На мен също
[КСК 2011] Журналистика и ВО vol.2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Yordan Enev
- От дъжд на вятър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО vol.2
Моя е Боби Борисов от Нова Спорт. Изключително ерудиран и интелигентен човек, разбиращ от работата си
Бих искал поне да се доближа до него, все пак живот и здраве спортен журналист съм решил да ставам
[/quote]
На мен също
Радвам се, че имах честта, да се запозная с него, страхотен човек е.
На мен също
I love TraNce
- sunshineeee
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Не бих казала че имам любим журналист, но много харесвам Иван Кулеков... харесвам безкрайният му песимизъм и тъгата в думите му (:
„Мания за величие — това е когато мишката си е представила, че е котка, и се е самоизяла.“ — Михаил Светлов
-
consiglieri
- В началото бе словото
Мартин Карбовски ии Диана Найденова("Челюсти'' по Нова ТВ и "Нека говорят" при Росен Петров).. по-различен поглед.. М.Карбовски намира уникални случаи,както той казва уникалните хора са обикновените и разказва техните истории .. писнало ми е да гледам интервюта с така наречените "звезди".. кой какво правил .. къде бил .. какво имал .. е света не се върти около това,та чак да се отделя толкова медийно време за псевдозвездите ..а за политическите предавания Диана Найденова директно изкарва от равновесие повечето си гости .. мисля че този подход е по-интересен ..
- Il Capitano
- В началото бе словото
- Специалност: Минало и Съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: първи
На мен същоYordan Enev написа:Моя е Боби Борисов от Нова Спорт. Изключително ерудиран и интелигентен човек, разбиращ от работата сиБих искал поне да се доближа до него, все пак живот и здраве спортен журналист съм решил да ставам
![]()
Aз си пиша с него, нали има една рубрика "боби директно", в която отговаря на въпроси и си дава мнението за английския футбол
Come te nessuno mai, Capitano !!!
-
Philip
- Пишете, о, братя
- Специалност: Книгоиздаване
- Адрес в галерията на СУ: forum.uni-sofia.bg
Сашо Диков,Бареков,Крум Савов,Йорданка Ризова.
- martina_teodorova
- Пишете, о, братя
М.Карбовски!!!
Диана Найденова и Маргарита Михнева!!! 
- smiley_
- В началото бе словото
А някой звънял ли е в учебния център да попита за резултатите,защото аз днес звънях в централата и от там ми казаха да следя в сайта,защото първо там ги качвали и после им носели списъци на тях?
- Il Capitano
- В началото бе словото
smiley_ написа:А някой звънял ли е в учебния център да попита за резултатите,защото аз днес звънях в централата и от там ми казаха да следя в сайта,защото първо там ги качвали и после им носели списъци на тях?
Офф, май пак по БЕЛ ще излязат преди по журналистика резултатите...
Дано поне до 29-ти да излязат.
Дано поне до 29-ти да излязат.
- MiseryChastain
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Карбовски (макар че не кандидатствам журналистика, някакси .. абе не се сдържах да не кажа и аз.)
Преди години заради него гледах дори предаването на Кеворкян всяка неделя по Канал 1.
И понякога се хващам в книжарниците, че като видя някоя нова негова книга, винаги си я купувам и чета с огромен ентусиазъм.
Човекът просто си разбира от работата и това е. Едва ли ще има някога втори " Карбовски ", просто защото в момента журналистите не се обръщат към реалността, а я трансформират в такава, каквато им е удобно да я направят.
Преди години заради него гледах дори предаването на Кеворкян всяка неделя по Канал 1.
И понякога се хващам в книжарниците, че като видя някоя нова негова книга, винаги си я купувам и чета с огромен ентусиазъм.
Човекът просто си разбира от работата и това е. Едва ли ще има някога втори " Карбовски ", просто защото в момента журналистите не се обръщат към реалността, а я трансформират в такава, каквато им е удобно да я направят.
...
и станахме всички ветропоказатели,
еднакви по форма и еднакви по цвят.
Право, I-ви курс, 6-та група.
и станахме всички ветропоказатели,
еднакви по форма и еднакви по цвят.
Право, I-ви курс, 6-та група.
- smiley_
- В началото бе словото
Il Capitano написа:smiley_ написа:А някой звънял ли е в учебния център да попита за резултатите,защото аз днес звънях в централата и от там ми казаха да следя в сайта,защото първо там ги качвали и после им носели списъци на тях?е като са ти казали така, защо ни е да звъним в учебния център?
Еми може би защото се води "УЧЕБЕН ЦЕНТЪР" и се предполага че би трябвало да имат повече информация от централата.А и просто попитах,не е нужно веднага да се нахвърляш срещу мен
- Il Capitano
- В началото бе словото
Ами нали са ти казали да следиш сайта, защото ПЪРВО там излиза информацията?!smiley_ написа:Il Capitano написа:smiley_ написа:А някой звънял ли е в учебния център да попита за резултатите,защото аз днес звънях в централата и от там ми казаха да следя в сайта,защото първо там ги качвали и после им носели списъци на тях?е като са ти казали така, защо ни е да звъним в учебния център?
Еми може би защото се води "УЧЕБЕН ЦЕНТЪР" и се предполага че би трябвало да имат повече информация от централата.А и просто попитах,не е нужно веднага да се нахвърляш срещу мен
- Il Capitano
- В началото бе словото
Я вижте персоналната информация, нещо нищо не зарежда, може би сега ги качват?
Аз като си въведа номера и ЕГН-то, дам ентър, и ми излиза само "челото" на сайта и надолу-бяло поле