Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Такаааа... обадих се Казаха ми, че до ден - два трябва да приключи комисията и после трябва да се разсекретят...
To find the balance you want, this is what you must become. You must keep your feet grounded so firmly on the earth that it's like you have 4 legs instead of 2. That way, you can stay in the world...
Life is a moment, there's no hereafter... So make it burn always with the hottest flame!
HeadBanger[RaVeN] написа:Такаааа... обадих се Казаха ми, че до ден - два трябва да приключи комисията и после трябва да се разсекретят...
Няяя, чакането беше напразно! Значи няма да е в близко бъдеще...
Има да си чакаме в неведение до безкрай...
To find the balance you want, this is what you must become. You must keep your feet grounded so firmly on the earth that it's like you have 4 legs instead of 2. That way, you can stay in the world...
Life is a moment, there's no hereafter... So make it burn always with the hottest flame!
Аз мисля, че ще го направят интересно и ще изнесат резултатите заедно с класиранията... Да си умреш от кеф!
HeadBanger[RaVeN] написа:Такаааа... обадих се Казаха ми, че до ден - два трябва да приключи комисията и после трябва да се разсекретят...
Яко. Поне мога да изключа компютъра вече Край на очакванията за днес...
Where now the horse and the rider? where is the horn that was blowing?...
They have passed like rain on the mountain, like a wind in the meadow;
The days have gone down in the West behind the hills into shadow.
Охооооо, до 1-2 дни, които сигурно ще са повече, докато ги разсекретят, докато ги чакат в базата данни....сигурно ще имам време да отида за една седмица на море...