А втора поредна година си взимам всички изпити без проблем и отново ще остана зад борда , заради тъпият начин на приемане.
Академия на МВР vol. 2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Академия на МВР vol. 2
Можеш да.Ако завършиш обаче специалност "държавна поръчка" нямаш право.
А втора поредна година си взимам всички изпити без проблем и отново ще остана зад борда , заради тъпият начин на приемане.
-
The_student
- В началото бе словото
- Курс: първи
Е някой от тази година, който издържа изпитите ще сподели ли какъв бал стига?
Едва на 15ти юли ще може да ти отговори някой, когато излезе класирането. За сега освен да ти кажат кой изпит как е минал друго не може да стане 
"Мъжете винаги казват,че имат бъдеще,а жените премълчават за своето минало."
-
dasddsas
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Здравейте, аз също се боря за местенце в академията. По първо желание кандидатствам във факултет ПБЗН - специалност "Пожарна и аварийна безопасност".Балът, който образуват оценките ми е - 29.41. Има ли още хора,които кандидатстват за тази специалност? Питам ви, понеже се чудя, колко ли хора се борим за тези 16 места. До обявяването на резултатите от първото класиране остават цели осем дни, а мен не ме свърта на едно място.
Вижте този сайт www.apltd.eu , хората провеждат подготовка за психотеста за академията на МВР.
-
garasomovit
- В началото бе словото
- Специалност: ТУТ Т Каблешков
- Курс: завършил
- Адрес в галерията на СУ: http://forum.uni-sofia.bg/gallery/
От 1866 кандидата, след изпитите останаха 493 за 120 места / момчета 100, момичета 20 / .
Не се знае - колко от 493 са момичета?
За 2010 година минимален бал 26,55 !
-
garasomovit
- В началото бе словото
Това е за 2004/2005 година.
Някой може ли да намери нещо за миналата 2009/2010 година?
http://www.academy.mvr.bg/Archive_v.Sle ... oi/kkk.htm
Някой може ли да намери нещо за миналата 2009/2010 година?
http://www.academy.mvr.bg/Archive_v.Sle ... oi/kkk.htm
Миналата година бяхме 460 момчета за 80 места в Полицията , минималният бал беше 27 ако не се лъжа.garasomovit написа:От 1866 кандидата, след изпитите останаха 493 за 120 места / момчета 100, момичета 20 / .
За жалост нашето любимо МВР е заключило данните.
http://www.academy.mvr.bg/Reception/201 ... %20add.htm
-
garasomovit
- В началото бе словото
а специалностите „Пожарна и аварийна безопасност“ и „Кризисен мениджмънт” като сума от: средния успех от държавните зрелостни изпити, общия успех (среден успех) от дипломата, удвоената оценка от държавен зрелостен изпит по математика или оценката по математика от дипломата, умножена по коефициент 1,5; оценките по предметите, включващи изучаването на физика и химия от дипломата;dasddsas написа:Здравейте, аз също се боря за местенце в академията. По първо желание кандидатствам във факултет ПБЗН - специалност "Пожарна и аварийна безопасност".Балът, който образуват оценките ми е - 29.41. Има ли още хора,които кандидатстват за тази специалност? Питам ви, понеже се чудя, колко ли хора се борим за тези 16 места. До обявяването на резултатите от първото класиране остават цели осем дни, а мен не ме свърта на едно място.
КАК ОПРЕДЕЛИ ТОЗИ БАЛ 29,41
-
dasddsas
- В началото бе словото
По същия начин.garasomovit написа:а специалностите „Пожарна и аварийна безопасност“ и „Кризисен мениджмънт” като сума от: средния успех от държавните зрелостни изпити, общия успех (среден успех) от дипломата, удвоената оценка от държавен зрелостен изпит по математика или оценката по математика от дипломата, умножена по коефициент 1,5; оценките по предметите, включващи изучаването на физика и химия от дипломата;dasddsas написа:Здравейте, аз също се боря за местенце в академията. По първо желание кандидатствам във факултет ПБЗН - специалност "Пожарна и аварийна безопасност".Балът, който образуват оценките ми е - 29.41. Има ли още хора,които кандидатстват за тази специалност? Питам ви, понеже се чудя, колко ли хора се борим за тези 16 места. До обявяването на резултатите от първото класиране остават цели осем дни, а мен не ме свърта на едно място.
КАК ОПРЕДЕЛИ ТОЗИ БАЛ 29,41
-
garasomovit
- В началото бе словото
ПРИ МАКСИМАЛЕН БАЛ 36 КАК МИСЛИШ?
-
dasddsas
- В началото бе словото
Не мисля, надявам се.Според мен тук нещата са доста по-сложни и мисля, че е доста трудно да постигнеш максимален бал. Оценките съм си ги изкарвал сам, с положени усилия и старание.
-
The_student
- В началото бе словото
Доколкото съм запознат и аз, минималният балът миналата година за ППООР е бил малко над 27(27.16), нещо такова... с тия високи матури тая година, само можем да чакаме и да гадаем колко ще е тази година :X
Да не кажем, че тази година се готвим за по - висок праг О.о
Данни от миналата година... няма много... Наблюденията ми са главно върху ф-т "Полиция", а именно:
Момичета, брой кандидати:65, мин. бал - 27,85
Момчета, брой кандидати:427, мин. бал - 27,16 /който бе споменат малко по - нагоре.../
Данни от миналата година... няма много... Наблюденията ми са главно върху ф-т "Полиция", а именно:
Момичета, брой кандидати:65, мин. бал - 27,85
Момчета, брой кандидати:427, мин. бал - 27,16 /който бе споменат малко по - нагоре.../
-
румид
- В началото бе словото
- Специалност: медицина
- Адрес в галерията на СУ: не
dasddsas написа:Здравейте, аз също се боря за местенце в академията. По първо желание кандидатствам във факултет ПБЗН - специалност "Пожарна и аварийна безопасност".Балът, който образуват оценките ми е - 29.41. Има ли още хора,които кандидатстват за тази специалност? Питам ви, понеже се чудя, колко ли хора се борим за тези 16 места. До обявяването на резултатите от първото класиране остават цели осем дни, а мен не ме свърта на едно място.
dasddsas, и моя син кандидатства като теб в този вуз, и е писал I во и IIро желание пожарникарските специалности, и на IIIто място- полицейската специалност/не ги помня точните формулировки