[КСК 2011] Английски език
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- liv
- Стенограф
- Специалност: право
- Курс: втори
Re: [КСК 2011] Английски език
Да! Голям оф-топик, голямо нещо. 
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
- bEnisSima
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Кой кого е изпратил няма значение
Важното е сега да ни излязат резултатите и да сме доволни 
-
teddydaneva
- В началото бе словото
aз ще ходя на 16-ти в пловдивSmile_ написа:Някой ще ходи ли на изпит в петък в Търново и на 16 в Пловдив?
-
teddydaneva
- В началото бе словото
А някой може ли да ми каже дали ако примерно на първо класиране си приет в дадена специалност, но тя не ти е от най-желаните и съответно се пускаш за второ класиране да се качиш някъде по-нагоре в желанията си авентуално, но ако не стане губиш ли си мястото в специалността, в която си бил приет на първо класиране или не ?
- Never
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
- Обратна връзка:
teddydaneva написа:А някой може ли да ми каже дали ако примерно на първо класиране си приет в дадена специалност, но тя не ти е от най-желаните и съответно се пускаш за второ класиране да се качиш някъде по-нагоре в желанията си евентуално, но ако не стане губиш ли си мястото в специалността, в която си бил приет на първо класиране или не ?
Не се губи мястото, защото от първо на второ можеш само да се качваш, не и да падаш от това, в което вече си приета.
It's never too late
for a twist of fate.
for a twist of fate.
- liv
- Стенограф
- Специалност: право
Само да не забравиш да депозираш дипломата.Never написа:teddydaneva написа:А някой може ли да ми каже дали ако примерно на първо класиране си приет в дадена специалност, но тя не ти е от най-желаните и съответно се пускаш за второ класиране да се качиш някъде по-нагоре в желанията си евентуално, но ако не стане губиш ли си мястото в специалността, в която си бил приет на първо класиране или не ?
Не се губи мястото, защото от първо на второ можеш само да се качваш, не и да падаш от това, в което вече си приета.
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
- yolinaA
- Пишете, о, братя
- Специалност: Културология
Това значи ли, че специалността, която си приет на второ класиране не се пази на трето?Never написа:teddydaneva написа:А някой може ли да ми каже дали ако примерно на първо класиране си приет в дадена специалност, но тя не ти е от най-желаните и съответно се пускаш за второ класиране да се качиш някъде по-нагоре в желанията си евентуално, но ако не стане губиш ли си мястото в специалността, в която си бил приет на първо класиране или не ?
- Never
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Обратна връзка:
Не съм убедена... за от първо към второ знам 100%, че е както казах, но от второ към трето...yolinaA написа:Това значи ли, че специалността, която си приет на второ класиране не се пази на трето?Never написа:teddydaneva написа:А някой може ли да ми каже дали ако примерно на първо класиране си приет в дадена специалност, но тя не ти е от най-желаните и съответно се пускаш за второ класиране да се качиш някъде по-нагоре в желанията си евентуално, но ако не стане губиш ли си мястото в специалността, в която си бил приет на първо класиране или не ?
В правилника все пак е подчертано, че във "Втория етап на класирането участват потвърдилите от първия етап кандидати, за които е възможно прекласиране в по-предна желана специалност", докато за третия етап пише само, че е окончателен, така че предполагам, че щом не са го казали, значи можеш да паднеш и на по-нататъшно желание.
It's never too late
for a twist of fate.
for a twist of fate.
- yOankaa
- Пишете, о, братя
НО ако не си приет на първо класиране нищо - няма нужда да ходиш да оставяш диплома, нали така 
Tуризъм; 1 курс
C.Ronaldo: Господ ме прати да ви науча как се играе футбол!
Messi: Не е вярно, никого не съм пращал!
-
JohnGalt
- В началото бе словото
- Специалност: психология
Вчера, когато си подавах документите за класиране, попитах жената, която ги приемаше, и тя каза, че и на второ и на трето класиране, ако не са те приели на по-горно желание ти се пази това, което са те приели на първо и все още можеш да го запишеш. (май прекалих със запетайките
)
Последно промяна от JohnGalt на 08 Юли 2011, 07:24, променено общо 2 пъти.
"Don't you know what you want? How can you stand it, not to know?"
- BeReady
- В началото бе словото
ДаyOankaa написа:НО ако не си приет на първо класиране нищо - няма нужда да ходиш да оставяш диплома, нали така
-
p.Stoev
- В началото бе словото
- Специалност: Европеистика
one week to go .. ^^
prepared for the worst .. but still praying for the best ..
- yOankaa
- Пишете, о, братя
JohnGalt доста сложно прозвуча цялото обяснение, но май го разбрах - и за да ни е по-лесно - на всички пожелавам прием с първо желание 
Tуризъм; 1 курс
- MisT
- В началото бе словото
Ами, кажете ми на началната страница на сайта ли трябва да излязат резултатите. Имам предвид: хиперлинк (ако се изразявам точно), който ни отвежда до празните местенца, в които си изписваме Вх. № и ЕГН.
Да,но все пак да няма misunderstanding,ето и от тук http://ksk.uni-sofia.bg/
Само добродетелността е богатство!