[КСК 2011] Английски език

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Eve_bs
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент
Обратна връзка:

Re: [КСК 2011] Английски език

Мнение от Eve_bs »

liv написа:
JohnGalt написа:И според мен времето беше много за всички елементи.
Ние започнахме диктовката към 9 и малко, а теста - в 10:00.
Произношението беше перфектно, ясно и силно. И диктуваше точно пред мен :D Накрая, докато чакахме да предадем, се заговорих с този който диктуваше, и той ми каза "Колега, видях че бавничко пишете, та реших по вас да се водя" :) :) :)
Случайно да си бил в 292, защото при нас диктуваха доста бавно и произношението наистина беше перфектно. :)

Хей, явно сме били в една зала :) И наистина диктовката беше много добре :))
Stoncho
В началото бе словото

Мнение от Stoncho »

Ако има някой с недовършено есе шму разгледат черновата ако има такаа, поне в 241 имаше един маняк дет не му стигна времето и слагаше някви знаци в черновата.Иначе изпита пръсна :cheers: :cheese:
JohnGalt
В началото бе словото
Специалност: психология

Мнение от JohnGalt »

liv написа:
JohnGalt написа:И според мен времето беше много за всички елементи.
Ние започнахме диктовката към 9 и малко, а теста - в 10:00.
Произношението беше перфектно, ясно и силно. И диктуваше точно пред мен :D Накрая, докато чакахме да предадем, се заговорих с този който диктуваше, и той ми каза "Колега, видях че бавничко пишете, та реших по вас да се водя" :) :) :)
Случайно да си бил в 292, защото при нас диктуваха доста бавно и произношението наистина беше перфектно. :)

Дам 292 ;)
Е това че бях на първия ред по средата си имаше и + и -. Плюсът беше че диктуваше с моята скорост на писане, но пък предадох последен, та беше бая чакане :D
"Don't you know what you want? How can you stand it, not to know?"
Аватар
lindorcheto
От дъжд на вятър
Специалност: Славянски филологии
Курс: първи

Мнение от lindorcheto »

Според мен пък времето си е перфектно,не трябва да се съкращава.Най-много да съм свършвала 1-2 минути преди края на всеки компонент,но толкова.

Иначе в моята стая,квесторката,която четеш,четеше доста разбираемо,бавно..Е,бая британски акцент вкарваше,даже 1 дума не и разбрах изобщо каква е,но иначе съм доволна,даже много.
Славянски филологии - І курс
^ http://www.facebook.com/#!/groups/235119629870389/ ^
Аватар
liv
Стенограф
Специалност: право
Курс: втори

Мнение от liv »

Хаха, да, първите редици доста чакахте. ;)
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
countryman
В началото бе словото

Мнение от countryman »

Ей, как супер ме развеселиха "порасналите" и самостоятелните". Адмирации най-вече към teddydaneva и svetlio.varna. Мисля, че те най-добре са уловили психологията на българското семейство, въобще. По тези географски ширини, забелязал съм, семейните връзки са доста силни. И не виждам нищо лошо в присъствието на някой и друг родител по изпити. Е, има посбутвания тук там, но все пак не сме на поклонение, че да влизаме поединично. Много ще ми е интересно да видя всички "недоволни" от постоянното присъствие на родителски тела по изпити, как след около 20-25 год. ще бъдат първи сред първите на подобни мероприятия. Бил съм и сам, и с родител по изпити. Светльо е прав. Когато има някой, който да се погрижи за първичните ти нужди - храна, сън, транспорт, е много по-лесно. Особено ако, по една или друга причина, не си бил в града, където полагаш изпит, и имаш човек до себе си, който мисли дори и за билетчето ти за автобуса (само да не се закачи някой сега за това билетче). Бъдете спокойни - всички един ден ще станем родители и гледната ни точка по темата ще се обърне на 180 градуса. И нашите родители са минали по пътя, на който сме ние сега. Да не би да са били със сегашното си мислене? Точно като нас са били. Точно така ще мислим и ние, когато ни дойде времето. Хайде останете си със здраве. И дано ви се сбъднат желанията.
А колкото до изпита - лесен, труден ... Като излязат резултатите всичко ще си дойде на мястото. Както коментираме някои по-завързани неща и търсим вярното, така може да се окаже, че сме омазали нещо очевадно лесно. Дано не изляза лош пророк.
Животът е като детска дрешка - къс и наакан.
Ondine
От дъжд на вятър

