[КСК 2011] Журналистика и ВО vol.3

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Специалност: Връзки с обществеността (PR)
Курс: втори
Обратна връзка:

Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО vol.3

Мнение от Георги Герасимов »

Йордан е прав. Тази година ще има трето, на което ако не сте класирани никъде и все пак сте държали изпит по журналистика ще имате възможност да заемете незапълнените/освободени места. Успех! :)
O Captain! My Captain!O tempora, o mores от време на време)
Аватар
di_snooker
Пишете, о, братя

Мнение от di_snooker »

5.13 за черните дупки. :) по-висока 28, равна 7
5.70 матура БЕЛ
5 история
Момиче.
Когато малкият човек започне да хвърля голяма сянка, обикновено залезът е близо.
summermoon
В началото бе словото
Специалност: -

Мнение от summermoon »

Георги Герасимов написа:За задочно не знам - просто защото си момиче. А за това какво ги впечатли - също не знам :mrgreen: Аз в общи линии писах глупости, хранех Бойко Борисов и включвах негови цитати (които сами по себе си могат да се дадат като отделни теми :roll: ). Плюс, че за да е по-разчупено започнах с цитат ("Когато бях овчарче..." първите 4 стиха), а после имаше част от дневника на Бойкомен... :mrgreen:

значи ти трябва редовно да си следял нещата,случващи се около Бойко Борисов за да знаеш и за песента ''когато бях овчарче"-това не са глупости ,а просто си показал че си в крак с времето и следиш случващото се
Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Обратна връзка:

Чак редовно не. Всяка седмица четох най-интересните неща от вестник "Капитал", обръщах внимание на по-фрапиращите неща (например нежеланието на г-н Борисов да посети парламента просто защото "не са ми симпатични") и най-вече имах собствено мнение, което задължително беше критично :) А това с "Когато бях овчарче..." ми беше хрумнало ден-два преди изпита заради изказването, че студентите трябва да станат овчари вместо да учат. И всъщност тази ми "подготвеност" как да го напиша ме накара да се чувствам тъпо - като клише...
freezia
В началото бе словото

Мнение от freezia »

Георги Герасимов написа:Чак редовно не. Всяка седмица четох най-интересните неща от вестник "Капитал", обръщах внимание на по-фрапиращите неща (например нежеланието на г-н Борисов да посети парламента просто защото "не са ми симпатични") и най-вече имах собствено мнение, което задължително беше критично :) А това с "Когато бях овчарче..." ми беше хрумнало ден-два преди изпита заради изказването, че студентите трябва да станат овчари вместо да учат. И всъщност тази ми "подготвеност" как да го напиша ме накара да се чувствам тъпо - като клише...

Ти на колко си? Звучиш малко като Милен Цветков :) Иронията е пълна и забавна. Щом вече тук всички те знаем, представям си какви ще ги пишеш след време. :)
Последно промяна от freezia на 13 Юли 2011, 22:11, променено общо 1 път.
Аватар
BTW
Драскач
Курс: кандидат-студент

Мнение от BTW »

Все пак повечето преподаватели не харесват Борисов особено много. :)
Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Обратна връзка:

Милен Цветков е бивш месар, така че поне по това отношение (а надявам се и по доста други) се различавам от него. Най-малкото аз не подхождам към фактите с идеята, че знам всичко - ключово в съвременната журналистика (и не само) е качеството да се погледне един проблем от няколко страни.

На 18 съм ;) Колкото до преподавателите и Бойко Борисов - наистина е риск той да се храни защото в момента масово хората виждат в него спасение - от разочаровани комунисти до бивши демократи (защото за мен демократите са само едни и това не са хората в ГЕРБ !). Ако обаче преподавателите във ФЖМК са поне малко такива, за каквито ги мисля те толерират собственото мнение и възможността на кандидатите да зададат един проблем и после да намерят решението за него. Независимо дали ще е чрез комуна или референдум ^^

Моето решение беше извода, че този паметник е изградил за една нощ мост, който се е създавал в продължение на повече от 20 години. Изводът от цялото ми есе беше, че нямам против да стана овчарче - след години когато демокрацията е истинска и наистина изживяна. След много пребоядисани паметници и филии с мас... :)
freezia
В началото бе словото

Мнение от freezia »

Бате Бойко ще спаси света! :d
Аватар
iprodanov
Пишете, о, братя
Специалност: КН у ФМИ

Мнение от iprodanov »

Месар, електричар - тука-тука. :)
Евала за изпита, Гопе! и ноември не колега, ми президент! :king:
Simpleе
В началото бе словото
Специалност: журналистика

Мнение от Simpleе »

Аз пък, в интерес на истината, кандидатствах ей така. Не съм се подготвял специално, нито съм следял отблизо новитните напоследък. Изкарах 4.75 и оплюх разни хора, може и да не заслужават, но написах всичко на един дъх и нямах желание много да променям нещата :D Та, ще видим какво ще става на класиранията де. Успех на всички! :clown:
Аватар
radarada
В началото бе словото
Курс: първи

Мнение от radarada »

Хм, 23,66 звучи ли като да се класира :scratch: :scratch: за едно книгоиздаване и ВО зад., или само аз си мисля, че има шанс. :scratch:
ВО- задочно, I курс
Аватар
Yordan Enev
От дъжд на вятър
Специалност: Връзки с обществеността
Обратна връзка:

Мнение от Yordan Enev »

radarada написа:Хм, 23,66 звучи ли като да се класира :scratch: :scratch: за едно книгоиздаване и ВО зад., или само аз си мисля, че има шанс. :scratch:
Според мин бал миналата година на второ класиране, ще влезнеш ВО (23,51 мисля че беше).
Но ми се струва, че мъжете изкараха доста високи оценки на редовния и баловете даже може да се покачат, само предположение.
I love TraNce
Simpleе
В началото бе словото
Специалност: журналистика

Мнение от Simpleе »

Също много странно - чак, когато излязох от университета се сетих, че не съм писал нищо за политика, не споменах нито ББ, нито никого. Мислех, че тва ще ми намали драстично оценката и че ще получа нещо от сорта на 3 - 3 и нещо, обаче явно не било така хаха.

П.с: Имали някого от форума, който да се гордее с оценка над 5.50 ? :)
gabardina
В началото бе словото

Мнение от gabardina »

Искам да задам един може би малоумен въпрос... :D По колко човека влизат на класиране, от какво зависи?

Писането на кирилица е задължително!
svetlio.varna
Аватар
Yordan Enev
От дъжд на вятър
Специалност: Връзки с обществеността
Обратна връзка:

Мнение от Yordan Enev »

gabardina написа:iskam da zadam edin moje bi maloumen vupros.. :D po kolko choveka vlizat na klasirane ot kakvo zavisi ??
Влизат тези, които са приети на желана специалност и решат да се запишат. Тези, които гонят по-предно желание, подават документи за него.
I love TraNce
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”