2 от 3 си улучила така като гледамyOankaa написа:Аз като че ли клоня към Климат, ХП и Югозападен регион, но го имам и аз това предчувствие, не че съм "ЗА" всички от тях да се паднат
[КСК 2011] География (Туризъм)
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Re: Кандидатстване с География (Туризъм)
I wanna fall from the stars straight into your arms
- white_cat
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: първи
Сега се връщам от изпит, и съм много доволна..
Писах за Климат, и само нея знаех от другите две! Очаквам много хубава оценка 
- Истинските неща се виждат със сърцето, а не с очите.
- michelle.supertramp
- От дъжд на вятър
Моето мнение за 2-рата сесия - супер теми, знаех и 3-те, но не бях преговорила ДР и въобще я изключих в избора си. Супер късмет - от 6 теми общо, знаех 5! ОБАЧЕ се осрах ( с извинение) като абсолютно говедо. Избрах ХП, писах ентусиазирано... и изведнъж ЗАБИХ и нищо, а квестора се провиква.. "имате още 1 час", а аз бях доникъде, и това ме сдуха тотално. По едно време мислех да се отказвам, да предавам, ама пак си останах докрай. Не съм доволна не от изпитите, а от себе си. Пълен провал ми е тази тема.. и дори е нагло да си мисля, че бих могла да имам повече от 4,50. Нещастна и разочарована съм, но се надявам на още малко късмет в класирането, колкото и нахално да е.
- white_cat
- Танцуващия с клавиатури
Мишел,не се отчайвай изобщо аз те разбирам! Зарадвала си се от факта, че знаеш и 3-те теми и просто си се хвърлила на по-сложната за да покажеш на себе си и останалите че можеш да се справиш..и от вълнение може би е станало мъгла на места, но това не трябва да те притеснява. В моята зала хората не бяха доволни от темите, които се паднаха и някой рано рано се изнесоха.. Надявай се на хубав резултат,късмет ти желая! 
- Истинските неща се виждат със сърцето, а не с очите.
- michelle.supertramp
- От дъжд на вятър
Ох, благодаря ти за окуражаващите думи, има нещо вярно в това, което си написала. Избрах ХП пред Климат, защото е по-кратка, просто знаех, че иначе посмъртно няма да ми стигне времето ( темата ми е 9 страници малък шрифт голям лист). В моята стая никой не се изнесе. Мерси за успеха, виждам, че ти си доволна и аз на теб също ти пожелавам успех, за да може октомври да сме колежки xD.
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Съветвам ви да не се натоварвате с предварителни очаквания нито за висок, нито за нисък успех, особено за второто. Аз на моя изпит мислех, че съм скъсана, пък оценката ми беше "мн. добър". Затова - по-бодро и стискам палци 
I wanna fall from the stars straight into your arms
- michelle.supertramp
- От дъжд на вятър
-
fabsss
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: [КСК 2011] География (Туризъм)
е кои теми се паднаха?
- stasinka
- Драскач
- Специалност: Туризъм
- Курс: втори
Аз също писах за климата. Като цяло съм доволна от темата и от това, което написах, но както каза fluffy cloud, не искам да очаквам определен резултат. По-добре изненадана, отколкото разочарована от оценката! 
Не знам как е било при вас, но в моята стая 14 човека изобщо не се явиха, 2-ма се изнесоха след първите 5 минути, а още няколко на първия час... Надявам се малкият брой явили се успешно да се отрази добре на класирането
Друго нещо, което искам да добавя, е че съм страшно възмутена от колежката до мен. На въпросната жена (казвам жена, защото определено не се вписваше в нашия набор
) през цялото време й диктуваха със слушалка темата, а дори когато квесторите се занимаваха с други хора, тя най-нагло шепнеше на диктуващия какво да повтори... Никак не е честно спрямо другите, които са отделили толкова усилия и време да научат темите... Не знам дали я усетиха квесторите, или се направиха на луди, но това адски ме разочарова... 
Не знам как е било при вас, но в моята стая 14 човека изобщо не се явиха, 2-ма се изнесоха след първите 5 минути, а още няколко на първия час... Надявам се малкият брой явили се успешно да се отрази добре на класирането
Друго нещо, което искам да добавя, е че съм страшно възмутена от колежката до мен. На въпросната жена (казвам жена, защото определено не се вписваше в нашия набор
Пътищата на хората се разделят, защото всеки счита своя за единствено прав. (В. Хочински)

