[КСК 2011] Английски език

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
liv
Стенограф
Специалност: право
Курс: втори

Re: [КСК 2011] Английски език

Мнение от liv »

Поне :shock: . Много им е с този тест.
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
Аватар
MisT
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от MisT »

Абе хора... have patience! Карам трета седмица в чакане на резултатите по журналистика, пък не съм умрял ;)
Аватар
liv
Стенограф

Мнение от liv »

Абе не че ше умра... Ама на! Вече от чакане на следващия иссспит и вече се чудя кво да правя. :lol:
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
Stoncho
В началото бе словото

Мнение от Stoncho »

проверяващите са само двама
Аватар
macharok
От дъжд на вятър

Мнение от macharok »

Да, и вече са умрели от ужас от дивотиите, които сте писали! :lol:
Аватар
Smile_
От дъжд на вятър
Курс: друг

Мнение от Smile_ »

Stoncho написа:проверяващите са само двама

:shock: :shock: :shock: :shock:
Ти пък....Вярно,че работата се проверява от двама,но това не означава,че едни и същи ще са за всички.
Само добродетелността е богатство!
Аватар
liv
Стенограф

Мнение от liv »

Абе нз колко са, но верно ще се отчаят като ни прочетат идиотщините. :lol: :mrgreen:
Аватар
Smile_
От дъжд на вятър

Мнение от Smile_ »

Хах,в този ред на мисли,имаше едно момче,което се хилеше по време,когато трябваше да си даваме работите.Квесторката,която запечатваше работите на другите го изгледа гадно и му каза: "Сега ти се хилиш,ама после като проверяваме,ние ще се смеем." :)
p.Stoev
В началото бе словото
Специалност: Европеистика
Курс: първи

Мнение от p.Stoev »

Smile_ написа:Хах,в този ред на мисли,имаше едно момче,което се хилеше по време,когато трябваше да си даваме работите.Квесторката,която запечатваше работите на другите го изгледа гадно и му каза: "Сега ти се хилиш,ама после като проверяваме,ние ще се смеем." :)
това да не е било в 245-а ? :д
prepared for the worst .. but still praying for the best ..
Аватар
guestxx
В началото бе словото

Мнение от guestxx »

Не се притеснявайте за есетата си.В химическия факултет на какви девойки се нагледах .... забавно е да гледаш как се пишат входящи номера върху ръце, от който първите три цифри при всички положения са 043ХХ, за да не се забравят от вратата до чина :wink: Забавно е да гледаш как някой в 8:08 седят с чадърите и чакат да стане 8:30, за да стане 9, а ти спокойно пиеш навън сутрешното си кафенце и си мислиш "Kак за бога се пишеше merchandise?"...
teddydaneva
В началото бе словото

Мнение от teddydaneva »

Някой, който ще ходи сега на 16-ти на изпита по английски в пловдивски може ли да ми каже от къде се готви, какво решава и изобщо готви ли се ? И се чудя дали да не продължа да си решавам направо тестовете от книжките за софийски, защото те са долу горе същите нещата и в пловдивски, само че малко по-лесни маи :?
Аватар
MisT
В началото бе словото

Мнение от MisT »

На мен в събота преди изпита един пияница във влака ми открадна 5-тата книжка. Абе ставам за 5-10 минути да си приказвам с един приятел от другия вагон и му викам "айде ела при мене, споко няма да ти земат нищо". Влакът влиза в Централна гара аз отивам и му викам: "ама тука имаше една книжка с моливче вътре", той: "оо не знам, не съм аз, ти да ме немаш мене за 'айдук" .
kristinastar
В началото бе словото

Мнение от kristinastar »

teddydaneva написа:Някой, който ще ходи сега на 16-ти на изпита по английски в пловдивски може ли да ми каже от къде се готви, какво решава и изобщо готви ли се ? И се чудя дали да не продължа да си решавам направо тестовете от книжките за софийски, защото те са долу горе същите нещата и в пловдивски, само че малко по-лесни маи :?
Аз ще ходя на изпита в пловдивския и решавам от книжките на самия университет. Тестовете са малко по - различни: няма откриване на грешки и есето е коментиране на даден текст. Също така и диктовките са на художествен текст. Може да провериш във форума на университета( въпреки че не е на ниво) или в справочника за по - подробна информация. И не са чак толкова лесни, не се заблуждавай. Еднаквите компоненти са горе - долу на едно ниво на трудност. Успех на изпита! :wink: И най - накрая да излизат тези резултати, че нямам търпение вече!!! :bounce:
Само слабите се стремят към порядък, силните владят хаоса!
Аватар
Smile_
От дъжд на вятър

Мнение от Smile_ »

p.Stoev написа:
Smile_ написа:Хах,в този ред на мисли,имаше едно момче,което се хилеше по време,когато трябваше да си даваме работите.Квесторката,която запечатваше работите на другите го изгледа гадно и му каза: "Сега ти се хилиш,ама после като проверяваме,ние ще се смеем." :)

Да :lol: :lol:
Да не би случайно да си въпросният? :oops:
p.Stoev
В началото бе словото
Специалност: Европеистика
Курс: първи

Мнение от p.Stoev »

Smile_ написа:
p.Stoev написа:

Да :lol: :lol:
Да не би случайно да си въпросният? :oops:
Ако става въпрос за втори ред .. абсолютно да .. май само аз бях в настроение в цялата зала :Д:Д
prepared for the worst .. but still praying for the best ..
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”