[КСК 2011] Математика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2011] Математика
Според мен повечето изживявате този изпит като "изпита в живота". Това е далеч от истината. Дано като ви приемат във ФМИ да не се разочаровате.
- HorusEye
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Е да има го този момент. Поне за мен има и друга разлика. На първия смятам, че бях доста по-зле подготвен от сега. Пак има възможност да ми се паднат неща, на които не съм обърнал внимание или е било от пропуснатия материал в училище сега на края на 12 клас, и може пак да се изложа, но все пак съм оптимист.
- iprodanov
- Пишете, о, братя
- Специалност: КН у ФМИ
- Курс: втори
Поздравче за 11ти.
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Нормално е да се чусвташ по-неподготвен. Не защото е така, а просто защото е последен шанс. На първия изпит, аз отидах като на разходка и изобщо не ми пукаше. Последните месеци седнах и разбрах колко много неща не съм знаел. Седнах да чета и решавам... едно решавам, друго забравям... и такаHorusEye написа:Е да има го този момент. Поне за мен има и друга разлика. На първия смятам, че бях доста по-зле подготвен от сега. Пак има възможност да ми се паднат неща, на които не съм обърнал внимание или е било от пропуснатия материал в училище сега на края на 12 клас, и може пак да се изложа, но все пак съм оптимист.
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Хора, не че ще ме послушате,но просто не се притеснявайте. Всеки, който има желание да влезе, ще влезе. За справка миналогодишната КСК. Проблемите, за които ще трябва да се притеснявате, ще започнат, когато вече влезете и дойде време за сесия и започнат да се гаврят с вас, разбирайки колко малоумни преподаватели, предмети и информация, която се учи може да съществува 
Yoana.T, клипчето е добро
Yoana.T, клипчето е добро
- asdasd
- От дъжд на вятър
- Специалност: asd
- Адрес в галерията на СУ: asdasd
Още малко 

We wont change the world but we stand proud
We wont change the world but we dont care.
Днеска и утре - 2 дена ;DD
offtopic: Някой ако иска покана за Google+ да пише
)
offtopic: Някой ако иска покана за Google+ да пише
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Може ли покана, благодаряYavkaT написа:Днеска и утре - 2 дена ;DD
offtopic: Някой ако иска покана за Google+ да пише)
КН правеж
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Хах, ази е имал възможност да спори с негоwhizzer написа:Тоя Чакърян само да ми падне в ръчичките..![]()
КН правеж
- asdasd
- От дъжд на вятър
- Специалност: asd
- Адрес в галерията на СУ: asdasd
След няколко месеца може да се срещнете с него ;р

We wont change the world but we stand proud
We wont change the world but we dont care.
-
kandidatstudenta
- В началото бе словото
- Специалност: not yet ready
Може ли еднаYavkaT написа:Днеска и утре - 2 дена ;DD
offtopic: Някой ако иска покана за Google+ да пише)
за какво е google+ че толкова много искате покани ?
Не признавам Системата: големи и малки...
Има 2 вида хора: Достойни и жалки!
Има 2 вида хора: Достойни и жалки!
Социална мрежа на Google. Още е в тестови период, затова се допускат ограничен кръг от потребители, а нови могат да се регистрират само ако имат поканаNojka написа:за какво е google+ че толкова много искате покани ?
Като виждаш, че се бутат за нещо, бутай се и ти
Последно промяна от Yoana.T на 10 Юли 2011, 07:00, променено общо 1 път.
Don't wanna be a Bulgarian idiot! : D