Академия на МВР vol. 2

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
asasasasas
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: Академия на МВР vol. 2

Мнение от asasasasas »

Как така желаната специалност сте писали на трето място.В наредбата пише:
(3) Класирането на кандидатите се извършва по низходящ ред на състезателния бал, поотделно за мъже и жени, по реда на посочените от кандидатите специалности и форми на обучение.
magicman
В началото бе словото

Мнение от magicman »

Помислете си дали в тая жега юли искате да имате сесия ;) :) Бъзикам се знам, че сте корави кандидати :wink:
румид
В началото бе словото
Специалност: медицина
Курс: първи

Мнение от румид »

asasasasas написа:Как така желаната специалност сте писали на трето място.В наредбата пише:
(3) Класирането на кандидатите се извършва по низходящ ред на състезателния бал, поотделно за мъже и жени, по реда на посочените от кандидатите специалности и форми на обучение.

Ами не бяхме сигурни в добрия резултат, а и доколкото разбрах,всяко желание се класирва ...така дали няма да успеем да се впишем в IIIто желание... а и за Iте 2 е по-висок бала-36...бройките са 16/12...на това разчитаме ... :? :P :)
Аватар
Wrath
От дъжд на вятър
Курс: втори

Мнение от Wrath »

Не знам кое се класирВа, ама 3 пъти прочетох какво си написал и... нищо не разбрах... Технически погледнато балът за ф-т ПБЗН - 36, и този за ф-т Полиция - 30, са еквивалентни... Не може да се говори, че този за Пожарната е по - висок, при положение, че оценките се смятат по съъъъвсем различен начин...
А идеята да пишеш най - желаната специалност като трета...ммне знам, признавам математиката не ми е силна, теорията на вероятностите също. О_o
румид
В началото бе словото

Мнение от румид »

Wrath написа:Не знам кое се класирВа, ама 3 пъти прочетох какво си написал и... нищо не разбрах... Технически погледнато балът за ф-т ПБЗН - 36, и този за ф-т Полиция - 30, са еквивалентни... Не може да се говори, че този за Пожарната е по - висок, при положение, че оценките се смятат по съъъъвсем различен начин...
А идеята да пишеш най - желаната специалност като трета...ммне знам, признавам математиката не ми е силна, теорията на вероятностите също. О_o
класирВа- несвършено време, принципно,не конкретно за случая.....жена съм и си говорим на различни езици,явно :)
Аватар
Wrath
От дъжд на вятър

Мнение от Wrath »

По ред на номерата, защото нещо ми мина през акъл:
1. За български език далеч не искам да споря. Глаголи, в несвършено време като класирВа, лакирВа и др., по софийското поле не се срещат. По другите поля и гори - не ми е известно.
2. Езикът, на който говорим, като изключим някои странни вмъквания, не е много различен. Както аз направих прибързано заключение, че си от мъжки от пол, така може би грешиш и ти.
3. И като същество на въпроса, какво се замислих аз. Да предположим, че тази година кандидатите за АМВР са уникално глупави, /това, наистина, е фикция, тъй като точно тази година смея да твърдя, че имам наблюдения над 90% от кандидатите, които минаха през медицинска служба. Естествено, не медицинските резултати са ми дали основата, на която се опирам сега. Голяма част от тях носеха дипломи, или споделиха оценките си от матурите, или разни други, няма значение./, или пък просто изведнъж изчезват в дън земя. До колкото ми е известно, ако на първо класиране те приемат по първо желание, за теб играта приключва. За други класирания не можеш дори и да си помислиш.
В случай, че лицето Х желае да стане полицай и да бие лошите чичковци, обаче на първо желание е писал пожарна... и го приемат... какво правим с желаната специалност? Ами всъщност нищо.... Добре дошъл в редиците на МВР, успех с математиката и физиката!
Не, наистина искам да разбера логиката...възможно е това да е правилният начин. Възможно е това, че съм написала най - желаното от мен, на първо място, да е грешка. Искам да го разбера, за да мога да давам правилни съвети за други кампании и да ме цитират като "човек с опит".
румид
В началото бе словото

Мнение от румид »

Момиче, не те знам коя си и какво си,но те усещам като изключително огнено същество,готово всеки момент да скочи.......по-добре не се хаби да обръщаш внимание на постовете ми :D Успех в борбата...../за теб живота е борба,и това е видно и осезаемо/ и в отсяването на "уникално" умните живеещи в гори и поля различни от Софийското :? /това си е тема за друг разговор-отношението към "уникално"...и умните софиянци/
Що толкова злоба,бе девойко,от къде я събра толкова много.....и надменност....ужас.....
Аватар
Wrath
От дъжд на вятър

Мнение от Wrath »

Ау, нещо ме жегна..тук..в лявата страна...продължаваме с грешните заключения.

