[КСК 2011] Математика

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
YavkaT
От дъжд на вятър
Курс: първи

Re: [КСК 2011] Математика

Мнение от YavkaT »

А дано да сте прави. По принцип, да - всичко е относително, но кво друго остава освен да решаваме задачи и да се надъхваме взаимно :D
brasence
Постоянно присъствие
Специалност: Компютърни науки
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

В периода 11 - 29 юли няма да посещавам този форум. Причина - ще ми бъде кофти, че нищо не съм направил на изпита, няма да искам да си видя оценката и направо ще се интересувам дали ще ме вземат някъде....

Умея да "стимулирам" колегите
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Аватар
cReoLiN
В началото бе словото

Мнение от cReoLiN »

Нещо не разбрасх тая система с класирането - не би ли трябвало като не ти стигне бала за 1-во желание, да те приемат на 2-ро желание, ако и на него не ти стигне - на 3-то и т.н., защото по вашата логика те приемат само на 1-во желание, а това е невъзможно, понеже щеше да се пише само 1 в бланката. Затова като не те приемат на 1-вото желание, ще идеш на второ, но и да подадеш за 2-ро класиране не знам дали ще стане, ако примерно нямаш нужен положен изпит/сертификат.
Аватар
YavkaT
От дъжд на вятър

Мнение от YavkaT »

Такава теория изобщо не сме разисквали. А за да класираш, не е нужно да си държал изпит. Нищо ти не пречи да кандидатстваш да използваш диплома или матура.
Аватар
morfei
Форумно зомби

Мнение от morfei »

Леле, много съм изпуснал тука разискванията за специалности. :) Бай дъ уей, верно е, че в ИС са наи-добрите момичета(нямам предвид по душа или шах :D ).
Компютърни науки 1 курс
brasence
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

Хах, я кажи в СИ и КН как са колежките....
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Аватар
morfei
Форумно зомби

Мнение от morfei »

Аааа, не мога да коментирам, че ме познават и ще ме бият после :D
Компютърни науки 1 курс
brasence
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

Пиши на ЛС, че ми станА интиресно :D
КН правеж

SweetsSsSs
В началото бе словото

Мнение от SweetsSsSs »

Някой знае ли къде точно е този Учебен отдел в Ректората, където се сферяват дипломите при онлайн кандидатстване ?
Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Специалност: Връзки с обществеността (PR)
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Георги Герасимов »

Това е вътре в Инфо центъра - вдясно от централния вход на Ректората има едно тунелче в самата сграда - там :) На изхода на подлеза на метрото.
O Captain! My Captain!O tempora, o mores от време на време)
Аватар
creepy_master
В началото бе словото
Специалност: Софтуерно инженерство

Мнение от creepy_master »

Какво правите, съфорумци? Как е, решавате ли или се отдавате на малко релакс преди изпита? :rr: :) :) :)
Бъди звяр, за да не станеш плячка...
Аватар
cReoLiN
В началото бе словото

Мнение от cReoLiN »

Няма какво да се решава - за 10 дни няма да си вдигнеш нивото, освен това на изпита ще има задачи, чиято идея не си виждал досега и трябва да мислиш. Не мога да разбера защо всички си мислят, че като изрешат прочутия сборник, ще изкарата 6.
Аватар
creepy_master
В началото бе словото
Специалност: Софтуерно инженерство

Мнение от creepy_master »

Напълно ми е ясно, че нищо няма да се промени, затова и се отдавам на почивка повече от колкото на задачи.... Все пак трябва да сме свежи на 11-ти, а не преуморени от решаване ; )
Бъди звяр, за да не станеш плячка...
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

cReoLiN написа:Няма какво да се решава - за 10 дни няма да си вдигнеш нивото, освен това на изпита ще има задачи, чиято идея не си виждал досега и трябва да мислиш. Не мога да разбера защо всички си мислят, че като изрешат прочутия сборник, ще изкарата 6.
6,00 може би не, но отлична оценка защо да не?
Изображение
Аватар
whizzer
В началото бе словото

Мнение от whizzer »

Здравейте,
имам въпрос към хората, които са си подали документите за кандидатстване през интернет (желанията) - на страницата за преглед на въведената информация пише ли ви, че ще се явявате на Математика - 2 (ако ще се явявате)? Защото аз имам разпечатано картонче с номер за втория изпит, но като си преглеждам инфо-то пише : "не е заявил изпити", а само оценките от кои матури съм заявил да използвам. И се чудя при тях ли е нещо грешката или при мен?
Never Back Down!
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”