[КСК 2011] География (Туризъм)

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Re: Кандидатстване с География (Туризъм)

Мнение от fluffy cloud »

yOankaa написа:Аз като че ли клоня към Климат, ХП и Югозападен регион, но го имам и аз това предчувствие, не че съм "ЗА" всички от тях да се паднат :shock:
2 от 3 си улучила така като гледам :P Дано всички да се справите добре, стискам палци :flower:
I wanna fall from the stars straight into your arms
Аватар
white_cat
Танцуващия с клавиатури
Курс: първи

Мнение от white_cat »

Сега се връщам от изпит, и съм много доволна.. :flower: Писах за Климат, и само нея знаех от другите две! Очаквам много хубава оценка :cheers:
  • Истинските неща се виждат със сърцето, а не с очите.
Аватар
michelle.supertramp
От дъжд на вятър

Мнение от michelle.supertramp »

Моето мнение за 2-рата сесия - супер теми, знаех и 3-те, но не бях преговорила ДР и въобще я изключих в избора си. Супер късмет - от 6 теми общо, знаех 5! ОБАЧЕ се осрах ( с извинение) като абсолютно говедо. Избрах ХП, писах ентусиазирано... и изведнъж ЗАБИХ и нищо, а квестора се провиква.. "имате още 1 час", а аз бях доникъде, и това ме сдуха тотално. По едно време мислех да се отказвам, да предавам, ама пак си останах докрай. Не съм доволна не от изпитите, а от себе си. Пълен провал ми е тази тема.. и дори е нагло да си мисля, че бих могла да имам повече от 4,50. Нещастна и разочарована съм, но се надявам на още малко късмет в класирането, колкото и нахално да е.
Аватар
white_cat
Танцуващия с клавиатури

Мнение от white_cat »

Мишел,не се отчайвай изобщо аз те разбирам! Зарадвала си се от факта, че знаеш и 3-те теми и просто си се хвърлила на по-сложната за да покажеш на себе си и останалите че можеш да се справиш..и от вълнение може би е станало мъгла на места, но това не трябва да те притеснява. В моята зала хората не бяха доволни от темите, които се паднаха и някой рано рано се изнесоха.. Надявай се на хубав резултат,късмет ти желая! :)
  • Истинските неща се виждат със сърцето, а не с очите.
Аватар
michelle.supertramp
От дъжд на вятър

Ох, благодаря ти за окуражаващите думи, има нещо вярно в това, което си написала. Избрах ХП пред Климат, защото е по-кратка, просто знаех, че иначе посмъртно няма да ми стигне времето ( темата ми е 9 страници малък шрифт голям лист). В моята стая никой не се изнесе. Мерси за успеха, виждам, че ти си доволна и аз на теб също ти пожелавам успех, за да може октомври да сме колежки xD.
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

Съветвам ви да не се натоварвате с предварителни очаквания нито за висок, нито за нисък успех, особено за второто. Аз на моя изпит мислех, че съм скъсана, пък оценката ми беше "мн. добър". Затова - по-бодро и стискам палци :flower:
I wanna fall from the stars straight into your arms
Аватар
michelle.supertramp
От дъжд на вятър

Май само ние ще си обсъждаме изпита хаха.
fabsss
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: [КСК 2011] География (Туризъм)

Мнение от fabsss »

е кои теми се паднаха?
Аватар
stasinka
Драскач
Специалност: Туризъм
Курс: втори

Мнение от stasinka »

Аз също писах за климата. Като цяло съм доволна от темата и от това, което написах, но както каза fluffy cloud, не искам да очаквам определен резултат. По-добре изненадана, отколкото разочарована от оценката! ;)
Не знам как е било при вас, но в моята стая 14 човека изобщо не се явиха, 2-ма се изнесоха след първите 5 минути, а още няколко на първия час... Надявам се малкият брой явили се успешно да се отрази добре на класирането :lol:

Друго нещо, което искам да добавя, е че съм страшно възмутена от колежката до мен. На въпросната жена (казвам жена, защото определено не се вписваше в нашия набор :lol: ) през цялото време й диктуваха със слушалка темата, а дори когато квесторите се занимаваха с други хора, тя най-нагло шепнеше на диктуващия какво да повтори... Никак не е честно спрямо другите, които са отделили толкова усилия и време да научат темите... Не знам дали я усетиха квесторите, или се направиха на луди, но това адски ме разочарова... :?
Пътищата на хората се разделят, защото всеки счита своя за единствено прав. (В. Хочински)
Изображение
Darina_Yavorova
От дъжд на вятър
Специалност: Регионално развитие и политика
Обратна връзка:

Мнение от Darina_Yavorova »

Моят коментар е кратък: 'БАХТИ...!!!!!
"Човек и добре да живее — умира и друг се ражда, и нека роденият след него, като гледа тези (писмена), си спомни този, който ги е направил.".

Facebook: http://www.facebook.com/dyavorova
Аватар
stasinka
Драскач
Специалност: Туризъм
Курс: втори

Мнение от stasinka »

Даре, по коя тема писа? :roll: :D
Пътищата на хората се разделят, защото всеки счита своя за единствено прав. (В. Хочински)
Изображение
Darina_Yavorova
От дъжд на вятър
Специалност: Регионално развитие и политика
Обратна връзка:

Мнение от Darina_Yavorova »

Добре, айде... ще коментирам и аз...

И аз се прецакнах здраво... Пффф... Реших да пиша пак за Дунавската равнина... Не я бях преговаряла от миналия изпит, когато ми беше фаворит... Уви, резултатът бе крайно неудовлетворяващ... Направо не знам... Ще си чакам кротко резултата и т'ва е...................
"Човек и добре да живее — умира и друг се ражда, и нека роденият след него, като гледа тези (писмена), си спомни този, който ги е направил.".

Facebook: http://www.facebook.com/dyavorova
Аватар
yOankaa
Пишете, о, братя
Курс: кандидат-студент

Мнение от yOankaa »

stasinka и аз бях до нея :shock: много ми пречеше и на мене, но не се реших да я издам, защото то май няма особено голям смисъл...
Иначе темата, която писах беше Климат, но накрая мн се изморих дано не съм направила някоя фатална грешка :D
Tуризъм; 1 курс :mrgreen:

C.Ronaldo: Господ ме прати да ви науча как се играе футбол!
Messi: Не е вярно, никого не съм пращал!
alenika
В началото бе словото
Специалност: --

Мнение от alenika »

Аз писах по климат и ми се стори ужаснооо дълга.Доволна съм,но все пак резултатите ще покажат.В моята стая след първия и втория час вече доста хора си бяха тръгнали.А това за тази жена със слушалките е супер нагло!Но пък не е гаранция ,че темата ,която са и продиктували е била ок и тн.За такива жени може човек само да си каже какво достойно имат в тях и как ли възпитават децата си.Ако имат такива.В моята стоя също имаше две жени,които бяха доста по-възрастни.Сетили се да учат на по 40 години.Няма лошо де!Хайде приятна почивка на всички! :D
Аватар
michelle.supertramp
От дъжд на вятър

Да, изненадаха ни с тази повтаряща се тема. Не се беше случвало досега.

"Никак не е честно спрямо другите, които са отделили толкова усилия и време да научат темите... " .. абсолютно. Надявам се да не влезе в желаната от нея специалност. Хора, които минават на тънко за сметка на тези като нас, които от месеци четем като луди.. аре няма нужда. Преписвачи да ни заемат местата-найс. А квесторите к'во квестеруват не знам, Стаси е 2рият човек, който се оплаква във форума от "подслушватели" за тази КСК.
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”