-
Darina_Yavorova
- От дъжд на вятър
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Обратна връзка:
Моят коментар е кратък: 'БАХТИ...!!!!!
"Човек и добре да живее — умира и друг се ражда, и нека роденият след него, като гледа тези (писмена), си спомни този, който ги е направил.".
Facebook: http://www.facebook.com/dyavorova
- stasinka
- Драскач
- Специалност: Туризъм
- Курс: втори
Даре, по коя тема писа?

Пътищата на хората се разделят, защото всеки счита своя за единствено прав. (В. Хочински)

-
Darina_Yavorova
- От дъжд на вятър
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Обратна връзка:
Добре, айде... ще коментирам и аз...
И аз се прецакнах здраво... Пффф... Реших да пиша пак за Дунавската равнина... Не я бях преговаряла от миналия изпит, когато ми беше фаворит... Уви, резултатът бе крайно неудовлетворяващ... Направо не знам... Ще си чакам кротко резултата и т'ва е...................
И аз се прецакнах здраво... Пффф... Реших да пиша пак за Дунавската равнина... Не я бях преговаряла от миналия изпит, когато ми беше фаворит... Уви, резултатът бе крайно неудовлетворяващ... Направо не знам... Ще си чакам кротко резултата и т'ва е...................
"Човек и добре да живее — умира и друг се ражда, и нека роденият след него, като гледа тези (писмена), си спомни този, който ги е направил.".
- yOankaa
- Пишете, о, братя
- Курс: кандидат-студент
stasinka и аз бях до нея
много ми пречеше и на мене, но не се реших да я издам, защото то май няма особено голям смисъл...
Иначе темата, която писах беше Климат, но накрая мн се изморих дано не съм направила някоя фатална грешка
Иначе темата, която писах беше Климат, но накрая мн се изморих дано не съм направила някоя фатална грешка
Tуризъм; 1 курс
C.Ronaldo: Господ ме прати да ви науча как се играе футбол!
Messi: Не е вярно, никого не съм пращал!
C.Ronaldo: Господ ме прати да ви науча как се играе футбол!
Messi: Не е вярно, никого не съм пращал!
Аз писах по климат и ми се стори ужаснооо дълга.Доволна съм,но все пак резултатите ще покажат.В моята стая след първия и втория час вече доста хора си бяха тръгнали.А това за тази жена със слушалките е супер нагло!Но пък не е гаранция ,че темата ,която са и продиктували е била ок и тн.За такива жени може човек само да си каже какво достойно имат в тях и как ли възпитават децата си.Ако имат такива.В моята стоя също имаше две жени,които бяха доста по-възрастни.Сетили се да учат на по 40 години.Няма лошо де!Хайде приятна почивка на всички! 
- michelle.supertramp
- От дъжд на вятър
Да, изненадаха ни с тази повтаряща се тема. Не се беше случвало досега.
"Никак не е честно спрямо другите, които са отделили толкова усилия и време да научат темите... " .. абсолютно. Надявам се да не влезе в желаната от нея специалност. Хора, които минават на тънко за сметка на тези като нас, които от месеци четем като луди.. аре няма нужда. Преписвачи да ни заемат местата-найс. А квесторите к'во квестеруват не знам, Стаси е 2рият човек, който се оплаква във форума от "подслушватели" за тази КСК.
"Никак не е честно спрямо другите, които са отделили толкова усилия и време да научат темите... " .. абсолютно. Надявам се да не влезе в желаната от нея специалност. Хора, които минават на тънко за сметка на тези като нас, които от месеци четем като луди.. аре няма нужда. Преписвачи да ни заемат местата-найс. А квесторите к'во квестеруват не знам, Стаси е 2рият човек, който се оплаква във форума от "подслушватели" за тази КСК.