[КСК 2011] Математика

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
brasence
Постоянно присъствие
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: [КСК 2011] Математика

Мнение от brasence »

Хах, колко очакваш? Аз нещо хич не съм доволен....
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Аватар
Miss SeduceR
От дъжд на вятър

Мнение от Miss SeduceR »

Не искам да очаквам нищо...голямо разочарование беше.Не че се оправдавам,но не съм от МГ,а от езикова и...Както и да е-истината е,че не съм очаквала такива варианти на фона на миналата година,че дори и 2009/2008.Решавала съм до 8-9,че някъде и 10,и когато очакванията ти не съвпаднат с реалността мааалко боли.П.С. защо точно ПОЖАРНИКАРКА по дяволите,трябва ли Бойко да е навсякъде? :lol:
brasence
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

Ами... аз съм от МГ и не се гордея с оценките си. Ниски ще са. Вече е обсъждано , че животът е несправедлив, но който се бори успява... (ази явно не е от тях)
Оценките от журналистиката не са особено високи, даже са си ниски на фона на миналаг година като цяло. НО...! Математиката ще бъде трагична...

Колко имаш на предварителния?
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Emuto
В началото бе словото
Специалност: Софтуерно инженерство

Мнение от Emuto »

Сега си говорих с един приятел, казва че и в УАСГ бил лесен изпита. Като погледна изпита за ТУ (предварителния) с 60 пълни 6ци и даже изпита за УНСС вчера с 103 човека над 5.50, изниква въпросчето: Защо по дяволите само СУ-то тая година даде най-гадните теми...
Аватар
Miss SeduceR
От дъжд на вятър

Мнение от Miss SeduceR »

Оххх,предварителният беше трагичен...не знам какво ми стана-разревах се около 4-5 пъти...много тъпо ми стана и нищо не можах да реша тааа имам 3.50-ужааасТ ...сега мисля,че ще е нещо над 4,не мога да кажа точно,зависи какви точки ще ми дадат
brasence
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

Защото нова е Алма матер (чиста доза ебевка) :D !!!

Дано да е над 4... =) ... ама не и 4.30 :D Нищо лично, просто конкуренция...
КН правеж

Emuto
В началото бе словото

Мнение от Emuto »

brasence написа:Защото нова е Алма матер (чиста доза ебевка) :D !!!

Дано да е над 4... =) ... ама не и 4.30 :D Нищо лично, просто конкуренция...

Е, тя е момиче не ти е конкуренция :) А иначе и аз стискам палци за добра оценка :P
Аватар
iprodanov
Пишете, о, братя
Специалност: КН у ФМИ
Курс: втори

Мнение от iprodanov »

Emuto написа:
brasence написа:Дано да е над 4... =) ... ама не и 4.30 :D Нищо лично, просто конкуренция...
Е, тя е момиче не ти е конкуренция :)
Еее... мн бързо го написа. :lol: :lol: :lol:

Ти къде седя? Не че съм ги гледал всички, ама бая бяхме в залата.
Аватар
Miss SeduceR
От дъжд на вятър

Мнение от Miss SeduceR »

Еййй...не ми желайте лошото,аз съм мирен човек,не ви влияя...дори не съм и за КН,СИ и Инфо,така чеее .... :cat: :cat:
brasence
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

Miss SeduceR написа:Еййй...не ми желайте лошото,аз съм мирен човек,не ви влияя...дори не съм и за КН,СИ и Инфо,така чеее .... :cat: :cat:
Те тихите води са най-дълбоки :P
КН правеж

Аватар
Miss SeduceR
От дъжд на вятър

Мнение от Miss SeduceR »

Егаси,тук не мога да кажа нищо в своя защита... :lol: Вие какво искате да учите? Направо брат ми като кандидатства си мислех,че нищо не е направил кой знае какво (5.40) ,а сега май се мисля за грешката на семейството :?
brasence
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

Miss SeduceR написа:Егаси,тук не мога да кажа нищо в своя защита... :lol: Вие какво искате да учите? Направо брат ми като кандидатства си мислех,че нищо не е направил кой знае какво (5.40) ,а сега май се мисля за грешката на семейството :?
КН, СИ или ИНФ... ма като гледам и аз за никъде не ставам :(
КН правеж

Emuto
В началото бе словото

Мнение от Emuto »

iprodanov написа:
Emuto написа:
brasence написа:Дано да е над 4... =) ... ама не и 4.30 :D Нищо лично, просто конкуренция...
Е, тя е момиче не ти е конкуренция :)
Еее... мн бързо го написа. :lol: :lol: :lol:

Ти къде седя? Не че съм ги гледал всички, ама бая бяхме в залата.
3ти или 4ти ред от дясната страна точно до прозореца :)

П.С. Пред мен имаше едно готино момиче с бели къси панталонки и черна коса :lol:
Последно промяна от Emuto на 13 Юли 2011, 18:49, променено общо 1 път.
Аватар
Miss SeduceR
От дъжд на вятър

Мнение от Miss SeduceR »

Голям кеф било това разочарование...И все пак мисля,че баловете ще са доста по-ниски от миналите години,няма как,аз бях чела коментар на едно момиче,което на предварителния има 5.80 :salute: :salute: И пак като гледам вариантите от 2010 ме хваща голям яд...не знам защо го направиха
brasence
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

Miss SeduceR написа:Голям кеф било това разочарование...И все пак мисля,че баловете ще са доста по-ниски от миналите години,няма как,аз бях чела коментар на едно момиче,което на предварителния има 5.80 :salute: :salute: И пак като гледам вариантите от 2010 ме хваща голям яд...не знам защо го направиха
За КН и СИ е сигурно, че под 18 няма да паднат, заради матурите. За останалите не знам...
КН правеж

Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”