[КСК 2011] Кандидати за Право
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2011] Кандидати за Право
- Never
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Може пък да е за добро, както каза, надявам се да ми подейства амбициращо.seduction написа:О, супер значи. Ами не искам да те плаша, но на мен ми беше доста стресиращо в 65-та. Суматохата, която става около тегленето на темата. Журналисти,камери, фотоапарати, глупости. Не знам може пък и за добре да е, все пак още нямам база за сравнение. Пожелавам ти успех! =)))
Успех и на теб! ^^
It's never too late
for a twist of fate.
for a twist of fate.
- goblinwfi
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: goblinwfi
Не знам за вас , но на мен ми писна да уча
В тая жега ми е само до учене , нямам търпение да минат прословутите изпити и да си фащам сака и да не стъпа в София поне 1 месец

Някви идеи до колко най-много може да стигне минималният за момчета? 
- Never
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
- Обратна връзка:
И на мен вече ми е много затормозяващо това учене, ама остана съвсем малко. Да ви кажа на моменти вече не ми пука какво ще стане на изпите, стига да минат и да се приключва цялата тая лудница.
It's never too late
for a twist of fate.
for a twist of fate.
Аз питам дали е възможно да се вдигне с над 1.5 от миналогодишния минимален.Не че някой знае, обаче и друг да каже някво предположение.axl написа:дано не се вдига
чак пък толкова.. изключено :д
Бе и аз не вярвам, плюс това увеличаха местата, ама нещо се опитват да ме убедят да седна да уча, макар и да не съм бутал от 2ри април.

Ти мисля, че имаше стабилна оценка на предварителния? Къде се буташ?assault написа:Бе и аз не вярвам, плюс това увеличаха местата, ама нещо се опитват да ме убедят да седна да уча, макар и да не съм бутал от 2ри април.![]()
- Equilibrium
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: МО
- Курс: втори
Ще ти каже, че това граничи с невъзможното, защото правото винаги се е движило в някакви смислени и не-особено-шокиращи коловози на балообразуване.assault написа:Аз питам дали е възможно да се вдигне с над 1.5 от миналогодишния минимален.Не че някой знае, обаче и друг да каже някво предположение.axl написа:дано не се вдига
1.5 пункта са окей за някакви други специалности, но е малко вероятно за право според мен.
-
Unnamed
- В началото бе словото
От тази година ли са увеличили местата , от колко на колко ?
- MimSiTyYyYy
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
150 момчета и 150 момичета. Общо 300.
Преди не знам колко са били. 
" Sometimes the smallest things take up the most room in your heart. " - Winnie the Pooh
По история е повече от стабилна, обаче по БЕЛ има къде да се вдига дори и без прочитане на ред.seduction написа:Ти мисля, че имаше стабилна оценка на предварителния? Къде се буташ?assault написа:Бе и аз не вярвам, плюс това увеличаха местата, ама нещо се опитват да ме убедят да седна да уча, макар и да не съм бутал от 2ри април.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Доколкото гледам, повече от 25.85 при момчета не е минавало правото, а с тия допълнителни 30 места ми изглежда фантастика да надвиши 27.....
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
До миналата година бяха 300 (250 редовно и 50 задочно), сега са 380 (300 редовно и 80 задочно).Unnamed написа:От тази година ли са увеличили местата , от колко на колко ?