[КСК 2011] Математика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
kandidatstudenta
- В началото бе словото
- Специалност: not yet ready
- Курс: кандидат-студент
Re: [КСК 2011] Математика
Според док-а съм във 130та зала 1ет химически факултет
))
Ректорат, зала 245
а при записването онлайн колко време горе долу се обработва плащането?
Don't wanna be a Bulgarian idiot! : D
- iprodanov
- Пишете, о, братя
- Специалност: КН у ФМИ
- Курс: втори
Да и аз, залата е супер!Emuto написа:Зала 272, етаж 3, Ректорат. Май и на предварителния бях там
П.П След покер не блъфираш ли яко? Аз спрях да разцъквам баш заради изпита.
П.П2
Миналия път само мъжете бяхме ~750(от 1300). Май май ше излезеш прав.brasence написа:874 ги изкарах аз. Което не омаловажава конкуренцията...
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Става за секунди...Yoana.T написа:Ректорат, зала 245
400 души, които се губят от първия изпит ще искат, икономика... Останалите 900 ще искат яко Математика,Информатика или (Физика) Местата за Информатика са 300, за Математика 100 ... и да кажем 50 души ще влязат физика... Така, от тези 900 да кажем, че 150 ще имат 2.
Така че 750 души за 450 места.... Изкарайте 4.10 и сте вътре за престиж във СУ. Ако искате обача нещо повече, постарайте се повече и не правете такива "селски" сметки като мен . Успех на всички на изпита от зала 130, химическия...
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
..... му ... ХФ - 210, ако има някой от там да свирка ;d
-
Emuto
- В началото бе словото
- Специалност: Софтуерно инженерство
За блъфиране не толкова, по скоро ми помага да поотпусна нервите покрай всички тия задачиiprodanov написа:Да и аз, залата е супер!Emuto написа:Зала 272, етаж 3, Ректорат. Май и на предварителния бях там
П.П След покер не блъфираш ли яко? Аз спрях да разцъквам баш заради изпита.
П.П2Миналия път само мъжете бяхме ~750(от 1300). Май май ше излезеш прав.brasence написа:874 ги изкарах аз. Което не омаловажава конкуренцията...
Не знам как ги смяташ тия 2-ки. Не мислиш ли, че процента ще е много по-голям ? Освен това според мен липсват хора не заради икономика, а защото са отишли в друг университет. Нормалният човек в СУ като изкара 4, а в ТУ - 6.00, познай къде ще иде ? Никой не обича да си признава, че губи.
- iprodanov
- Пишете, о, братя
Не са чак толко много, т'ва ти не е литературата.
Бях гледал преди статистики от минали години, май някъде към 30-35% бяха.
Може и разминаването в класиранията да е отказало бая хора, знам ли. А за Ту-Су си е въпрос на гледна точка. Не съм им бил на изпита, имам почти макс бал, ама не записах, щото класирането е по-рано.
А дано КН-то падне с 3 десети надолу тая година или аз изкарам 10 стотни отгоре на редовния, как дойде ме радва.
Може и разминаването в класиранията да е отказало бая хора, знам ли. А за Ту-Су си е въпрос на гледна точка. Не съм им бил на изпита, имам почти макс бал, ама не записах, щото класирането е по-рано.
А дано КН-то падне с 3 десети надолу тая година или аз изкарам 10 стотни отгоре на редовния, как дойде ме радва.
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Не , 2ките няма да са повече
Икономистите ни са изкараха повечето от по-ниските оценки, тъй като все пак се готвеха за два изпита.
Ази предлага балът за КН за падне с 0.75 стотни... :d . Да гласуваме. Шегата настарана. Един приятел миналата година изкара 5.00 на първия изпит и не беше сред първите 150... Доколкото знам, с тази оценка си и влезе. Така, че не е чак толкова зле положението. Трагично е
Ази предлага балът за КН за падне с 0.75 стотни... :d . Да гласуваме. Шегата настарана. Един приятел миналата година изкара 5.00 на първия изпит и не беше сред първите 150... Доколкото знам, с тази оценка си и влезе. Така, че не е чак толкова зле положението. Трагично е
КН правеж
и то това е с 6 от матура/математика в у-щеbrasence написа:Един приятел миналата година изкара 5.00 на първия изпит и не беше сред първите 150... Доколкото знам, с тази оценка си и влезе. Така, че не е чак толкова зле положението. Трагично е
направо се радвам, че съм момиче :Д
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Не, на матурата имаше някъде около 5.70 и си влезе без проблем . Все пак миналата година доста по-трудно се преписвашеYoana.T написа:и то това е с 6 от матура/математика в у-щеbrasence написа:Един приятел миналата година изкара 5.00 на първия изпит и не беше сред първите 150... Доколкото знам, с тази оценка си и влезе. Така, че не е чак толкова зле положението. Трагично е![]()
КН правеж
е значи е имал даже 5.15/5.20brasence написа:Не, на матурата имаше някъде около 5.70 и си влезе без проблем . Все пак миналата година доста по-трудно се преписвашеYoana.T написа:и то това е с 6 от матура/математика в у-щеbrasence написа:Един приятел миналата година изкара 5.00 на първия изпит и не беше сред първите 150... Доколкото знам, с тази оценка си и влезе. Така, че не е чак толкова зле положението. Трагично е![]()
Да се намерят всички цели положителни числа n, за които функцията f(x)=sinx.cos^n(x) + cosx.sin^n(x) - 0.5sin(2x) е константа.
Идеи?
Идеи?
- Plchee
- От дъжд на вятър
- Специалност: Софтуерно инженерство
Ако се чудите Ту или СУ само вижте това http://www.nakov.com/blog/2011/05/09/%D ... %BD%D0%B5/ а иначе каквото и да те приемат във ФМИ можеш да записваш ИД да са ти само програмиране и пак си в сферата
Софтуерно инженерство 1 курс
- iprodanov
- Пишете, о, братя
sinx.cos^n(x) + cosxsin^n(x) - sin2x/2 = sinxcosx(cos^(n-1)x + sin^(n-1)x - 1)Yoana.T написа:Да се намерят всички цели положителни числа n, за които функцията f(x)=sinx.cos^n(x) + cosx.sin^n(x) - 0.5sin(2x) е константа.
Идеи?
за да е cons тряя cos^(n-1)x+sin^(n-1)x = 1 за вс х, т.е n=3. Последното е решено в Чакърян 4.11д)