[КСК 2011] Математика

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
YavkaT
От дъжд на вятър
Курс: първи

Re: [КСК 2011] Математика

Мнение от YavkaT »

При мен е на 2-ра след СИ. Ти какво си писал вместо компютърна, та ти е чак на 5-та? МиИ ли?
brasence
Постоянно присъствие
Специалност: Компютърни науки
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

YavkaT написа:При мен е на 2-ра след СИ. Ти какво си писал вместо компютърна, та ти е чак на 5-та? МиИ ли?
КН,СИ,ИНФ,ПМ,ИС. Само се надявам да не се стига до 4то желание, че ще рева после много яко :lol:
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Аватар
YavkaT
От дъжд на вятър

Мнение от YavkaT »

Хаха мазохист! Аз ПМ съм писал чак на 5, но нямам особено голямо желание да влизам там ;D
brasence
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

YavkaT написа:Хаха мазохист! Аз ПМ съм писал чак на 5, но нямам особено голямо желание да влизам там ;D
Това е най-приложимата специалност ... и най-..... :cry: :cry: :cry:
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Аватар
cReoLiN
В началото бе словото

Мнение от cReoLiN »

Не мога да разбера защо всички се натискате за КН при положение, че още на първата по-сериозна работа, на която се хванете, ще научите за 6 месеца повече от колкото цялото КН ( за 4-те години ). Не е ли по-добре специалността да е нещо с по-лесна програма, но пак свързано с програмирането ? Личното ми мнение е, че ИС страшно много се подценява, а там карат много леко и имат добри шансове за развитие в професионален план.
Аватар
YavkaT
От дъжд на вятър

Мнение от YavkaT »

Аз още не съм го избрал кое от 2-те, както казах някъде из темата, ако ме приемат ИС на 1-во класиране, много ще се замисля дали да се боря до СИ. Щом ти харесва ИС-то защо не си го записал него на 1-2-ро?
Аватар
asdasd
От дъжд на вятър
Специалност: asd
Курс: кандидат-студент

Мнение от asdasd »

cReoLiN написа:Не мога да разбера защо всички се натискате за КН при положение, че още на първата по-сериозна работа, на която се хванете, ще научите за 6 месеца повече от колкото цялото КН ( за 4-те години ). Не е ли по-добре специалността да е нещо с по-лесна програма, но пак свързано с програмирането ? Личното ми мнение е, че ИС страшно много се подценява, а там карат много леко и имат добри шансове за развитие в професионален план.
;)
И аз така размишлявах... и се радвам сега, че писах СИ.
Една от моя випуска иска да кандидатства само ПМ и смята, че 4.50 което има на пробния не й стига :lol: :lol: :lol:
Там не беше ли най-ниския бал?
ИзображениеИзображение
We wont change the world but we stand proud
We wont change the world but we dont care.
Аватар
YavkaT
От дъжд на вятър

Мнение от YavkaT »

Разпределението ни в залите на изпита би трябвало да излезне чак към 7-ми 8-ми нали ;]]
brasence
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

След 7ми. Дотогава можеш да се записваш за изпита....
КН правеж

Аватар
HorusEye
В началото бе словото

Мнение от HorusEye »

Аз въобще не писах ПМ, а жената, която ми прие документите ме пита защо не съм. СИ, КН, ИС, ИНФ така са моите. Надолу са физичните, ама те са резервен вариант, въпреки че и физиката я харесам.
brasence
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

И аз писах физика от 6то мясно надолу. В училище ми преподаваше един от най-видните преподаватели по физика от цялата страна. При него учих с голям интерес. Като го питах има ли смисъл да уча квантова физика , той ми каза в прав текст, че е изключително трудна, но в България няма никакво приложение :|
КН правеж

Аватар
HorusEye
В началото бе словото

Мнение от HorusEye »

За квантовата физика е така. Моята госпожа комуникира с разни физици от щатите и каза, че в световен мащаб се търсят хора с инженерна физика, които са на ти с програмирането. Тя всъщност доста ме натиска да записвам инженерна физика понеже сигурно съм единствения от целия випуск с такъв интерес към физиката, но аз искам СИ. За след това евентуално, ако ми се учи, ще е вариант.
Аватар
morfei
Форумно зомби

Мнение от morfei »

Хора, от къде ви хрумна, че КН се доближава повече до Информатика, отколкот до СИ?! Това НЕ е вярно! КН и СИ имат еднакви учебни планове първата година, това ви го гарантирам. Че даже и преподавателите им по някои предмети са едни и същи. Мисля, че си подреждате желанията без да сте напълно наясно за специалностите.
Компютърни науки 1 курс
brasence
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

morfei написа:Хора, от къде ви хрумна, че КН се доближава повече до Информатика, отколкот до СИ?! Това НЕ е вярно! КН и СИ имат еднакви учебни планове първата година, това ви го гарантирам. Че даже и преподавателите им по някои предмети са едни и същи. Мисля, че си подреждате желанията без да сте напълно наясно за специалностите.
Останалите 3 обаче се доближава. Разликата е , че в ИНФ наблягат много повече на математиката
КН правеж

Аватар
morfei
Форумно зомби

Мнение от morfei »

Не бих се наел да коментирам за следващите години, но определено КН и СИ имат повече общо, отколкото си мислите.
Компютърни науки 1 курс
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”