Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
asdasd написа:
Ти само искаш нестандартни задачи, после ревеш "ама май ще ходя на второ класиране, не ми стига тва и онова"
Вените се режат down the road, not across, само да знаеш
Всичко е стратегия път трябват и последователи. Хубаво човек да е подготвен за всички варианти и затова питам
На 15-ъгълника са ми дали 2 или 3 точки, което си е доста добре...
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Много грубо 200 са супер много, не съм чак толкова прост , пък предполагам че сега на изпита ще има по-малко хора. Желаещите за икономика вече са си изкарали оценката от матурата. А дори и да не стане КН, съм приет със сигурност в СИ
Чертеж се проверява до толкова имаш ли нанесените точки и прави от решението ти.
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
На изпита въобще не се мъчих да правя петнадесетоъгълник, а завъртях една окръжност с 15 точки по нея. Там грешката ми беше само, че не предвидих повтарящите се и затова ги изкарах с 10 повече. По принцип гледам чертежите ми да са максимално точни, че иначе се обърквам.
rallie написа:Пак казвам,цитирам какво каза един от проверяващите...даже на една от задачите тя каза,"дааа,може би вие ще я решите на този етап"(1ви курст,март месец).Успех от мен на 11ти,ще се справите.
То в университета средношколаската математика се забравя и общо-взето може студентите, които някога са изкарали добри оценки, да се изложат, ако се явят сега.
Според мен предварителния беше такъв за да ни вземат парите, малко хора да изкарат добрa оценка, за да се запишем повечето пак и на редовния. Същото е и със записването за калсиране преди редовния изпит. Пример - записват се 1000 за специалности с математика и дават 30 000 лева общо като такса. Дори и 500 да изкарат двойки СУ вече ще е гушнал 15k...
Около 1-2 страници назад в темата, се коментираше дали е по да се учи последните дни или не. При мен положението става много зле. Колкото повече решавам, толкова повече ме започва да ме мързи да мисля по дадена задача (особено геометричните). За тва намалям темпото, да ида на изпита "зажъднял" за задачи" .
Оff Topic Ако някой да разцъква SC2 да пише на ЛС... Доста помага за математиката
КН правеж
thegirl написа:Белота и като ви приемат във ФМИ се играе постоянно
Хах, забелязал съм. Първият път като отидах на гости при приятели в Студентски град, 3 часа без прекъсване играха
КН правеж
iprodanov написа:Ontopic: белота също, ама след изпита колега.
П.П Верно на Чакърян геометрията е убийствена. (
Да, особено триъгълниците. Обаче стереометрията ми хареса, утре приключвам с нея. Не се надявам да имам някакъв огромен напредък след като решавах от сборника, защото не мога да запомня всички неща. Дори имаше една задача, в която ползваха готови стойности от предишния раздел, а аз нищо не помнех за нея. Нямам търпения да мине изпита и да изхвърля всички хвърчащи листове със задачи, да затворя сборниците и тетрадките някъде на тъмно, и да се отдам на почивка.