[КСК 2011] Журналистика и ВО vol.2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО vol.2
И кое му е предимството, че оценката по БЕЛ е от матурата, кой е изкарал по - висока оценка на матурата от тази в дипломата през годините?
Аз имам 5.00 в дипломата по БЕЛ, обаче поне по История си имам 6.00.
-
valio
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Ами в моето училище през годините средният успех по БЕЛ беше около 4,80 - 5,00, а на матурите ни е 5,63. Доста хора имат повече на матурите, отколкото от редовния курс. Иначе и аз съм доволен, че е от матурите, защото имам 5,96, нищо, че от ЗП ми е 6,00.simpatqga написа:И кое му е предимството, че оценката по БЕЛ е от матурата, кой е изкарал по - висока оценка на матурата от тази в дипломата през годините?
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Въпроса не е в личното предимство - ако се въведе правилото да се взима по-високата оценка тогава си зависи от всеки индивидуално. В случая обаче такава е волята на МОМН и това е положението - матурата се взима с предимство пред останалите оценки, за ужас на хората, които не харесват Далчев
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
-
Neuromancer
- В началото бе словото
- Специалност: No
През годините по БЕЛ = 5.75, на матурата по БЕЛ = 5.75
По История имам 6.00.
Прочее, 29-ти ми е рождения ден. Гавра.
По История имам 6.00.
Прочее, 29-ти ми е рождения ден. Гавра.
защо ми пише (на персоналната информация, за резултати), че нямам положени изпити до сега, като съм била на предварителни?
проверете, моля, дали и на вас ви е така.
проверете, моля, дали и на вас ви е така.
Така е на всички. Спокойно
благодаря за бързия отговор. а някой има ли представа кога ще излезнат резултатите?
Да, ако се въведе това да се взема по - високата оценка ще е много хубаво! Но за жалост тази година сигурно няма да е така. Аз по БЕЛ имам 6.00, а на матурата 5,75 все пак тук всяка стотна е от значение. 
Аз. По БЕЛ общо през годините имам 5,75, а на матурата имам 5,92. В девети клас имах 5 по БЕЛ и така се получи това 5,75. Разриката не е много голяма, но при балообразуването сякаш всяка стотна е важна.simpatqga написа:И кое му е предимството, че оценката по БЕЛ е от матурата, кой е изкарал по - висока оценка на матурата от тази в дипломата през годините?
Освен това има хора, които са ощетявани по една или друга причина през годините от учителите си, а матурата им дава шанс да се докажат и да повишат оценката си.
-
grenadier
- В началото бе словото
А при други става обратното,но няма перфектен вариант,ако може по всичко да има високи оценки ще е най-добреbrdnc написа:Аз. По БЕЛ общо през годините имам 5,75, а на матурата имам 5,92. В девети клас имах 5 по БЕЛ и така се получи това 5,75. Разриката не е много голяма, но при балообразуването сякаш всяка стотна е важна.simpatqga написа:И кое му е предимството, че оценката по БЕЛ е от матурата, кой е изкарал по - висока оценка на матурата от тази в дипломата през годините?![]()
Освен това има хора, които са ощетявани по една или друга причина през годините от учителите си, а матурата им дава шанс да се докажат и да повишат оценката си.
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Както има и такива, които завършват провинциални училища с диплома 6.00 без нито грам усилие. Разбира се, на матурите оценките са коренно различни. Защо ли?
В скоро време няма да има принцип по-голямата оценка да се взима - все пак трябва матурите да се пробутат по още някакъв начин. Така или иначе това, което научих тази година е, че всеки изпит, който ти поднася живота е важен. Така че... Смело напред и само позитивни успехи!
В скоро време няма да има принцип по-голямата оценка да се взима - все пак трябва матурите да се пробутат по още някакъв начин. Така или иначе това, което научих тази година е, че всеки изпит, който ти поднася живота е важен. Така че... Смело напред и само позитивни успехи!
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
- mariya_
- В началото бе словото
- Специалност: ПМХК
- Курс: първи
- Обратна връзка:
азsimpatqga написа:И кое му е предимството, че оценката по БЕЛ е от матурата, кой е изкарал по - висока оценка на матурата от тази в дипломата през годините?
Ех, да!grenadier написа:А при други става обратното,но няма перфектен вариант,ако може по всичко да има високи оценки ще е най-добреbrdnc написа:Аз. По БЕЛ общо през годините имам 5,75, а на матурата имам 5,92. В девети клас имах 5 по БЕЛ и така се получи това 5,75. Разриката не е много голяма, но при балообразуването сякаш всяка стотна е важна.simpatqga написа:И кое му е предимството, че оценката по БЕЛ е от матурата, кой е изкарал по - висока оценка на матурата от тази в дипломата през годините?![]()
Да , Герасимов, всеки изпит, поднесен неочаквано от живота е важен. Трябва да успеем да се справим и с тези моменти от живота, за да достигнем да най-хубавата му част.
Успех на всички бъдещи журналисти и да се похвалите с оценките!
-
goshetooo
- В началото бе словото
- Специалност: jurnalistika
Малко тъп въпрос..
Като пуснах документите за класиране на един от листовете ми пише следното:
Конкурсни изпити:
Матура АЕ. Матура БЕЛ..
Никъде не пише изпит по журналистика.. И мисля, че в бланката нямаше място къде да пишем на какви изпити сме се явявали..
И при вас ли е така или аз съм объркал нещо?
Като пуснах документите за класиране на един от листовете ми пише следното:
Конкурсни изпити:
Матура АЕ. Матура БЕЛ..
Никъде не пише изпит по журналистика.. И мисля, че в бланката нямаше място къде да пишем на какви изпити сме се явявали..
И при вас ли е така или аз съм объркал нещо?