[КСК 2011] География (Туризъм)
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- michelle.supertramp
- От дъжд на вятър
Re: Кандидатстване с География (Туризъм)
Туризъм, РРП, География, Геология.. поне за тези знам. Може да има и други специалности с изпит по География. Но естествено за Турзиъм и РРП трябва и език. ;Д
- zen
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
be yourself
facebook - Zen Leviant Alforo
- yOankaa
- Пишете, о, братя
michelle.supertramp Аз мисля че ще са по-малко от 300, нямаш си и представа колко заблудени хора има, "които просто искат да пробват"
Tуризъм; 1 курс
C.Ronaldo: Господ ме прати да ви науча как се играе футбол!
Messi: Не е вярно, никого не съм пращал!
C.Ronaldo: Господ ме прати да ви науча как се играе футбол!
Messi: Не е вярно, никого не съм пращал!
- white_cat
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: първи
Мишел,тогава желая успех на теб и на всички останали, нека влезнем каквото най-много искаме. btw кой теми знаеш 
Yoanka, ти за втора година ли кандидатстваш? Колко имаш на 1вата сесия
Yoanka, ти за втора година ли кандидатстваш? Колко имаш на 1вата сесия
Последно промяна от white_cat на 05 Юли 2011, 14:55, променено общо 1 път.
- Истинските неща се виждат със сърцето, а не с очите.
- zen
- В началото бе словото
И аз ще пиша туризъм...хайде да видим дали ще се падне някоя от мойте темички и най-важното , дали ще се справя
Някой да има желание да ме нарича заблуден ????

ПС:Тъкмо Майка като каже нещо , аз ще кажа "Ами пробвах се това , което исках ,но явно такъв ми бил късмета "
....и догодина с фотография

Някой да има желание да ме нарича заблуден ????
ПС:Тъкмо Майка като каже нещо , аз ще кажа "Ами пробвах се това , което исках ,но явно такъв ми бил късмета "
be yourself
- stasinka
- Драскач
- Специалност: Туризъм
- Курс: втори
Защо не кандидатстваш в НАТФИЗ след като искаш фотография? 
Пътищата на хората се разделят, защото всеки счита своя за единствено прав. (В. Хочински)

- stasinka
- Драскач
- Курс: втори
Освен тези има още 10 специалности, в които може да влезеш с география: социални дейности, логопедия, педагогика и т.нmichelle.supertramp написа:Туризъм, РРП, География, Геология.. поне за тези знам. Може да има и други специалности с изпит по География. Но естествено за Турзиъм и РРП трябва и език. ;Д
Пътищата на хората се разделят, защото всеки счита своя за единствено прав. (В. Хочински)

- white_cat
- Танцуващия с клавиатури
Е, zen ти ще влезнеш нещо просто ей така, колкото да се води че учиш нещо (което за мен е малко глупаво)
Не е ли по-добре да изчакаш и да учиш нещо което наистина искаш, фотография има и в НБУ ако става на въпрос, но не знам ти си решаваш..в крайна сметка после да не се окаже, че Туризма е нещо което не те влече особено и да си си изгубил времето напразно.
Не е ли по-добре да изчакаш и да учиш нещо което наистина искаш, фотография има и в НБУ ако става на въпрос, но не знам ти си решаваш..в крайна сметка после да не се окаже, че Туризма е нещо което не те влече особено и да си си изгубил времето напразно.
- Истинските неща се виждат със сърцето, а не с очите.
- michelle.supertramp
- От дъжд на вятър
@white_cat -аа, аз темите си пазя за себе си. Само майка ми знае какво знам, на друг не съм казвала ( някви мои разсъждения и суеверия пфаха). Малко са , НО ОТ СЪРЦЕ!!! А 252 е много яка зала да ти кажа, особено ако ти се падне якия квестор, който ми беше на мен. xD
@yOankaa - TRUE!
@zen -
:|:|
@yOankaa - TRUE!
@zen -
- zen
- В началото бе словото
Ами не съм такъв тип...те там ще искат да снимам квото ми кажат...при мен нещата са на свободна практика.Най - големият проблем обаче е техниката която нямамwhite_cat написа:Е, zen ти ще влезнеш нещо просто ей така, колкото да се води че учиш нещо (което за мен е малко глупаво)![]()
![]()
И второ туризмът единствено ме кефи малко от всички други специалности...а това с педагогиката просто го забравям...аз не мога да търпя хора който трябва да науча на нещо...много се нервя.
Туризмът бива, а от него за мен най добре е ГИД или Туристически агент...но първото определено е по - добрият вариант.
be yourself
- iolinka
- В началото бе словото
Здравейте!
И аз съм решила да кандидатствам за Туризъм. Намерих си темите от нета, купих си и сборник с всичките теми, но проблема ми е че май данните не са актуализирани защото са до 2008 г. , а в сайта на СУ пише, че данните трябва да са за 2007, 2008, 2009 и 2010 г. Та въпроса ми е проблем ли ще е ако напиша данните само за 2007 и 2008 година или трябва да пиша и за 2009 и 2010 ? :s
И аз съм решила да кандидатствам за Туризъм. Намерих си темите от нета, купих си и сборник с всичките теми, но проблема ми е че май данните не са актуализирани защото са до 2008 г. , а в сайта на СУ пише, че данните трябва да са за 2007, 2008, 2009 и 2010 г. Та въпроса ми е проблем ли ще е ако напиша данните само за 2007 и 2008 година или трябва да пиша и за 2009 и 2010 ? :s
-
saviiinceto
- Пишете, о, братя
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
аз съм в 241 И моето 1 желание е туризъм,дано имам късмет неделя,че с оценката от 1 изпит не съм за никъде 
Колкото повече планираш нещата, толкова по-често те среща случайността.
- michelle.supertramp
- От дъжд на вятър
Не е проблем, важно е да са след 2007-ма. Кой е този сборник с ъпдейтната информация, ако не е тайна
?
- iolinka
- В началото бе словото
99% успех на издателство "Атласи". Казаха ми, че е с добре развити теми и го взех.
- michelle.supertramp
- От дъжд на вятър