Както и очаквах разговорът се пренесе в необятната шир на делението на наши и чужди. Но провокацията му е майката... За пояснение на ситуацията и за употребеното "уникално" глупави и умни, ам тук деление на "наши" и "чужди" нямаше. За съжаление интелектуалните възможности не зависят от местоположението, на което се намираш, а именно от желанието да се бориш, да си седнеш на някои части и да докажеш какво можеш. Един приятел май беше казал, че "борбата е безмилостна жестока"... Уви, някои никога няма да разберат това...
Но пък разнообразието на българския език ме е изненадвал винаги, и ще продължи да го прави.* Но да последваме следващия принцип : Опознай родината, за да я обикнеш...

Глупавото е, че аз отговор на въпроса си с подредбата на желанията не виждам, което означава, че или логика няма, или тя е крие доста успешно от злобните и надменни същества.

* Деление. Наши. Чужди. - бел.ред.
румид
В началото бе словото

Мнение от румид »

magicman написа:щом вече всичко е готово с класирането и дне се ден за недоволства на математиците, дано да няма недоволни :) и в края на работния ден да качат класирането или поне утре... че събота и неделя бавно минават... :D
а дали и тази година ще качат резултатите в петък след обяд :connie_1:
The_kingMih
В началото бе словото
Специалност: policiq

Мнение от The_kingMih »

Според вас 27.30 бал ще ми бъде ли достатъчен? А има ли други с такъв бал? Благодаря и успех на всички :)
asasasasas
В началото бе словото

Мнение от asasasasas »

моя е 28.2 смятам че твоя е нисък :) и само късметът би те вкарал в редиците на Академията :) но все пак ти пожелавам късмет (многоооооооооооо късмет защото ще ти е необходим) Успех ! ! !
румид
В началото бе словото

Мнение от румид »

The_kingMih написа:Според вас 27.30 бал ще ми бъде ли достатъчен? А има ли други с такъв бал? Благодаря и успех на всички :)
като носих дипломата на сина ми , и докато чаках вън ,чух вътре да си говорят за балове 25.ххх-така,че споко....
Все мърморя в къщи,че може пък това да не е най-добрия избор за нас и съдбата най-добре преценя дали-или...Понякога/то много често,всъщност/се затваря прозорец,но се отваря врата :wink: ...знае ли човек...животът е пред вас...Стискам палци за вас така,както стискам и "за нас" !
Аватар
Wrath
От дъжд на вятър

Мнение от Wrath »

The_kingMih написа:Според вас 27.30 бал ще ми бъде ли достатъчен? А има ли други с такъв бал? Благодаря и успех на всички :)
Спокойно, ако е за Полиция - може и да не е на първо, но на второ класиране би бил достатъчен. Това е един от малкото случаи, в които нещата зависят от другите, но въпреки това нищо не е изгубено! :cheers:
Кои са датите за записване? Току виж сме се засякли някъде..вие да се записвате, ние да избутаме някой и друг изпит :D
garasomovit
В началото бе словото
Специалност: ТУТ Т Каблешков
Курс: завършил

Мнение от garasomovit »

Резултатите от първо класиране за приетите кандидати за курсанти и студенти в Академията на МВР през 2011 г. за придобиване на образователно-квалификационната степен се обявяват:
1. За „бакалавър“ - до края на работния ден на 15 юли 2011 г.
2. За „магистър“ - до края на работния ден на 22 юли 2011 г.
Записването на приетите на първо класиране кандидати за придобиване на образователно-квалификационната степен се извършва:
1. За „бакалавър“- 21 и 22 юли 2011 г.
2. За „магистър“ - 25-26 юли 2011 г.
Резултатите от второто класиране за приетите кандидати за курсанти и студенти в Академията на МВР през 2011 г. за придобиване на образователно-квалификационната степен се обявяват:
1. За „бакалавър“- до края на работния ден на 25 юли 2011 г.
2. За „магистър“ - до края на работния ден 27 юли 2011 г.
Записването на приетите на второ класиране кандидати за придобиване на образователно-квалификационната степен се извършва:
1. За „бакалавър“- 26 юли 2011 г.
2. За „магистър“ - на 28 юли 2011 г.
The_kingMih
В началото бе словото
Специалност: policiq

Мнение от The_kingMih »

А някои знае ли колко човека влизат на 1-во класиране и колко на 2-ро?
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”