Кандидати за Скандинавистика 2011

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
september_sun
В началото бе словото

Re: Кандидати за Скандинавистика 2011

Мнение от september_sun »

Хаха :) Ами... аз лекичко се притеснявам вече - много наближи изведнъж. Ама всъщност наистина "каквото сабя покаже", както бе споменато по-горе. Отиваме, даваме каквото можем от себе си (като едни истински Викинги) и ако това е съдбата ни - ще се срещнем в "Северна звезда" (180та аудитория) след някой и друг месец. :bigsmurf:

Пожелавам успех на всички! :flower:

ПС: Хората с немски да се готвят next ^^
~ It's a poor sort of memory that only works backwards. ~
Аватар
HeadBanger[RaVeN]
В началото бе словото

Мнение от HeadBanger[RaVeN] »

Така, така - трябва да сме позитивно настроени! Успех и от мен, млади викинги! :pirate: :)
To find the balance you want, this is what you must become. You must keep your feet grounded so firmly on the earth that it's like you have 4 legs instead of 2. That way, you can stay in the world...

Life is a moment, there's no hereafter... So make it burn always with the hottest flame!
Аватар
Eve_bs
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент
Обратна връзка:

Мнение от Eve_bs »

Успех на всички в неделя! :)
Аватар
Riff-Raff
В началото бе словото
Специалност: Скандинавистика
Курс: втори

Мнение от Riff-Raff »

В неделя ли е изпитът по немски?
Успех, бъдещи колеги :connie_she-moose:
„— Какви студенти, бе? - изръмжа Архиканцлерът.
— Не се ли сещате, господине? Онези по-кльощавите и бледите? Нали сме в университет? Те са задължителна част от пейзажа като плъховете.“
Аватар
lindorcheto
От дъжд на вятър
Специалност: Славянски филологии
Курс: първи

Мнение от lindorcheto »

Riff-Raff написа:В неделя ли е изпитът по немски?
Успех, бъдещи колеги :connie_she-moose:
По английски е изпита в неделя.

И аз имам мераци за Скандинавистика,ще видим какво ще сътворя в неделя.Успех на всички! :salute: (и най-вече на мен :mrgreen: )
Славянски филологии - І курс
^ http://www.facebook.com/#!/groups/235119629870389/ ^
Аватар
HeadBanger[RaVeN]
В началото бе словото

Иии как ви се стори изпитчето? :scratch: Аз лично пооцапах положението на writing-a, ноо здраве да е! :rr:
To find the balance you want, this is what you must become. You must keep your feet grounded so firmly on the earth that it's like you have 4 legs instead of 2. That way, you can stay in the world...

Life is a moment, there's no hereafter... So make it burn always with the hottest flame!
Аватар
september_sun
В началото бе словото

Ами не ми се стори особено трудно. Направих каквото можах пъъък ще видим.Имам грешки де. Притесняват ме някои неща, ноооо ще видим как сме се справили като излязат резултатите..кога мислите, че ще е това? Да се надяваме, че всичко ще е супер. Аз сигурно във Вторник ще ходя да подам документи за класиране. Бтв вие къде бяхте? Аз го държах в 185-а в Гълъбарника. :) :rr:
Последно промяна от september_sun на 04 Юли 2011, 10:41, променено общо 1 път.
Аватар
HeadBanger[RaVeN]
В началото бе словото

255-а, северното крило на Ректората :) Eдин от квесторите май беше свещеник :alien:

Аватар
stasinka
Драскач
Специалност: Туризъм
Курс: втори

Мнение от stasinka »

Хаха и аз бях там и наистина единият ми се стори леко странен, но едва ли е свещеник, може така да си ходи човека :lol:
Пътищата на хората се разделят, защото всеки счита своя за единствено прав. (В. Хочински)
Изображение
Аватар
lindorcheto
От дъжд на вятър
Специалност: Славянски филологии
Курс: първи

Мнение от lindorcheto »

Аз бях в 604 стая в Химическия факултет.
Изпита беше по-лесен от очакваното.Диктовката елементарна,парафразите ми се сторихе доста приятни,темите за есето не ми допаднаха много,но можеше лесно да пишеш по тях,така че и за това горе-долу съм доволна.Текста с въпросите към него и той беше лек.На мен слаб компонент са ми ерърите и Cloze-а.Там май пооплесках някои неща със сигурност... :( Надявам се на прилична оценка,но май няма да ми стигне за Скандинавистиката.Ама,здраве да е.Ще мислим позитивно пък каквото стане.
Славянски филологии - І курс
^ http://www.facebook.com/#!/groups/235119629870389/ ^
Аватар
HeadBanger[RaVeN]
В началото бе словото

Може, може... Нали има Богословски факултет, та си викам може от там да са го повикали, и с тази дългата брада :mrgreen: :bigsmurf:

Аватар
Eve_bs
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Eve_bs »

Аз бях в 292 и ме притесняваше, че залата е голяма, но диктовката се чуваше много добре :) Засега имам една грешка на рийдинга, като цяло тестът не ми беше труден, но не написах много добре есето...
september_sun звездичката няма да се сметне за знак. Само знам, че ако е нещо много очевидно, тогава се анулира работата, така че не се притеснявай :)
Аватар
september_sun
В началото бе словото

Мерси Eve_bs. И аз дотук си намерих една грешка на Reading и няколко на Error. Сега остава само да изчакаме да видим как са оценките и дали ще стигнат за първо и второ желание. (При мен това са Скандинавистика ииии най-вероятно Японистика, но още не съм подала документите) На мен ми казаха около 18ти, че би трябвало да излязат, но може и по-рано...Някой знае ли нещо?

Още веднъж успех на всички и сега е ред на хората с немски. :cat:

ПС: Прави ми впечатление, че сме доста малко в тази темичка, а иначе има много кандидати за специалността. Няколко пъти ми казаха даже "Ааа четем ви темата, ама не се рег-ваме" :shock:
Също няма как да не направи впечатление, че сме все девойки :)
Аватар
Eve_bs
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Eve_bs »

Ами аз нищо не съм чула, но сигурно след 10-14 дни ще излязат.
ПС: Другите кандидат-студенти да не се срамуват ами да се регват да се запознаем. :salute: А, да, и успех на немскоговорящите :)
Аватар
Danny!
В началото бе словото
Специалност: неизвестна
Обратна връзка:

Мнение от Danny! »

Здравейте, душици! Пожелахте си момче - мераклия за скандинавистика, с което да си спамите форумите - имате го. Аз съм от онези, главите на които са пълни с бръмбари и са тръгнали да се изтрепват за 3 места ;D

И аз вчера ударих едно изпитче по английски... беше доста лесен (всъщност, очаквано) и смятам че имам грешки само на еръра (няколко - 2-4 о_О), както и една на клоуза. Та всичко зависи от есето, което ми се получи супер, но си нямам дори и малка представа как ще се оцени ^^

И така, обратно в моя хоум суийт хоум след солидно размотаване из Шопландия... (Именно) за да продължа мързелуването и (неосъзнато) да очаквам излизането на всевъзможни резултати и класирания. Пък ако е рекъл Один, ще ме вземат :D
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”