[КСК 2011] Математика

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Miss SeduceR
От дъжд на вятър

Re: [КСК 2011] Математика

Мнение от Miss SeduceR »

Емиии...само мога да ви пожелая късмет,защото не се получава много често...аз какво да кажа,че след като си записах матурите видях,че Стопанско приемат и с матурата по математика и то с абсолютно същия коефицинт...направо ми се изсмяха в лицето :pukeleft: :compress:
brasence
Постоянно присъствие
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

Някой очаква ли да си повиши оценката и горе-долу на колко?
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Аватар
iprodanov
Пишете, о, братя
Специалност: КН у ФМИ
Курс: втори

Мнение от iprodanov »

[4.30, 4.50]. :(
т.е +- 10 стотни, а миналата година 'кат се сетя как ги орязоха на редовния, ми се вижда по-вероятно бала да падне с 30 стотни, от колкото да изкарам повече. :D
brasence
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

Искам още мнения... Проблемът ми е, че супер ми е напрегнато дали ще стане за КН и искам още мнения...
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Аватар
iprodanov
Пишете, о, братя
Специалност: КН у ФМИ
Курс: втори

Мнение от iprodanov »

Човек, вече нищо не зависи от нас. ядеш, пиеш и чакаш, тва е. Най-вече наблягам на последните 2 щото и на мен ми е напрегнато. :lol:
brasence
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

iprodanov написа:Човек, вече нищо не зависи от нас. ядеш, пиеш и чакаш, тва е. Най-вече наблягам на последните 2 щото и на мен ми е напрегнато. :lol:
Дисляйк, обаче за жалост е вярно :/
КН правеж

BG_MaSTa
От дъжд на вятър

Мнение от BG_MaSTa »

Добре бе, как може да са такива мизерници :X ?! Да искат депозиране на диплома в оригинал само за да се участва на второ класиране?!?!?!?!? :Лелелеллее....то аз съм си виновен, че ше съм с ниска оценка (на първия 3.90..сега се моля за 4, ама мнооого трудно ;д) и трябва да се боря на 2 фронта, ама...така съществува възможност да си изтегля от ТУ дипломата, за да се проваля на класиранията в СУ.. и накрая СУпата!
brasence
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

BG_MaSTa написа:Добре бе, как може да са такива мизерници :X ?! Да искат депозиране на диплома в оригинал само за да се участва на второ класиране?!?!?!?!? :Лелелеллее....то аз съм си виновен, че ше съм с ниска оценка (на първия 3.90..сега се моля за 4, ама мнооого трудно ;д) и трябва да се боря на 2 фронта, ама...така съществува възможност да си изтегля от ТУ дипломата, за да се проваля на класиранията в СУ.. и накрая СУпата!
Да, възможно е, НО..... имай предвид че второто класиране на ТУ съвпада с първото на СУ, а с такива оценки като твойте предполагам, че ще участваш на второ за СУ и ТУ отпада като вариант. Аз лично щях направо да си запиша ТУ. Не го пиша заради конкуренцията, а просто защото е сигурният вариант.
КН правеж

BG_MaSTa
От дъжд на вятър

Мнение от BG_MaSTa »

Ее, надявах се на нещо по-обнадеждаващо, от сорта на: "тая година баловете падат, не се притеснявай, ще се оправиш" ;p Чакам резултатите от изпита и тогава ще му мисля...
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Като едното нищо баловете може да паднат и под 18, ама само времето ще покаже.

btw, пожарникарката е много яка задача, ама наистина не е за кандидатстудентски изпит. :D
Изображение
BG_MaSTa
От дъжд на вятър

Мнение от BG_MaSTa »

Само една добра дума се искаше :д...

Доста хора следят темата, като гледам..споделете и вие нещо шукаритетно..какво е било, какво очаквате, да става лафче :)
lolopopolo
В началото бе словото

Мнение от lolopopolo »

Не знам какво се оплаквате от изпита. Задачите са нормални и целта е да се отсеят наистина най-добрите. Не е срамно, ако не се класирате ... животът продължава и имате напълно реален шанс да се реализирате много повече от добре. Даже сигурно ще изкарате много по-хубави студентски години, отколкото четейки анализ, алгебра, геометрия и т.н. :)

P.S. Някой каза, че учителката му не можела да реши задачите ... това за пореден път поставя акцент колко лошо е образованието в България и незаинтересоваността на преподавателите. И как може човек да се разплаче заради едни задачи :?
kandidatstudenta
В началото бе словото
Специалност: not yet ready
Курс: кандидат-студент

Мнение от kandidatstudenta »

Тука да не е Харвард или МИТ....
brasence
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

lolopopolo написа:P.S. Някой каза, че учителката му не можела да реши задачите ... това за пореден път поставя акцент колко лошо е образованието в България и незаинтересоваността на преподавателите. И как може човек да се разплаче заради едни задачи :?
От мнението предполагам, че си студент, специалност?

Мои преподаватели ги решиха задачите, но мнението им е, че са нестандартни (само със коментирания сборник на Чакърян се вади 4ка, че и по-малко) и масово оценките ще са по-ниски от пъврия, поради тази причина...
КН правеж

Аватар
Yoana.T
От дъжд на вятър

Мнение от Yoana.T »

BG_MaSTa написа:Добре бе, как може да са такива мизерници :X ?! Да искат депозиране на диплома в оригинал само за да се участва на второ класиране?!?!?!?!? :Лелелеллее....то аз съм си виновен, че ше съм с ниска оценка (на първия 3.90..сега се моля за 4, ама мнооого трудно ;д) и трябва да се боря на 2 фронта, ама...така съществува възможност да си изтегля от ТУ дипломата, за да се проваля на класиранията в СУ.. и накрая СУпата!
Такаа с 3.90 не знам колко човека има над теб, но при 3.85 знам, че има 238 по-високи оценки(228 и 10равни). Отваряме файла с местата за прием и гледаме. Приемаме, че си с 3.85, което е по-лош вариант, и че всички тези 238 момчета искат ФМИ - значи ти си отвсякъде в Информатика(като гледам специалностите по мин. бал през 2009). Даже на 17 момчета под теб им е позволено да изкарат на редовния оценка>=3.85. :lol: И то това при 3.85! Сега има значение и кои специалности си писал, но не мисля, че трябва така лесно да отписваш СУ. А и според мен трябва да гледаме бройката на хората, не толкова минимални балове от минали години, защото тогава масовите оценки може да са били съсредоточени в друг интервал.
Аз бих избрала Информатика в СУ, отколкото нещо в ТУ, но аз съм момиче. Преценявай си.
Ето ти нещо по-обнадеждаващо :lol:
Don't wanna be a Bulgarian idiot! : D
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”