Тема за КС въпроси от различно естество vol.2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Тема за КС въпроси от различно естество vol.2
е, супер, мерси за информацията
Здравейте, така имам 6.00 на матурата по математика и искам да уча Стопанско управление и ми трябваше само изпита по английски език,но реших да се презастраховам , ако не го изкарам, и се записах и на редовен по математика за специалностите с математика ,които зимат матурата с по-малък коефициент.Сега като мисля ,че съм се справил на английски за поне 3.50-4.00 и мисля ,че няма смисъл да хода на редовния по математика , проблем ли ще е ако на редовния имам 2-ка при кандидатсването ми с матура за стопанско.МЕрси
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Не, взема се най-високата оценка със съответния коефициент. Успех 
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
днеска се записах, ОБАЧЕ на листа който ми дадоха в дипломни оценки са ми отбелязали оценка 6.00 по бел, а за правото ми трябва оценката ми от матурата, това някаква грешка ли е или те ще си сверят свичко с оценките от копието на дипломата? При вас така ли е?
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Всичко се сверява с дипломата (затова е приложено копие), така че няма никакъв проблем дори и да са допуснали грешка - всичко ще е наред 
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
- stasinka
- Драскач
- Специалност: Туризъм
Когато не се явиш на изпит не ти пишат двойка. Поне на мен на персоналната информация от предварителната сесия, на която не се явих, ми пишеше: "Няма положени изпити до сега".
Пътищата на хората се разделят, защото всеки счита своя за единствено прав. (В. Хочински)

- aikaeimin
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Японистика
^Точно така.
Освен това няма предварителна и редовна сесия. Оценките от всички изпитни сесии са напълно равностойни.
Освен това няма предварителна и редовна сесия. Оценките от всички изпитни сесии са напълно равностойни.
Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.
- white_cat
- Танцуващия с клавиатури
И ако на втората сесия имаш по-ниска оценка от първата се взима по-високата 
- Истинските неща се виждат със сърцето, а не с очите.
Привет от една текуща дванадесетокласничка. Вече трети ден препрочитам форума и все пак не намерих отговор на въпроса необходимо ли е "изографисването" на фигури на изпита по биология. Знам, че ми е рано, но искам да се информирам 
- martina_teodorova
- Пишете, о, братя
На коя дата излиза класирането?!
- The_Viper
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
на 29. 
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
And the voices pass with time
And I keep...
Документи за кандидатсване за общежития от къде се взимат? На място при записването ли се попълват/подават и те? И как да следим класирането там?
Благодаря предварително
Благодаря предварително
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Тази година ще се подават онлайн от 1 септември. А класирането за тях излиза на 15 сепрември.
Ето и сайта им: http://uni-campus.net/nastaniavane.php
Ето и сайта им: http://uni-campus.net/nastaniavane.php
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
- lindorcheto
- От дъжд на вятър
- Специалност: Славянски филологии
Уча в друг университет,но тази година кандидатствам в СУ.Обаче имам един проблем свързан с дипломата.Учебния отдел на другия университет излизат в отпуск на 20 юли.И ако случайно ме приемат в СУ,няма да мога да отида да се отпиша от другия университет,и по-важното-да си взема дипломата.В момента действам да си взема дипломата "уж" за 1 седмица,но със сигурност до 29-30 юли няма да я върна(така или иначе Учебен отдел ще са в отпуска и няма да има кой да ми я приеме
),но ако случайно не успея да си взема дипломата преди 20 юли,въпросът ми е - дали ако случайно ме приемат в СУ на първо класиране да речем-дали ще приемат нещо като ъъм удостоверение,някакъв документ,с който другият ми университет декларира,че си имам диплома,но поради отпуската на Учебен отдел ,нямам възможност да я предоставя при записването ми в СУ,но в някакви по-късни срокове ще я дам...Ох,много е объркано,даже изобщо не знам откъде ми хрумна такъв въпрос и възможност за такива действия,но в момента се опитвам да си изясня всички възможности за разрешаване на проблема с тая диплома...
E това е голяма тъпотия! Винаги трябва да има някой като дежурен останал в администрацията, не може всички да изфирясат, я провери кой ще ги замества