Академия на МВР vol. 2

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
mainata
В началото бе словото

Re: Академия на МВР vol. 2

Мнение от mainata »

Можеш да.Ако завършиш обаче специалност "държавна поръчка" нямаш право.

А втора поредна година си взимам всички изпити без проблем и отново ще остана зад борда , заради тъпият начин на приемане. :evil:
The_student
В началото бе словото
Курс: първи

Мнение от The_student »

Е някой от тази година, който издържа изпитите ще сподели ли какъв бал стига?
Аватар
Keiti`
В началото бе словото

Мнение от Keiti` »

Едва на 15ти юли ще може да ти отговори някой, когато излезе класирането. За сега освен да ти кажат кой изпит как е минал друго не може да стане :)
"Мъжете винаги казват,че имат бъдеще,а жените премълчават за своето минало."
dasddsas
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от dasddsas »

Здравейте, аз също се боря за местенце в академията. По първо желание кандидатствам във факултет ПБЗН - специалност "Пожарна и аварийна безопасност".Балът, който образуват оценките ми е - 29.41. Има ли още хора,които кандидатстват за тази специалност? Питам ви, понеже се чудя, колко ли хора се борим за тези 16 места. До обявяването на резултатите от първото класиране остават цели осем дни, а мен не ме свърта на едно място.
ivanasen
В началото бе словото
Курс: друг

Мнение от ivanasen »

Вижте този сайт www.apltd.eu , хората провеждат подготовка за психотеста за академията на МВР.
garasomovit
В началото бе словото
Специалност: ТУТ Т Каблешков
Курс: завършил

Мнение от garasomovit »

От 1866 кандидата, след изпитите останаха 493 за 120 места / момчета 100, момичета 20 / .
Не се знае - колко от 493 са момичета?
За 2010 година минимален бал 26,55 !
garasomovit
В началото бе словото

Мнение от garasomovit »

Това е за 2004/2005 година.
Някой може ли да намери нещо за миналата 2009/2010 година?
http://www.academy.mvr.bg/Archive_v.Sle ... oi/kkk.htm
mainata
В началото бе словото

Мнение от mainata »

garasomovit написа:От 1866 кандидата, след изпитите останаха 493 за 120 места / момчета 100, момичета 20 / .
Не се знае - колко от 493 са момичета?
За 2010 година минимален бал 26,55 !
Миналата година бяхме 460 момчета за 80 места в Полицията , минималният бал беше 27 ако не се лъжа.
За жалост нашето любимо МВР е заключило данните.
http://www.academy.mvr.bg/Reception/201 ... %20add.htm
garasomovit
В началото бе словото

Мнение от garasomovit »

dasddsas написа:Здравейте, аз също се боря за местенце в академията. По първо желание кандидатствам във факултет ПБЗН - специалност "Пожарна и аварийна безопасност".Балът, който образуват оценките ми е - 29.41. Има ли още хора,които кандидатстват за тази специалност? Питам ви, понеже се чудя, колко ли хора се борим за тези 16 места. До обявяването на резултатите от първото класиране остават цели осем дни, а мен не ме свърта на едно място.
а специалностите „Пожарна и аварийна безопасност“ и „Кризисен мениджмънт” като сума от: средния успех от държавните зрелостни изпити, общия успех (среден успех) от дипломата, удвоената оценка от държавен зрелостен изпит по математика или оценката по математика от дипломата, умножена по коефициент 1,5; оценките по предметите, включващи изучаването на физика и химия от дипломата;

КАК ОПРЕДЕЛИ ТОЗИ БАЛ 29,41
dasddsas
В началото бе словото

Мнение от dasddsas »

garasomovit написа:
dasddsas написа:Здравейте, аз също се боря за местенце в академията. По първо желание кандидатствам във факултет ПБЗН - специалност "Пожарна и аварийна безопасност".Балът, който образуват оценките ми е - 29.41. Има ли още хора,които кандидатстват за тази специалност? Питам ви, понеже се чудя, колко ли хора се борим за тези 16 места. До обявяването на резултатите от първото класиране остават цели осем дни, а мен не ме свърта на едно място.
а специалностите „Пожарна и аварийна безопасност“ и „Кризисен мениджмънт” като сума от: средния успех от държавните зрелостни изпити, общия успех (среден успех) от дипломата, удвоената оценка от държавен зрелостен изпит по математика или оценката по математика от дипломата, умножена по коефициент 1,5; оценките по предметите, включващи изучаването на физика и химия от дипломата;

КАК ОПРЕДЕЛИ ТОЗИ БАЛ 29,41
По същия начин. :cyclopsani:
garasomovit
В началото бе словото

Мнение от garasomovit »

ПРИ МАКСИМАЛЕН БАЛ 36 КАК МИСЛИШ?
dasddsas
В началото бе словото

Мнение от dasddsas »

Не мисля, надявам се.Според мен тук нещата са доста по-сложни и мисля, че е доста трудно да постигнеш максимален бал. Оценките съм си ги изкарвал сам, с положени усилия и старание.
The_student
В началото бе словото

Мнение от The_student »

Доколкото съм запознат и аз, минималният балът миналата година за ППООР е бил малко над 27(27.16), нещо такова... с тия високи матури тая година, само можем да чакаме и да гадаем колко ще е тази година :X
Аватар
Wrath
От дъжд на вятър
Курс: втори

Мнение от Wrath »

Да не кажем, че тази година се готвим за по - висок праг О.о
Данни от миналата година... няма много... Наблюденията ми са главно върху ф-т "Полиция", а именно:
Момичета, брой кандидати:65, мин. бал - 27,85
Момчета, брой кандидати:427, мин. бал - 27,16 /който бе споменат малко по - нагоре.../
румид
В началото бе словото
Специалност: медицина

Мнение от румид »

dasddsas, и моя син кандидатства като теб в този вуз, и е писал I во и IIро желание пожарникарските специалности, и на IIIто място- полицейската специалност/не ги помня точните формулировки 8) / , като идеята беше най-желаната специалност да е III-така ни съветваха "хора с опит", но в друго уни....покри бал 29.1хх и си иска полицейската специалност човека....та и ние тръпнем/ че и подскачаме вече от нетърпение/в очакване на истината-остана много,много малко до нея ...Успех в класирането,мило дете:JC_doubleup:
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”