Оооо, да!BeReady написа:Само Василев да се мерне наоколо...
[КСК 2011] Английски език
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- RAMONES
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: [КСК 2011] Английски език
- september_sun
- В началото бе словото
Хахах, RAMONES, дано не си права - ще превъртя съвсем, особено ако не кажат "след една седмица", а просто всеки ден казват "утре най-вероятно".
Иначе,да, морето определено е добра идея. На мен почивката ми се отразява добре...
ПС: е, сега...Василев какво е виновен,че някоя си квесторка е казала така на годеницата му.
ППС: И все пак не мога да се отърва от вътрешното чувство, че днес или утре ще сме наясно...
ПС: е, сега...Василев какво е виновен,че някоя си квесторка е казала така на годеницата му.
ППС: И все пак не мога да се отърва от вътрешното чувство, че днес или утре ще сме наясно...
~ It's a poor sort of memory that only works backwards. ~
- Miss SeduceR
- От дъжд на вятър
На Василев съм му вдигнала мерника колко на пича,който изтегли варианта по математика... те са ми топ 2 куршума (Василев,споко брато,само се бъзикаме-казвам го,защото аз бих се вързала
)
- RAMONES
- В началото бе словото
Ми да, наистина сме 1800 човека по английски, но имат да проверят едно картонче с точки и 2 страници, от които повече време изисква есето, защото има критерии за оценяване и получени точки, но според мен просто никой не си дава зор.. Миналата година са били около 2300-2400 човека и пак са излезли по-рано от 14 дни... Честно казано, semptember_sun, и аз се надявам да не съм права
Според мен никой от нас не може да е сигурен кога ще излязат, въпреки че се обади момичето, ама колко и тези, които отговарят не телефоните знаят, не се знае...
Седим и чакаме - това е положението.
- Never
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Според мен няма значение колко сме, защото е логично (което не е задължително да е така) проверяващите да са съобразени с броя кандидатстващи. И примерно да си имат някаква константа 1 проверяващ на 50 или 100 или не знам колко кандидатстващи и вече за всеки изпит да си знаят колко ще им трябват.
Но това е само логично.
Но това е само логично.
It's never too late
for a twist of fate.
for a twist of fate.
- Еск
- В началото бе словото
- Специалност: Кореистика
- Курс: втори
А логиката е относително и твърде променливо (или липсващо при някои хора) понятие. 
Предполагам, че или в петък или в понеделник ще ги изнесат, макар че ми се иска да е още днес.
Предполагам, че или в петък или в понеделник ще ги изнесат, макар че ми се иска да е още днес.
" A vital ingredient of success is not knowing that what you're attempting can't be done. A person ignorant of the possibility of failure can be a halfbrick in the path of the bicycle of history."
- RAMONES
- В началото бе словото
Ами просто никой не си дава зор ...
Тях ги интересува да имат студенти, които да им плащат таксите. 
- september_sun
- В началото бе словото
Ами то и за матурите бяха казали между 6ти и 8ми, а излязоха на 3ти - искат да ни хванат неподготвени! хаха
Знам ли...Дори и след една седмица да излязат, аз започвам да проверявам всеки ден от тук нататък.
- RAMONES
- В началото бе словото
На мен ми писна да цъкам! 
-
TheTriumph
- В началото бе словото
Аз ще си проверявам 
"Всички влизаме напълно различни, излизаме доста еднакви."
- Еск
- В началото бе словото
- Специалност: Кореистика
- Курс: втори
А мен ме е страх да цъкна, че да не вземе изведнъж да се появи оценката, а да не съм подготвена психически за евентуалния ужас 
" A vital ingredient of success is not knowing that what you're attempting can't be done. A person ignorant of the possibility of failure can be a halfbrick in the path of the bicycle of history."
- RAMONES
- В началото бе словото
Добре, че след малко излизам, не мога да зомбирам по цял ден на компютъра и да цъкам като луда. 
- RAMONES
- В началото бе словото
Натискаш ентър и когато се появи оценката, ужасът изчезва.Еск написа:А мен ме е страх да цъкна, че да не вземе изведнъж да се появи оценката, а да не съм подготвена психически за евентуалния ужас
- september_sun
- В началото бе словото
Хаха, Окей - първият, който види, че са излязли и пише в тази тема, има една голяма бира от мен! 
-
TheTriumph
- В началото бе словото
Това ме убива
"Няма положени изпити досега !" ... Как ще няма? Има! Поне това да си коригират, като няма да пишат скоро оценка ...
"Няма положени изпити досега !" ... Как ще няма? Има! Поне това да си коригират, като няма да пишат скоро оценка ...
"Всички влизаме напълно различни, излизаме доста еднакви."