Аз лично на моя изпит даже малко се поскарах с изпитващият ме, той ми въртя волана на едно място, където трябваше да се разминавам на сантиметри - така или иначе нямах проблем и не съм правила грешки. Има си допустим брой грешки, за които няма да те скъсат. Където и да те изпитват според мен е все тая - важното е да не се панираш и да си гледаш знаците и пътя. Колите са толерантни към учащите се и винаги им правят път, място, пускат ги и т.н. гледат да не им се пречкат или да не ги затрудняват. Все пак никой не иска да го нацепи учебна кола
Иначе е добре да си оставиш часове - така два например - преди самия изпит по кормуване да ги изкараш, за да нямаш дупка без каране преди изпита. Защото може да ти се наложи да взимаш допълнителни часове. На мен като трябваше да чакам един месец и повече май беше за кормуването и изкарах два допълнителни часа. Просто бях забравила тотално колата, на която се учех. Макар че пък съм чувала мнения, че искат да им дадеш допълнително пари - тоест да караш допълнително часове - иначе късали. Така че може би за всеки случай, да изкараш 1-2 допълнителни часа. :/ Щом ти е важно да минеш шофьорските и то бързо.
Иначе гледам, че инструкторът ми все още работи в Зелена Вълна - има го на сайта им - Спас Андреев се казва. Ама не беше перфектният инструктор, ама честно казано не беше и лош. Мерцедесът му много лесно се караше
Не знам реално как са им инструкторите и колко бързо ще минеш изпитите - аз си спомням, че трябваше много да чакам за да се запиша. На други места обаче хората се записват и минават супер бързо. Та ...обади се и разпитай как стават нещата, ако те интересува въпросната школа.
------------
Иначе за курсове наскоро бях разглеждала сайта на Съюза на Българските Автомобилисти - http://www.uab.org/ - за телефони и инфо. Бях гледала инфо някъде другаде, но сега не мога да го намеря. Ето за СБА в Младост http://sbamladost.com/%D1%88%D0%BE%D1%8 ... 0%B2%D0%B5
Честно казано цените и условията им изглеждат готини. А и все пак е в СБА!!