Мнение от Ondine »

колко хора са писали АФ като първо желание
Изображение
Аватар
liv
Стенограф

Мнение от liv »

countryman написа:Ей, как супер ме развеселиха "порасналите" и самостоятелните". Адмирации най-вече към teddydaneva и svetlio.varna. Мисля, че те най-добре са уловили психологията на българското семейство, въобще. По тези географски ширини, забелязал съм, семейните връзки са доста силни. И не виждам нищо лошо в присъствието на някой и друг родител по изпити. Е, има посбутвания тук там, но все пак не сме на поклонение, че да влизаме поединично. Много ще ми е интересно да видя всички "недоволни" от постоянното присъствие на родителски тела по изпити, как след около 20-25 год. ще бъдат първи сред първите на подобни мероприятия. Бил съм и сам, и с родител по изпити. Светльо е прав. Когато има някой, който да се погрижи за първичните ти нужди - храна, сън, транспорт, е много по-лесно. Особено ако, по една или друга причина, не си бил в града, където полагаш изпит, и имаш човек до себе си, който мисли дори и за билетчето ти за автобуса (само да не се закачи някой сега за това билетче). Бъдете спокойни - всички един ден ще станем родители и гледната ни точка по темата ще се обърне на 180 градуса. И нашите родители са минали по пътя, на който сме ние сега. Да не би да са били със сегашното си мислене? Точно като нас са били. Точно така ще мислим и ние, когато ни дойде времето. Хайде останете си със здраве. И дано ви се сбъднат желанията.
А колкото до изпита - лесен, труден ... Като излязат резултатите всичко ще си дойде на мястото. Както коментираме някои по-завързани неща и търсим вярното, така може да се окаже, че сме омазали нещо очевадно лесно. Дано не изляза лош пророк.
Изобщо е излишно да се говори по този въпрос според мен. ;)
Аз също бях сама, макар че не познавам града толкова добре. Справих се, нямаше никакви проблеми, но след като излязох от изпита и видях родителите пред ректората и на мен ми се искаше моите родители да са там. Това, че не са били с мен не значи, че не са ме подкрепяли, но е съвсем различно да имаш човек до себе си. Така че няма нищо лошо родителите ти да са с теб и да се погрижат за всичко, а ти да мислиш само за изпита. :)
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Мнение от Etiainen »

Когато родителите тръгнат с вас като си търсите работа, ми се обадете. И това съм го виждала.
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
Аватар
liv
Стенограф

Мнение от liv »

Не съм казала, че на всяка цена трябва да са с теб. Просто "порасналите" заявиха, че е било супер глупаво да се мъкнат навсякъде с теб. Въпрос на лично решение си е дали ще дойдеш с родител или не. А ако има такива, които търсят работа заедно с децата си, още по-добре. Какво лошо има в това? Не разбирам как идвайки сам на изпита доказваш по някакъв начин самостоятелност.
Аватар
seeker
В началото бе словото

Мнение от seeker »

Стига спам. Темата е за изпити или въпроси свързани с английския език, а не отношенията и вижданията на хората спрямо родителските грижи...

P.S. На диктовката колко горе-долу пъти е правена врътката между spenT и spenD? Въобще не го бях забелязъл на изпита. :D
Последно промяна от seeker на 04 Юли 2011, 19:44, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
hriskataaa
От дъжд на вятър
Специалност: Културология
Обратна връзка:

Мнение от hriskataaa »

Карам малко на спомени,не съм сигурна,но мисля,че миналото време беше на две места,а всичко останало беше в сегашната форма :wink:
"През тялото й си преминаваше странно чувство.То я накара да остане жива достатъчно дълго,за да изживее живота си до него.Да се бори за единственото,за което знаеше,че е достатъчно добро,благородно и силно,за да си струва да рискува всичко-любовта. "
Аватар
Eve_bs
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Eve_bs »

Да, и аз мисля, че писах на едно или две места spent.
Имам чувството, че тази година изпитът е доста по-лесен и всички са много доволни, което ме навява на мисълта, че голяма роля в оценяването ще играе есето :roll:
Аватар
liv
Стенограф

Мнение от liv »

А знаете ли горе-долу след колко време излизат резултатите?
Аватар
aikaeimin
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Японистика

Мнение от aikaeimin »

По принцип около две седмици, ако не се лъжа.
Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”