Подготовка за редовния изпит по география 2006

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Аватар
ProvideR
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от ProvideR »

Bagpipe написа:Направо ви се чудя...."да ми стигне за каквото и да е". Много сте зле, ако си мислите, че приемането в Уни ще ви спаси живота. Най-страшно и досадно е да следвате нещо, които изобщо не ви харесва - няма никакъв смисъл (защо? е друг въпрос).
ми пич, като искаш отивай да биеш пета всяка сутрин в казармата, аз в никакъв случай не искам...
освен това, не съм само с география, а и с испански език.просто искам мнение от вас дали ще ми стигне за специалности само с география.
Аватар
RuseF
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от RuseF »

..пък и в голяма част от случаите балът не стига за желаната специалност,а за по-малко желаната и става кофти :oops:
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

А какво да кажем хора, които искаме специалности, за които има отпуснати само по 7-8 места? :cry: На мен ми е напълно ясно, че шансът да приемат точно мен за скандинавистиката, която искам да уча, от няколкото хиляди души, които ще се явят на изпитите по езиците е, меко казано, нищожен... И може ли след като не ме приемат, аз да загубя една година, надявайки се на следващата да се справя по-добре, вместо да запиша друга, макар и по-малко желана специалност? :lol: Мисля, че отговорът е очевиден... пък и всичкото си е въпрос на личен избор! ;)
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аватар
Bagpipe
От дъжд на вятър

Мнение от Bagpipe »

"Пич", да си имаме уважението..ама банан и черешки още не са ми поникнали м/у краката.

Само ще ти кажа, че ако достатъчно го желаеш...ще влезеш точно там, където искаш...без да ти се налага да обръщаш резбата в казармата. Ама това не става само със сополиви приказки и гледане на мачове всеки ден. Дразня се нечовешки на това, че по-голямата част от студентите са такива само заради тъпата диплома...която в последствие пак не им върши работа...

Вие си мислете, каквото искате...
http://www.gea.uni-sofia.bg
ГГФ рулз :D
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”