Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Георги Герасимов написа:Лошо няма - който е изкарал оценката си значи я заслужава (надув-надув )
Това с провинциалистките истории е по-скоро шега, породена от явния дефицит на софиянци в Софийския университет И все пак зад всяка шега има доста истина ^^
Иначе браво!
Искаш да кажеш, че всичко, което не е от София, е провинция? Ти в час ли си?
ааа... офф.. матурата е 5.58, ама свикнах да си я закръглям хахахахах ми не знам за Книгоиздаване, но мисля, че не искам ;( тъпоооооо, отивам да си режа вените !
foreveryours написа:ааа... офф.. матурата е 5.58, ама свикнах да си я закръглям хахахахах ми не знам за Книгоиздаване, но мисля, че не искам ;( тъпоооооо, отивам да си режа вените !
На мен пък Книгоиздаването повече ми харесва от ВО.
Вкус...
Е спокойно, винаги може да се запишеш българска филология.
ivetbk написа:Аз пак да попитам с 4.50 на изпита,5.81 на матурата и 6.00 история ще успея ли да вляза ВО редовно : ) За журналистиката ми е ясно,че шанс нямам ..
На 29-ти всички ще разберем...
Но си сметни от миналата година и ще видиш...
ivetbk написа:Аз пак да попитам с 4.50 на изпита,5.81 на матурата и 6.00 история ще успея ли да вляза ВО редовно : ) За журналистиката ми е ясно,че шанс нямам ..
Баба Ванга не е от този форум, за да знаем 50:50 е
а тези ,които имат 5 и 50 може ли да споделят какво са писали,защото ми е интересно какво се харесва на проверяващите..явно много малко хора успяват да ги впечатлят! и искам да ви питам далът ми е 22.94 дали ще ми стигне задочно според вас на второ или трето класиране?аз съм ги писала на трето и четвърто място ..
За задочно не знам - просто защото си момиче. А за това какво ги впечатли - също не знам Аз в общи линии писах глупости, хранех Бойко Борисов и включвах негови цитати (които сами по себе си могат да се дадат като отделни теми ). Плюс, че за да е по-разчупено започнах с цитат ("Когато бях овчарче..." първите 4 стиха), а после имаше част от дневника на Бойкомен...
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
пичуе, може ли някой да ми даде и за трето класиране минималните балове от миналата година(редочно и задочно), въпреки че аз май се вмествам и за второ?