75 (то ще е пълна гавра с труп ако оценки 6, 5.75 и 5 не ми стигнат) да успея да вляза от първо класиране.
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Направо премиерiprodanov написа:Месар, електричар - тука-тука.
Евала за изпита, Гопе! и ноември не колега, ми президент!
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
MisT, както се казва - никога не казвай никога. Майките са страшно нещо и ако не те приемат нищо друго, ще видиш как под строй ще я запишеш журналистиката...
А за това със сенките определено съм шашнат - къде ти е грешката, каква е толкова грешката, че да ореже така яко този наистина шедьовър, не разбирам?!
Някой беше питал от какво зависело колко ще приемат на първо класиране - ми то си е зададено в бройките за всяка специалност - има го в Места за прием за учебната 2011/2012. Ако някъде са отпуснали да речем 20, попълват си ги измежду кандидатите по реда на желанията и бала им. Ако обаче двама да речем от тези 20 не отидат да се запишат, двете им места се обявяват за второ класиране. И сега на мен ей тук не ми е ясно какво се случва - ако тези двама всъщност не се запишат не защото не искат изобщо тази специалност, а само защото са потвърдили, че искат да изчакат и второто класиране, за да видят дали няма да мръднат напред, тези две места пазят ли се или все пак с обявяват. И ако се обявят и се появят някои други с по-нисък от потвърдилите бал, какво се случва с потвърдилите? Ох, много объркано стана, ама дано някой ме разбере и отговори

А за това със сенките определено съм шашнат - къде ти е грешката, каква е толкова грешката, че да ореже така яко този наистина шедьовър, не разбирам?!
Някой беше питал от какво зависело колко ще приемат на първо класиране - ми то си е зададено в бройките за всяка специалност - има го в Места за прием за учебната 2011/2012. Ако някъде са отпуснали да речем 20, попълват си ги измежду кандидатите по реда на желанията и бала им. Ако обаче двама да речем от тези 20 не отидат да се запишат, двете им места се обявяват за второ класиране. И сега на мен ей тук не ми е ясно какво се случва - ако тези двама всъщност не се запишат не защото не искат изобщо тази специалност, а само защото са потвърдили, че искат да изчакат и второто класиране, за да видят дали няма да мръднат напред, тези две места пазят ли се или все пак с обявяват. И ако се обявят и се появят някои други с по-нисък от потвърдилите бал, какво се случва с потвърдилите? Ох, много объркано стана, ама дано някой ме разбере и отговори
- The_iMMortal_f
- Паисий
- Курс: друг
BTW написа:На мен пък Книгоиздаването повече ми харесва от ВО.foreveryours написа:ааа... офф.. матурата е 5.58, ама свикнах да си я закръглям хахахахахми не знам за Книгоиздаване, но мисля, че не искам ;( тъпоооооо, отивам да си режа вените !
Вкус...![]()
Е спокойно, винаги може да се запишеш българска филология.
Не повтаряйте стари грешки,
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Книгоиздаването или Филологията е грешката?The_iMMortal_f написа:BTW написа:На мен пък Книгоиздаването повече ми харесва от ВО.foreveryours написа:ааа... офф.. матурата е 5.58, ама свикнах да си я закръглям хахахахахми не знам за Книгоиздаване, но мисля, че не искам ;( тъпоооооо, отивам да си режа вените !
Вкус...![]()
Е спокойно, винаги може да се запишеш българска филология.
Не повтаряйте стари грешки,по-добре кандидатствай догодина пак
![]()
![]()
![]()
![]()
- The_iMMortal_f
- Паисий
Филологията разбира се.. Книгоиздаването ми е болна тема , както и онези 7 стотни , които не стигнаха...
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
Да, сега видях, че си го и пише в сигнатурата ти.The_iMMortal_f написа:Филологията разбира се.. Книгоиздаването ми е болна тема , както и онези 7 стотни , които не стигнаха...
Значи и на теб ти харесва Книгоиздаването.
- BeReady
- В началото бе словото
Това, че филолозите стават по-добри журналисти донякъде е вярно... НОThe_iMMortal_f написа:Филологията разбира се..
The_iMMortal е мноооого права!
- The_iMMortal_f
- Паисий