[КСК 2011] Английски език
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- liv
- Стенограф
- Специалност: право
- Курс: втори
Re: [КСК 2011] Английски език
Поне
. Много им е с този тест.
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
- MisT
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Абе хора... have patience! Карам трета седмица в чакане на резултатите по журналистика, пък не съм умрял 
- liv
- Стенограф
Абе не че ше умра... Ама на! Вече от чакане на следващия иссспит и вече се чудя кво да правя. 
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
-
Stoncho
- В началото бе словото
проверяващите са само двама
Да, и вече са умрели от ужас от дивотиите, които сте писали! 
Stoncho написа:проверяващите са само двама
Ти пък....Вярно,че работата се проверява от двама,но това не означава,че едни и същи ще са за всички.
Само добродетелността е богатство!
- liv
- Стенограф
Абе нз колко са, но верно ще се отчаят като ни прочетат идиотщините.

Хах,в този ред на мисли,имаше едно момче,което се хилеше по време,когато трябваше да си даваме работите.Квесторката,която запечатваше работите на другите го изгледа гадно и му каза: "Сега ти се хилиш,ама после като проверяваме,ние ще се смеем." 
-
p.Stoev
- В началото бе словото
- Специалност: Европеистика
- Курс: първи
това да не е било в 245-а ? :дSmile_ написа:Хах,в този ред на мисли,имаше едно момче,което се хилеше по време,когато трябваше да си даваме работите.Квесторката,която запечатваше работите на другите го изгледа гадно и му каза: "Сега ти се хилиш,ама после като проверяваме,ние ще се смеем."
prepared for the worst .. but still praying for the best ..
Не се притеснявайте за есетата си.В химическия факултет на какви девойки се нагледах .... забавно е да гледаш как се пишат входящи номера върху ръце, от който първите три цифри при всички положения са 043ХХ, за да не се забравят от вратата до чина
Забавно е да гледаш как някой в 8:08 седят с чадърите и чакат да стане 8:30, за да стане 9, а ти спокойно пиеш навън сутрешното си кафенце и си мислиш "Kак за бога се пишеше merchandise?"...
-
teddydaneva
- В началото бе словото
Някой, който ще ходи сега на 16-ти на изпита по английски в пловдивски може ли да ми каже от къде се готви, какво решава и изобщо готви ли се ? И се чудя дали да не продължа да си решавам направо тестовете от книжките за софийски, защото те са долу горе същите нещата и в пловдивски, само че малко по-лесни маи 
- MisT
- В началото бе словото
На мен в събота преди изпита един пияница във влака ми открадна 5-тата книжка. Абе ставам за 5-10 минути да си приказвам с един приятел от другия вагон и му викам "айде ела при мене, споко няма да ти земат нищо". Влакът влиза в Централна гара аз отивам и му викам: "ама тука имаше една книжка с моливче вътре", той: "оо не знам, не съм аз, ти да ме немаш мене за 'айдук" .
-
kristinastar
- В началото бе словото
Аз ще ходя на изпита в пловдивския и решавам от книжките на самия университет. Тестовете са малко по - различни: няма откриване на грешки и есето е коментиране на даден текст. Също така и диктовките са на художествен текст. Може да провериш във форума на университета( въпреки че не е на ниво) или в справочника за по - подробна информация. И не са чак толкова лесни, не се заблуждавай. Еднаквите компоненти са горе - долу на едно ниво на трудност. Успех на изпита!teddydaneva написа:Някой, който ще ходи сега на 16-ти на изпита по английски в пловдивски може ли да ми каже от къде се готви, какво решава и изобщо готви ли се ? И се чудя дали да не продължа да си решавам направо тестовете от книжките за софийски, защото те са долу горе същите нещата и в пловдивски, само че малко по-лесни маи
Само слабите се стремят към порядък, силните владят хаоса!
p.Stoev написа:това да не е било в 245-а ? :дSmile_ написа:Хах,в този ред на мисли,имаше едно момче,което се хилеше по време,когато трябваше да си даваме работите.Квесторката,която запечатваше работите на другите го изгледа гадно и му каза: "Сега ти се хилиш,ама после като проверяваме,ние ще се смеем."
Да
Да не би случайно да си въпросният?
-
p.Stoev
- В началото бе словото
- Специалност: Европеистика
- Курс: първи
Ако става въпрос за втори ред .. абсолютно да .. май само аз бях в настроение в цялата зала :Д:ДSmile_ написа:p.Stoev написа:това да не е било в 245-а ? :дSmile_ написа:Хах,в този ред на мисли,имаше едно момче,което се хилеше по време,когато трябваше да си даваме работите.Квесторката,която запечатваше работите на другите го изгледа гадно и му каза: "Сега ти се хилиш,ама после като проверяваме,ние ще се смеем."
Да![]()
Да не би случайно да си въпросният?
prepared for the worst .. but still praying for the best ..