[КСК 2011] Английски език

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
liv
Стенограф
Специалност: право
Курс: втори

Re: [КСК 2011] Английски език

Мнение от liv »

Да! Голям оф-топик, голямо нещо. :lol:
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
Аватар
bEnisSima
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от bEnisSima »

Кой кого е изпратил няма значение :) Важното е сега да ни излязат резултатите и да сме доволни :wink:
teddydaneva
В началото бе словото

Мнение от teddydaneva »

Smile_ написа:Някой ще ходи ли на изпит в петък в Търново и на 16 в Пловдив?
aз ще ходя на 16-ти в пловдив ;) :)
teddydaneva
В началото бе словото

Мнение от teddydaneva »

А някой може ли да ми каже дали ако примерно на първо класиране си приет в дадена специалност, но тя не ти е от най-желаните и съответно се пускаш за второ класиране да се качиш някъде по-нагоре в желанията си авентуално, но ако не стане губиш ли си мястото в специалността, в която си бил приет на първо класиране или не ?
Аватар
Never
Драскач
Специалност: Международни отношения
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Never »

teddydaneva написа:А някой може ли да ми каже дали ако примерно на първо класиране си приет в дадена специалност, но тя не ти е от най-желаните и съответно се пускаш за второ класиране да се качиш някъде по-нагоре в желанията си евентуално, но ако не стане губиш ли си мястото в специалността, в която си бил приет на първо класиране или не ?

Не се губи мястото, защото от първо на второ можеш само да се качваш, не и да падаш от това, в което вече си приета.
It's never too late
for a twist of
fate.
Аватар
liv
Стенограф
Специалност: право

Мнение от liv »

Never написа:
teddydaneva написа:А някой може ли да ми каже дали ако примерно на първо класиране си приет в дадена специалност, но тя не ти е от най-желаните и съответно се пускаш за второ класиране да се качиш някъде по-нагоре в желанията си евентуално, но ако не стане губиш ли си мястото в специалността, в която си бил приет на първо класиране или не ?

Не се губи мястото, защото от първо на второ можеш само да се качваш, не и да падаш от това, в което вече си приета.
Само да не забравиш да депозираш дипломата. ;)
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
Аватар
yolinaA
Пишете, о, братя
Специалност: Културология

Мнение от yolinaA »

Never написа:

Това значи ли, че специалността, която си приет на второ класиране не се пази на трето?
Аватар
Never
Драскач
Специалност: Международни отношения
Обратна връзка:

Мнение от Never »

yolinaA написа:
Never написа:

Това значи ли, че специалността, която си приет на второ класиране не се пази на трето?
Не съм убедена... за от първо към второ знам 100%, че е както казах, но от второ към трето...
В правилника все пак е подчертано, че във "Втория етап на класирането участват потвърдилите от първия етап кандидати, за които е възможно прекласиране в по-предна желана специалност", докато за третия етап пише само, че е окончателен, така че предполагам, че щом не са го казали, значи можеш да паднеш и на по-нататъшно желание.
It's never too late
for a twist of
fate.
Аватар
yOankaa
Пишете, о, братя

Мнение от yOankaa »

НО ако не си приет на първо класиране нищо - няма нужда да ходиш да оставяш диплома, нали така :roll:
Tуризъм; 1 курс :mrgreen:

C.Ronaldo: Господ ме прати да ви науча как се играе футбол!
Messi: Не е вярно, никого не съм пращал!
JohnGalt
В началото бе словото
Специалност: психология

Мнение от JohnGalt »

Вчера, когато си подавах документите за класиране, попитах жената, която ги приемаше, и тя каза, че и на второ и на трето класиране, ако не са те приели на по-горно желание ти се пази това, което са те приели на първо и все още можеш да го запишеш. (май прекалих със запетайките :roll: )
Последно промяна от JohnGalt на 08 Юли 2011, 07:24, променено общо 2 пъти.
"Don't you know what you want? How can you stand it, not to know?"
Аватар
BeReady
В началото бе словото

Мнение от BeReady »

yOankaa написа:НО ако не си приет на първо класиране нищо - няма нужда да ходиш да оставяш диплома, нали така :roll:
Да :) То и няма къде да я оставиш в такъв случай... Дано не стигаме до там де :)
p.Stoev
В началото бе словото
Специалност: Европеистика

Мнение от p.Stoev »

one week to go .. ^^
prepared for the worst .. but still praying for the best ..
Аватар
yOankaa
Пишете, о, братя

Мнение от yOankaa »

JohnGalt доста сложно прозвуча цялото обяснение, но май го разбрах - и за да ни е по-лесно - на всички пожелавам прием с първо желание :wink:
Tуризъм; 1 курс :mrgreen:

C.Ronaldo: Господ ме прати да ви науча как се играе футбол!
Messi: Не е вярно, никого не съм пращал!
Аватар
MisT
В началото бе словото

Мнение от MisT »

Ами, кажете ми на началната страница на сайта ли трябва да излязат резултатите. Имам предвид: хиперлинк (ако се изразявам точно), който ни отвежда до празните местенца, в които си изписваме Вх. № и ЕГН.
Аватар
Smile_
От дъжд на вятър
Курс: друг

Мнение от Smile_ »

Да,но все пак да няма misunderstanding,ето и от тук http://ksk.uni-sofia.bg/
Само добродетелността е богатство!
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”