[КСК 2011] Математика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2011] Математика
А чул ли си някой да е успял да препише на кандидат-студентски в СУ по математика ? Дори и някой да е успял, рискът да го дисквалифицират е много голям. Освен това откъде знаеш, че ще попаднеш на човек, който знае как се решава дадена задача ? Аз по-скоро бих отделил време сам да измисля нещо, отколкото да гледам от някой друг.
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Винаги има опити от страна на някои индивидиcReoLiN написа:А чул ли си някой да е успял да препише на кандидат-студентски в СУ по математика ? Дори и някой да е успял, рискът да го дисквалифицират е много голям. Освен това откъде знаеш, че ще попаднеш на човек, който знае как се решава дадена задача ? Аз по-скоро бих отделил време сам да измисля нещо, отколкото да гледам от някой друг.
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
и вероятно винаги ще има някой, който е загубил правото да бъде студент в СУ тази година... така че според мене не си заслужава опита дори 
Не признавам Системата: големи и малки...
Има 2 вида хора: Достойни и жалки!
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Аз бих го казал по друг начин... Предвид резултатите от първата сесия, дали щe препишаш или сам ще си изкараш оценката, все тая
В първия случай, може обаче и да те хванат
КН правеж
В моята стая на предварителния се преписваше. Тримцата бяха на моя ред, така че по това, което чух да обсъждат, са успели колективно да решат едва 3 задачи. Постоянно се чуваше "Мило, мило, мило, дай еди коя си задача..", не знам квесторите как пък така не ги чуха 
Don't wanna be a Bulgarian idiot! : D
мило мило.... да не са били гаджета или нещо подобно 
Не признавам Системата: големи и малки...
ми май да, не знам
а все пак това е изпит по математика. За да се препише за прилична оценка, не е достатъчно само да хвърлиш поглед в нечий лист, трябва да седне някой да обясни задачата, означенията, а тогава вече става лошо 
- asdasd
- От дъжд на вятър
- Специалност: asd
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: asdasd
Последно промяна от asdasd на 08 Юли 2011, 17:20, променено общо 1 път.

We wont change the world but we stand proud
We wont change the world but we dont care.
О не знам, не си спомням, аз си гледах в моите листа
Помня само, че говореха меко. Както и да е. Аз разбрах, че са понаписали 3 задачи - значи не е било особено успешно преписване 
Последно промяна от Yoana.T на 08 Юли 2011, 13:01, променено общо 2 пъти.
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Хах, напълно успешно е.... колкото да нямат 2.Yoana.T написа:О не знам, не си спомням, аз си гледах в моите листаКакто и да е. Аз разбрах, че са понаписали 3 задачи - значи не е било особено успешно преписване
КН правеж
- asdasd
- От дъжд на вятър
- Специалност: asd
- Адрес в галерията на СУ: asdasd
Уф, последни преговори и край.

We wont change the world but we stand proud
We wont change the world but we dont care.
-
kandidatstudenta
- В началото бе словото
- Специалност: not yet ready
Т'ва да преписваш на изпита по математика... сори ама на къде си тръгнал?
Не знам накъде са тръгнали, но много хора стигат до 'там' по този начин...kandidatstudenta написа:Т'ва да преписваш на изпита по математика... сори ама на къде си тръгнал?
Оф не знам как имате още нерви да ги гледате тия задачи. Някой тук беше писал, че няма да решава нищо до понеделник, за да е свежар и да е зажаднял за задачки, таа и аз така мисля да направя
Именно защото само с гледане в листа няма да разбереш как се решава задачата се учудих, че изобщо някой би го направил. Случая с тия 3-мата е ясен - на хората им е трябвала 3-ка, обаче според мен единствено си заслужава да препишеш за 6, не за 3. Друг е въпросът, че най-вероятно няма да успееш.
-
kandidatstudenta
- В началото бе словото
- Специалност: not yet ready
Ами нямам нерви вече, каквото било било... за 3 дена няма да науча нищо ново...Yoana.T написа:Не знам накъде са тръгнали, но много хора стигат до 'там' по този начин...kandidatstudenta написа:Т'ва да преписваш на изпита по математика... сори ама на къде си тръгнал?
Оф не знам как имате още нерви да ги гледате тия задачи. Някой тук беше писал, че няма да решава нищо до понеделник, за да е свежар и да е зажаднял за задачки, таа и аз така мисля да направя