Но касите по принцип почиват от 12 до 13 часа, ако не си платил предварително трябва да ходиш и до тях
СЛЕД изпитите - всичко за записването
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Re: СЛЕД изпитите - всичко за записването
Тези, които приемат документите са без почивка.
Но касите по принцип почиват от 12 до 13 часа, ако не си платил предварително трябва да ходиш и до тях
.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
-
nerealnia
- В началото бе словото
- Специалност: Психология
- Курс: друг
- Адрес в галерията на СУ: nerealnia
Имам въпрос: Явих се на изпита по АЕ вчера. Крайният срок за записване е на 8ми (този петък). До тогава ще излязат ли резултатите от изпита, за да мога да преценя с какво да кандидатствам за всяка една специалност(матура или изпит).И мога ли да кандидатствам за 5 специалности и примерно 3 от тях с матура, 2 с изпит ?
- aikaeimin
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Японистика
- Курс: втори
Резултатите от изпита не те касаят, когато си подреждаш желанията. И не, няма да са излезли до 8ми.
Когато посочиш, че искаш да използваш и оценката си от ДЗИ, балът ти се пресмята и с двете оценки /от ДЗИ и изпита/ и се взима по-високият бал.
Когато посочиш, че искаш да използваш и оценката си от ДЗИ, балът ти се пресмята и с двете оценки /от ДЗИ и изпита/ и се взима по-високият бал.
Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.
Извинявам се ..може и да сте го писали .. но исках да си подам документите и с оценка от матурата.
Имаше определен срок ..и въпросът ми е дали не съм закъсняла вече!
Имаше определен срок ..и въпросът ми е дали не съм закъсняла вече!
- stasinka
- Драскач
- Специалност: Туризъм
До 8 юли е 
Пътищата на хората се разделят, защото всеки счита своя за единствено прав. (В. Хочински)

- The_Viper
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
Какъв отделен срок е имало?! Няма такова нещо.. документите се подават за всички от 27 юни до 8 юли , без значение дали с матура или с изпит кандидатстваш.
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
And I keep...
Определен срок, колега... 
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
- The_Viper
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
Да де, но тя пита само за матурата. Все едно има отделен определен срок за матура и друг срок за тези с изпитите , а това не е така. 
Some nights I still can't sleep
And I keep...
And I keep...
Така ми казаха в самия университет ..че трябва да побързам защото има "определен срок" ..
не всички кандидат-студенти могат да разберат ..ако не им се обясни правилно!
не всички кандидат-студенти могат да разберат ..ако не им се обясни правилно!
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
То го пише на сайта, но както и да е - до петък е срокът.
-
nerealnia
- В началото бе словото
- Специалност: Психология
- Адрес в галерията на СУ: nerealnia
значи в документите каквото и да посоча се взима по високата оценка- дзи или изпит ?
- lindorcheto
- От дъжд на вятър
- Специалност: Славянски филологии
- Курс: първи
Да.По-високият бал по-скоро се взима.Ако с матурата ти се образува по-висок бал за съответната специалност-то тогава ще ти имат предвид матурата.Ако пък с изпита ти се образува по-висок бал-него ще броят.Така или иначе,като подаваш документи впиши,че и с матурата искаш да участваш,не само с изпит.nerealnia написа:значи в документите каквото и да посоча се взима по високата оценка- дзи или изпит ?
- alice.
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: -
Май се беше обсъждало това някъде в темата, но тъй като не мога да намеря точен отговор на въпроса си, направо ще питам. Ако по време на записванията не съм си в София и се наложи да ме записва някой друг, освен нотариално заверено пълномощно трябва ли да му оставя и личната си карта?
-
Metallistic
- В началото бе словото
Чл. 29. Не образуват състезателен бал и не участват в класирането кандидат-студентите:
1. Издържали успешно конкурсните изпити, но неподали кандидатстудентски документи съгласно регламентираните в чл. 20, ал. (1) срокове.
2. Подали документи онлайн и непредставили за сверяване оригиналната диплома за средно образование в определените в чл. 20, ал. 2, т. 2.1 срокове.
3. На които липсва някоя от балообразуващите оценки в дипломата за средно образование (приложение № 2).
4. Чиято оценка от държавен зрелостен изпит се признава за резултат от конкурсния изпит за специалностите във Факултета по математика и информатика и е по-ниска от мн. добър (4.50).
5. Получили оценка слаб (2.00) или неявили се на който и да е от състезателните изпити за дадена специалност.
6. С анулирана писмена работа по чл. 16, ал. (6), (7) и (8) независимо от резултатите от другите конкурсни изпити и независимо от това на коя кандидатстудентска изпитна сесия е анулирана работата.
При положение, че съм се провалил на първия изпит по математика, да разбирам ли, че не мога да се запиша? Извинявам се за въпроса, но просто съм се чувствам объркан.
1. Издържали успешно конкурсните изпити, но неподали кандидатстудентски документи съгласно регламентираните в чл. 20, ал. (1) срокове.
2. Подали документи онлайн и непредставили за сверяване оригиналната диплома за средно образование в определените в чл. 20, ал. 2, т. 2.1 срокове.
3. На които липсва някоя от балообразуващите оценки в дипломата за средно образование (приложение № 2).
4. Чиято оценка от държавен зрелостен изпит се признава за резултат от конкурсния изпит за специалностите във Факултета по математика и информатика и е по-ниска от мн. добър (4.50).
5. Получили оценка слаб (2.00) или неявили се на който и да е от състезателните изпити за дадена специалност.
6. С анулирана писмена работа по чл. 16, ал. (6), (7) и (8) независимо от резултатите от другите конкурсни изпити и независимо от това на коя кандидатстудентска изпитна сесия е анулирана работата.
При положение, че съм се провалил на първия изпит по математика, да разбирам ли, че не мога да се запиша? Извинявам се за въпроса, но просто съм се чувствам объркан.
- yolinaA
- Пишете, о, братя
- Специалност: Културология
Преди няколко дни се обсъждаше това. Можеш да се запишеш - стига да имаш балообразуващите оценки, т.е можеш да кандидатстваш с матура или друг изпит, на който имаш по-добра оценка.