[КСК 2011] Английски език

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
MisT
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: [КСК 2011] Английски език

Мнение от MisT »

Моля ви да спрем да коментираме отговорите, 'щото се филмирам така :D
bboy_dare
От дъжд на вятър

Мнение от bboy_dare »

yOankaa написа:Тук май повечето сте за АФ, а? Няма ли някой по-различна желана специалност :) ;)
Икономика с английски език :roll:
Аватар
MisT
В началото бе словото

Мнение от MisT »

Малко отклонявам, но.. кой възнамерява да е на общежитие? :)
Аватар
MisT
В началото бе словото

Мнение от MisT »

Бай дъ уей :D .. като се сетя, че 5 години съм учил икономика.. :X
Аватар
Smile_
От дъжд на вятър
Курс: друг

Мнение от Smile_ »

Мен също не ме бройте за АФ,дори не съм я писала.Аз съм за Тюркология,така че като гледам, няма да имам от тук кой знае каква конкуренция. :cheers:
Само добродетелността е богатство!
Аватар
yOankaa
Пишете, о, братя

Мнение от yOankaa »

Never Smile_ то и аз не съм никаква конкуренция за кандидат-филолозите :wink: Писах само Туризъм и РРП :mrgreen:
Tуризъм; 1 курс :mrgreen:

C.Ronaldo: Господ ме прати да ви науча как се играе футбол!
Messi: Не е вярно, никого не съм пращал!
Аватар
stasinka
Драскач
Специалност: Туризъм
Курс: втори

Мнение от stasinka »

И аз съм с туризъм :flower:
Пътищата на хората се разделят, защото всеки счита своя за единствено прав. (В. Хочински)
Изображение
Аватар
Smile_
От дъжд на вятър
Курс: друг

Мнение от Smile_ »

Някой ще ходи ли на изпит в петък в Търново и на 16 в Пловдив?
Само добродетелността е богатство!
Аватар
Eleanor
Летящите Пръсти
Курс: първи

Мнение от Eleanor »

MimSiTyYyYy написа:А това за провинцията не е съвсем вярно.Аз примерно съм от провинцията, била съм на 3 изпита на предварителната сесия и 2 сега. На предварителната ходих сама до София, без родителско тяло и прочие
абсолютно вярно е, не го приемай лично ;) това, че ти си случила на "нормални родители", просто те прави изключение от веригата Копиловци-Каспичан и всички други, които в такива дни идват "на София", за да видят как детенцето им ще влезне през вратите на великия Софийски университет

П.П. Не че миналата година хилядите родители, които ме изблъскаха, са били само от провинцията, но там е масовa тенденция просто;\
Аватар
MimSiTyYyYy
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от MimSiTyYyYy »

Eleanor, всяко правило си има изключения. ;) Имам познати, които си ходят сами, имам и такива, които ходят и с баба, дядо, брат/сестра. :) А за резултатите - не ги чакайте скоро. Даже по Журналистика още не са излезли. :) Btw, на мен този изпит ми трябва главно за МО, макар че съм писала и АФ, но чак 6-то желание. :)
" Sometimes the smallest things take up the most room in your heart. " - Winnie the Pooh
Аватар
Scion of balance
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: трети

Мнение от Scion of balance »

Eleanor написа:
MimSiTyYyYy написа:А това за провинцията не е съвсем вярно.Аз примерно съм от провинцията, била съм на 3 изпита на предварителната сесия и 2 сега. На предварителната ходих сама до София, без родителско тяло и прочие
абсолютно вярно е, не го приемай лично ;) това, че ти си случила на "нормални родители", просто те прави изключение от веригата Копиловци-Каспичан и всички други, които в такива дни идват "на София", за да видят как детенцето им ще влезне през вратите на великия Софийски университет

П.П. Не че миналата година хилядите родители, които ме изблъскаха, са били само от провинцията, но там е масовa тенденция просто;\
Mиналата година нито един от моите познати не беше със своите родители :roll:
Изображение
bboy_dare
От дъжд на вятър

Мнение от bboy_dare »

MisT написа:Бай дъ уей :D .. като се сетя, че 5 години съм учил икономика.. :X
И аз също във финансово-стопанската :bounce: . Ти къде си учил?
Аватар
michelle.supertramp
От дъжд на вятър

Мнение от michelle.supertramp »

А може би не отиват, за да "видят как детенцето им ще влезне през вратите на великия Софийски университет", а за да го подкрепят. Аз нито съм от провинцията, нито пък бях с родител или ще бъда с родител на изпит, но гледайки другите кандидат-студенти на 17-ти април чакащи с родителите си, ми се прииска и майка ми да беше до мен, защото това ми беше 1-вият по-важен изпит досега и имах нужда от подкрепата на близък. И к'во... вече гордостта с децата се счита за НЕнормална ли пф. В крайна сметка - родители, студенти.. всички се бутат като овце, щом се отвори вратата. Виновни са не многото хора, а малкото пространство пред входа.
Аватар
MisT
В началото бе словото

Мнение от MisT »

Dare- Търговска гимназия "Васил Априлов"- Червен бряг. Между другото виждам, че си bboy... за мене може да се каже същото, ама ultimate beginner! :D

P.S. Иначе c-walk-a от години си го цъкам! ;)
Аватар
Eleanor
Летящите Пръсти
Курс: първи

Мнение от Eleanor »

michelle.supertramp написа:И к'во... вече гордостта с децата се счита за НЕнормална ли пф.
Това, че някой си е отъшъл на изпит и се е снимал (да, и такива малоумници ги има) пред университета и после е нафлякал някви тройки, които обаче за съжаление ще му стигнат, за да може да се нарече после висшист, не е повод за гордост.
Мисълта ми беше съвсем друга ;) И аз на единия изпит бях придружена от майка ми, която обаче като видя, че отварят вратите, се изтегли настрани, защото е възпитана и има малко мисъл и за хилядите други студенти, които трябва да влязат освен нейната дъщеря вместо да ги бута, за да види и последната ми крачка до вратата на университета.

Хайде стига спам и от мен, коментирайте си изпита:\
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”